Originally Posted by
CocukMenajer
Takımını merak edtmeye başladım
Biraz daha bekleticem kusura bakmayın 

Originally Posted by
Homer J.S
Turkiye u21 mi acaba takım

Hocam bir yere gidiyoruz ama dur bakalım 

Originally Posted by
Önder HOCA
başlık güzelmiş

başarılar
Sağol hocam eyvallah.

Originally Posted by
dAleksic
İlginç bir hikaye, Başarılar

Teşekkürler.
Hikayeye devam...
Fakat odasında yoktu bizi milli takımlardan sorumlu olan Fethi Heper'e gönderdiler.Kapıyı tıklatıp içeri girdik.Ben kendimi tanıştırdım sonrada arkadaşı bırakıp çıkıyordum ki prof. Durdurdu.Söze girdi:-Malum İstanbul trafiği tercümanımız gelemedi,bize yardımcı olur musun delikanlı dedi.İşte beklediğim klişe sahne gelmişti.Oturduk konuşmaya başladık.Ama prof. İngiliz'in ukala hareketlerinden dolayı çok sinirlendi ve resmen güvenlikle dışarı attırdı.Bana da kim olduğumu ne iş yaptığımı sordu.Uzun uzun sohbet ettik,sonunda bana:-Madem işsizsin bizimle çalışmak istersen seni U21 antrenörlerinden yapabilirim,dedi ve ondan telefon beklememi söyledi.Çok heyecanlanmıştım.Teşekkürlerimi sunarak nerdeyse uçarak eve gittim.2 gün geçtikten sonra telefon geldi.Arayan kişi TFF personeli olduğunu söyledi ve devam etti:-Talha Bey maalesef üzgünüm ama
aradığımız antrenörü bulduk'' dediği an yıkılmıştım.Teşekkür ederek kapattım telefonu.Yine kaderimin bir oyununa yenik düşmüştüm.Yarın geldi,çattı.Sakarya'ya gitmem gerekiyordu.Otobüse bindim gidiyordum.Televizyona biraz bakınca haber kanallarında U21 teknik direktörü Abdullah Ercan'ın gelen yoğun teklifler doğrultusunda takımdan ayrıldığını ve takımın başına şu anda işsiz olan Aykut Kocaman'ın getirildiğini gördüm.İçimden sadece onun adına çok mutlu olduğumu söylüyordum.Düşündüğüm yerlerden biriside elimden kaymıştı.Neyse Sakarya'ya vardım.Annemi gördüm,maşallah iyiydi.1 Hafta'ya yakın ailemle kaldım.Sonra hazır gelmişken akrabalarımıda gezmek istemiştim.Eniştem beni kardeşinin evine akşam yemeğine davet etti.Hazırlandım ve yola çıktım.Düzce'deki evlerine varmıştım....