Son maçlarda sarsılma olsa da vaziyet iyi , Sırplar artı katacaktır takıma.
Son maçlarda sarsılma olsa da vaziyet iyi , Sırplar artı katacaktır takıma.
çok hoş bir kariyerin var kardeş zevkle takip ediyorum
Turkiye kupasinin araya girmesi ve onlardada uzatmalar oynamamiz biraz dengemizi bozdu gibi. Buna ragmen tutunduk ligde
Ligin ikinci yarisindaki ilk macimiz Besiktas maci, orda nasil baslarsak oyle devam eder.
Cok tessekur ederim kardesim birseyler yapmaya calisiyoruz
Ligin ikinci yarisina baslamadan hazirlik maci yapalim dedik. Zeniti Sirplarimizla gectik
Bir solukta okudum, güzel bir kariyer oluyor.![]()
Bu sezon tutmuyor sansimiz su Kartala, cabuk toparlanmamiz gerek diyorum ama Erciyes maci sonrasida Galatasaray maci var nasil olacak bilmiyorum
Besiktas maci sonrasi moral kazanmamiz gerekliydi, oylede yaptik. Galatasaray deplasmanina simdi moralli gidecegiz.
Biz kazanirken, Besiktas berabere kaldi Galatasarayda Antalyaya yenildi
Bukadarini beklemiyorduk, muthis futbol ve gelen 3 puan.
SVEN BENDER TRABZONA geldi !
Transfer doneminin bitmesine 2 saat kala Trabzonsporda haraketli dakikalar yasaniyor
Bacuna'nin yonetime gitmek istemesini belirtmesi uzerine harakete gecen Trabzonspor, Borrusia Dortmundun kadrosuna giremeyen SVEN BENDER'i Trabzona getirtti.
Bacuna icin Paok takimiyla gorusen Trabzonspor anlasmaya vardigi soyleyen Ibrahim Gaygusuz, oyuncunun Paok ile anlasmasininda an meselesi oldugunu belirtti.
SVEN BENDER Antremana cikti
Benderin ilk golunu attigi macta 3 puani 3 gol ile almasini bildik. Serimizi devam ettirmeliyiz
Antremanda fena![]()
Kupada yari finale ciktik
Mac gitti geldi, Matic kritik bir gol atmassa beraberlikle bile cikamiyacaktik Mersinden
Istedigimiz oyunu oyniyamasakta, sansimiz yanimizda.
Liderligimiz devam ediyor ama puan kaybina taahamulumuz yok, bir sonraki macimizda Fenerbahceye karsi Saracoglunda.
Tek avantajimiz bu oyniyacagimiz macla Istanbulun 3 buyugunu aradan cikarmis olacagimizdir.
Bugunluk bukadar arkadaslar, bekletmiyelim kimseyi Fener maci icin
Istanbulda 1000'lerce taraftarimiz bizi karsiladi
Kotu futbolun uzerine birde Arda'nin kirmizi karti eklenince baska sonuc cikmazdi burdan. Besiktas ikili averajda onumuzde bakalim nasil gececegiz onlari
Zorlu maclari birakip daha kolay maclara gectik. Samsunuda cok rahat gectik fazla zorlamadan kendimizi.
Besiktas evinde Kayseri ile berabere kaldi, suan 2+ ondeyiz.
Sezon sonuna anlasma saglandi !
Basel'i oyuncu ile uzun zamandir gorusmeler halindeydik sonunda ikna edebildik.
Besiktas yine puan kaybetti, Manisa deplasmani dahada onem kazandi
Arayi acip 34cu hafta gelmeden sampiyonlugu ilan etmeliyiz. Sezon basi oyle bir hedef yoktu ama takim birbirine cok iyi uyum sagladi, simdide o hedefe dogru gidiyoruz
klasik bir FM maci
Sonuclari toplu paylasiyorum. Besiktas ve Eskisehir cok inisli cikisli bir form sergilediler ve baya gerimize dustuler.
Fenerbahceyi gecebilecegimi dusunmuyordum kupada ama cok rahat gectik diyebilirim.
Finali Galatasaray ile oyniyacagim, 4cu sezonumda 2 kupa birden kaldirma sansim var. Bakalim 2sinide muzemize goturebilecegizmi
Trabzonsporun rum takimina karsi maci basliyorda ondan boyle attim, bugunluk bukadar![]()
Rakibimizi yenip onlari sampiyonluk yarisindan disari attik. Besiktas kazandi ve pesimizi halen birakmadi
Galatasarayi sasirtik ve erken one gectik. Baski kurmalarina izin vermeden ikiyide attik. Ikinci yari oyun planimzi biraz degistik, cunki onlarinda degisecegini biliyorduk. Oyunu yavas bir tempoyla oldurelim derken 3te attik. Bundan sonrasi komple Galatasaray baskisi ile gecti, 2 gol bulsalarda yetmiyecegini onlarda biliyordu.
Fenerliler bize tessekur etmeli Galatasaraya sahanizda kupa kaldirtmadik
Panik yapmak yok, 2 macimiz daha var Sampiyonlugu garantilemek icin
Bu is ciddiye bindi artik, son mac yine Antepi oynuyoruz (ligin ilk yarisinda ertelenen mac) beraberlik yetsede kazanmak istiyorum !