1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Çakma Roux Auxerre'nin Başında/2016

Hybrid View

Evde rakip analiz yaparken geçmişti aylar ve grubumuz son 3 maçınıda oynamıştık.Kağıdı elime alıp onlara da şöyle bir göz gezdirdim...

Valla çok iyi gidiyorduk,grubuda 1.tamamlamıştık bile.Ama işin zor tarafı şimdi karşımıza geliyordu.Kura çekilecekti.Tüm ülkelerden gruplar salonda toplanmıştık.Eşleşmeler birazdan başlayacaktı.Yanımda Fatih Terim'in asistanlığını yapan sağolsun beni yalnız bırakmayan Hamza Hocam vardı.Eşleşmeler başlamıştı.Takımlar birer birer açıklanıyordu.Ellerim terlemişti heyecandan.'Tak' diye ismimiz söylendi.Karşımızda ki takım Almanya'ydı.Fransa,İngiltere,İspanya gibi takımlardan ise Almanya çıkması iyi olmuştu.Diğer eşleşmeler ise şöyleydi.

Bence en zor eşleşme Fransa-İngiltere olmuştu.Neyse şimdi önümüzde 30 günlük bir zaman vardı.Bu zamanda takıma alacağım oyuncuları iyi seçmeli ve Almanya'yı yaklaşık 1 haftalık kamp döneminde oyunculara çok iyi anlatmam gerekiyordu.Bende bunları yapmaya gidiyorum.Sonraki güncellemede görüşmek üzere...

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Darkness12 View Post
    Evde rakip analiz yaparken geçmişti aylar ve grubumuz son 3 maçınıda oynamıştık.Kağıdı elime alıp onlara da şöyle bir göz gezdirdim...

Valla çok iyi gidiyorduk,grubuda 1.tamamlamıştık bile.Ama işin zor tarafı şimdi karşımıza geliyordu.Kura çekilecekti.Tüm ülkelerden gruplar salonda toplanmıştık.Eşleşmeler birazdan başlayacaktı.Yanımda Fatih Terim'in asistanlığını yapan sağolsun beni yalnız bırakmayan Hamza Hocam vardı.Eşleşmeler başlamıştı.Takımlar birer birer açıklanıyordu.Ellerim terlemişti heyecandan.'Tak' diye ismimiz söylendi.Karşımızda ki takım Almanya'ydı.Fransa,İngiltere,İspanya gibi takımlardan ise Almanya çıkması iyi olmuştu.Diğer eşleşmeler ise şöyleydi.

Bence en zor eşleşme Fransa-İngiltere olmuştu.Neyse şimdi önümüzde 30 günlük bir zaman vardı.Bu zamanda takıma alacağım oyuncuları iyi seçmeli ve Almanya'yı yaklaşık 1 haftalık kamp döneminde oyunculara çok iyi anlatmam gerekiyordu.Bende bunları yapmaya gidiyorum.Sonraki güncellemede görüşmek üzere...
    Çok başarılı gidiyoruz.Almanyayıda eleriz diye düşünüyorum hocam.

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Çok başarılı gidiyoruz.Almanyayıda eleriz diye düşünüyorum hocam.
    Hocam dediğin gibi çok başarılıyız ama sen 2.lafını söylemeden önce aşağıdaki oyuncularada bir bak

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Başarılar. Hikaye gayet güzel. Devamında bir Sakaryaspor macerası bekliyor / istiyorum.

Sağol hocam/hemşerim.İstifa edicez kim kaparsa...

Quote Originally Posted by fermanager View Post
    başarılar hocam u21 çok heyecanlı olsa gerek
    [/IMG]

Sağol hocam.Başlıktaki gibi ''Gençleri Seviyorum''

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler hocam...

Maça son 9 gün kalmıştı.Birazdan federasyonun sitesinden sorumlu olan Ekrem'e aday kadroyu sitede paylaşmak üzere verecektim.Almanya'yı iyiden iyiye tanıyordum.Hızlı ve mükemmel bir takımlardı.Almanya'nın genç oyuncularına bakarken resmen şok olmuştum.Bunlarla nasıl başa çıkacaktık.Eminim sizde görünce aynı şeyleri hissedeceksiniz.Şunlara bir bakın...

Gerçekten bayağı sıkıntıya girmiştim.Bu takımı nasıl savunacağımı ve nasıl hücuma kalkacağımızı düşünmeye başlamıştım.Onlar hızlıysa bizde hızlı olmalıydık fakat bizim bir limitin yukarısında hızlı koşan futbolcumuz yoktu.Gerçekten bu karşılaşma çok zor olacaktı.Aday kadroyu seçmek için 1 saat kadar sürem vardı.Alabileceğim tüm oyuncuları listelemiştim.Seçim yapmaya uğraşıyordum.Bu sırada tüm bilgili hocalarıma seçim konusunu soruyordum.Tavsiyer almaya çalışıyordum.Kadroyu belirlemiştim...

Mesaj Yetkileri