Takım öncesi hikaye bitti inşallah takımın başındaykende devam eder.
Teşekkürler beyler...
İçeri girmiştim kalabalık bir ortam vardı.Gözümü şöyle bir gezdirdim.Birde ne göreyim o oradaydı.Hemşerim olan Aykut Hoca.Elim ayağıma dolaştı.Hemen enişteme sordum.Nereden tanıyorsunuz diye.Eniştem'in akrabasıymış kendisi.Çok heyecanlanmıştım.Hemen konuşmam lazımdı.Ama boş bir vakit bulamadım.Geç saatlere doğru herkes dağılmıştı.Aykut Hoca'da o akşam yatıya kalıcakmış.Bende bulmuşum böyle fırsatı kaçırmak istemedim.Yaklaşık 2-3 saat konuştuk.Kendisine çok büyük hayranı olduğumu söyledim.O da bayağı sevdi beni.Fakat sabah kalktığımda gitmişti.Yine elime geçen fırsatı kullanamamıştım.Ailemin yanına geri döndüm.2-3 geçti.Sezonun ve turnuvaların başlamasına 2 aya yakın bir zaman kalmıştı.Babamın küçük bir dükkanı vardı,gidip yardım ediyordum.Yine böyle günlerden biriydi.Telefona uyandım.Yabancı bir numara arıyordu.Efendim diye açtım telefonu:
-Alo,Talha 2 saat sonra gelip seni alıyorum bavulunu hazırla.
Aykut Hoca'ydı bu peki beni niye almaya geliyordu.
-Hocam hayırdır bir şey mi oldu?
-Senin lisansın yok mu?
-Var.
-O zaman bir şeyler olucak artık yani biz yapıcaz seni yardımcım olarak İstanbul'a götürüyorum,dedi.
Donakaldım,hemen aileme haber verdim bu durumu,annemde de kalmayacaktı aklım iyileşmişti oda.Artık oluyordu galiba,şans yüzüme gülüyordu.Gerçektende olmuştu.Yaklaşık 1 ay geçmişti.Aykut Hoca'yla uyum içerisindeydik ama teklifler geliyordu her yerden.Benle konuşarak ayrılacağını söyledi ve şöyle devam etti:
-Evet genç adam ayrılma vakti,bir gün yine umarım senle çalışabilirim.
Şok şok üstüne şok oluyordum ama yapacak bir şey yoktu yine dönüyordum memlekete.
Ertesi gün bir basın toplantısı yaptı Aykut Kocaman:
-Herkesten çok özür diliyorum ama ayrılmak zorundayım fakat gözüm arkamda kalmayacak dedi.
Bende o salondaydım.Beni gösterdi.
-O dedi.Yüzümü kara çıkarmayacak.Gençlerin halinden genç anlar sonuçta.Ona güvenim sonsuz dedi.10 dakika içinde daha önce hiç görünmeyen biri olarak tüm kanallarda alt yazı olarak ismim geçiyordu.Geçmiştim U21'in başına rüya gibiydi.

.Bende bulmuşum böyle fırsatı kaçırmak istemedim.Yaklaşık 2-3 saat konuştuk.Kendisine çok büyük hayranı olduğumu söyledim.O da bayağı sevdi beni.Fakat sabah kalktığımda gitmişti.Yine elime geçen fırsatı kullanamamıştım.Ailemin yanına geri döndüm.2-3 geçti.Sezonun ve turnuvaların başlamasına 2 aya yakın bir zaman kalmıştı.Babamın küçük bir dükkanı vardı,gidip yardım ediyordum.Yine böyle günlerden biriydi.Telefona uyandım.Yabancı bir numara arıyordu.Efendim diye açtım telefonu: