Ben çıktım geliyorumanca gelirim zaten Avcılar'dan
Ben çıktım geliyorumanca gelirim zaten Avcılar'dan
Screw you guys, I'm goin' home
Gelen var mı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben geldim nerdesiniz?
FM Gazetesi
Üsküdar iskelesinin önündeyim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Taylanda orada galiba kadikoy iskelesine gelin semsi oradan gelecek
FM Gazetesi
İsimleri de yazın da kimin kim olduğunu öğrenelim. Ben sadece Şemsi'yi tanıyabildim orada![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben daha yeni varabildim eve.Her zamanki klasik buluşmalarımızdan oldu ve her zamanki gibi yine büyük keyif aldım.Gelenlerin ayaklarına sağlık.Yine yaparız müsait bir zamanda.
So what?
Saike
Olm Özgür Ne Zaman Görsem Aynısın HepBüyümeyecek misin Sen Hiç
![]()
Bira ile Olmaz Calsiyum Al Büyü Artık![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Cok keyifliydi her zaman ki gibi. Macında gollü ve heyecanlı gecmesi de sansımıza oldu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İtina ile FB - BJK maçı izlenir![]()
FM Gazetesi
Bizimkiler İzmirden geliyor. Maç günü gidecekler ama tam maç saati. Ben bırakacağım onları. O yüzden ben olamam![]()
Pazar akşamı olsaydı eğer olabilirdi ama Pazar sabahı çok önemli bir sınavım var Çince ile ilgili.Bu yüzden ben katılamayacağım eğer organizasyon olursa,olmazsa 7 aralık gibi bir şeyler yapabiliriz ama.
So what?
Saike
Olmayacak duaya amin diyorsun Görkemcim![]()
Tamam o zaman haftaya ayarlayalım. Bu buluşmaları sık sık yapabiliriz bence senede bir yapmayalım.
FM Gazetesi
Sahada cevap vereceğiz sana![]()
Bu haftasonu değil de gelecek haftasonu yapalım bir buluşma. Kimler gelir?
FM Gazetesi
önümüzdeki hafta içi olsa ? İstanbul'da olacağım.
Bir sonraki haftasonu bana uyar. Haftaicinde ise sadece persembe ogleden sonra uygun benim icin.
So what?
Saike
Tamam perşembe öğleden sonra buluşuyoruz , ayarlandı![]()
Perşembe öğleden sonra uygundur banada.
FM Gazetesi
Simdi dusundumde,eger her zamanki gibi Besiktas'ta bulusursak 3-4 gibi orada olabilirim ancak. Bizim okul baya uzak cunku sehir merkezinden. Zaten hava 5'te karariyor. Neyse gelecek kisiler belli kisiler zaten,uyarsa persembe yapariz.Yalniz normalde insanlar haftasonunu tercih ederler eve donmek icin,sen niye haftaici İstanbul'dasin Anil?
![]()
So what?
Saike
Ben de gelirim. Perşembe olursa direk okuldan gelirim hatta daha yakın olur, işime gelir![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sınavlardan sonra kendime 1 hafta tatil verdim Şems. Daha bugün bitti sınavlarım![]()