Sayfa 42 / 94 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    10 maç falan yaptım. Birebirlerde gol atma oranı daha fazla. Saç baş yoldurmadı bana ama gerçi benim takım Schalke 04. Forvette finishing canavarı Huntelaar var.
    Quote Originally Posted by sebbulba View Post
    ciddi düzelme var bu konuda. sow ve emenike 6. haftada 4er gol attı bende ve yarısı karşı karşıya, önüne atılan paslar. kaçırmıyolar mı kaçırıyorlar tabi ve bu doğal, aşırtma falan da deniyorlar, gol olmasa da gerçekçiilik adına olumlu bence...
    Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben beşiktaş'a dybala'yı aldım. adam her türlü vuruşu yapıyor karşı karşıya. plase, sert, aşırtma.. pozisyona göre..
    İyi bari=) Her pozisyon gol olsun demiyorum ama düzeldiyse güzel olmuş=) Çünkü karşı karşıya kalınca hiç heycanlanmıyordum nede olsa gol atamıyorum diye=) ama rakip kalınca gözümü kapıyorum kesin goldü
    Cevaplarınız için teşekkürler akşam havuzdan sonra deneyeceğim=)

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by mogutcu View Post
    Hocam Bende Palermo ile oynuyorum. Dybala yı False Nine oynattım. 20 gol 18 asist ile oynadı.
    ben de false 9 oynatıyorum. çok iyi iş yapıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

kesinlikle çok büyük derecede sakatlık sorunu var

Last edited by lenardo69 : 28.Kasım.2013 at 20:23

Nesil
    2006
    Yer
    Kartal/İstanbul

FM güncellemesi yapıldı, hala Tolga Zengin garip garip hareketler yapıyor neredeyse her maç. Çözemedim ben bu işi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakatlıklar ve kartlar çok fazla,onun dışında iyi kötü idare edilir gibi.Yine son update ile anca adam olur oyun.Seneye de aynı senaryo devam eder,sonsuz döngü bildiğin

Gol atamiyorum ben.

Oyun yavaş yavaş oynanabilir hale gelmeye başladı. Ama neden yavaş yavaş geliyor onu tam anlayamıyorum. Tahminimce korsan oyunun önüne geçmek için yapıyorlar.

Onun dışında çok kırmızı kart oluyor ama bunu ayakta savun direktifiyle çözebiliyorsunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by jAsain View Post
    Oyun yavaş yavaş oynanabilir hale gelmeye başladı. Ama neden yavaş yavaş geliyor onu tam anlayamıyorum. Tahminimce korsan oyunun önüne geçmek için yapıyorlar.

Onun dışında çok kırmızı kart oluyor ama bunu ayakta savun direktifiyle çözebiliyorsunuz.
    Korsan oyuna çözümü geçen sene de bulamadılar ki bu sene de bulamazlar.

Skidrow mudur nedir bir şekilde hallediyor.

Baktığımız zaman da korsan oyunla aramızda 2 fark var bir güncellemeden hemen faydalanıyoruz iki ise online olarak oynayabiliyoruz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Korsan oyuna çözümü geçen sene de bulamadılar ki bu sene de bulamazlar.

Skidrow mudur nedir bir şekilde hallediyor.

Baktığımız zaman da korsan oyunla aramızda 2 fark var bir güncellemeden hemen faydalanıyoruz iki ise online olarak oynayabiliyoruz.
    chrush dump hatası daha fazla görülüyor bir de korsanlarda.

Veritabanında değişiklik olmamış galibaalves hala Beşiktaş ta kirlık ktil tutucam sonunda adamdan kurtulmak için

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kalecim hemen her mac asirtma yiyor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Deneme amaçlı girdim 3-5 hazırlık maçı yaptım before after durumu 3-5 hazırlık maçına göre mükemmel.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

13. Default

Yeni güncelleme gelmiş, denemezsek ağlar dedik ve siftahı yaptık

[YOUTUBE="8PTkbqRUnR4"]ctnslh[/YOUTUBE]

Bu pozisyonu saymazsak güncelleme öncesinde ki gibi topu alıp tek başına tüm takımı çalıma dizip gol atma olayı sanırım kalkmış. Oyuncular daha iyi tepki veriyorlar araya atılan toplarda ama yinede çok fazla hata yapıyorlar oyun içerisinde. Sanırım bu taktik ile alakalı. Biraz alıştıktan sonra ne olacak tekrar paylaşırım izlenimlerimi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Son gelen yama ile maç motorunda bayağı bir düzelme olmuş. Ufak tefek eksikler haricinde gayet oynanabilir hale gelmiş oyun. Fakat bu defa da sakatlıklar biraz fazla sanki. Bir oyuncum sakatlanınca en az 2-3 hafta olmuyor.

Ayrıca şuan oynadığım maçta kendi kaleme çok acayip bir gol attım. Bug mu yoksa oyuncu hatası mı çözemedim. Sağlık olsun deyip geçiştirelim

[YOUTUBE="FJeRnAtGKHU"]owngoal[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Açıkçası gol atmakta zorlanmıyorum. Sanırım gol atma olayında pozisyonun kalitesine, oyuncunun rahatlığına, topun hangi ayakta olduğuna daha fazla dikkat ediyor maç motoru. Eğer futbolcularınız rahat pozisyonlara girerlerse, pozisyonların gol olma yüzdesi artacaktır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Solomon Rondon mu Moussa Sow mu ? Sow 17 mn Rondon 16 mn. Gerekli şekilde taksitli haldeler.
    turksportal...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Cilgin sakatlik oluyor; ligdeki 20 takimin hepsinde sakat var; bunlarin 11 tanesinde 9 ve uzeri sakatlik var. Parma'da 26 sakat var;

Kotu takimlar/antrenor/doktorlar/antreman sahalari falan yuzunden desek degil, takimlar gayet iyi yani.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Defansı ielri çıkarıp yüksek tempo ve rakiple presi boğuyordum bir öncek motorda yani taktiğim bi nevi motora göre olmuştu ama taktiklerim patladı desem abartmam bu komutlarla arka taraf bu sefer otoban oldu (: hele hele hücum oynuyorsam direktifsiz bile arkaya kaçırıyolar artık defansı daha geride kurup tempoyu düşürüyorum ofsayt taktigimi aman aman bu gidişle hücum oynatmıcam takımı yorumlara bakınca heralde bu otoban bi tek benim sorunum (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Defansı ielri çıkarıp yüksek tempo ve rakiple presi boğuyordum bir öncek motorda yani taktiğim bi nevi motora göre olmuştu ama taktiklerim patladı desem abartmam bu komutlarla arka taraf bu sefer otoban oldu (: hele hele hücum oynuyorsam direktifsiz bile arkaya kaçırıyolar artık defansı daha geride kurup tempoyu düşürüyorum ofsayt taktigimi aman aman bu gidişle hücum oynatmıcam takımı yorumlara bakınca heralde bu otoban bi tek benim sorunum (:
    Bende de aynı sorun var daha bi çözüm bulamadım. Ben ayrıca gol de atamıyorum.

Hep şikayet ediyo gibi olucaz ama Allahını seven sakatlanıyo bu sefer de ))

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kafamda deli sorular aklım halen barlı sistemde (: Dürüst olmalıyım ki oyun ciddi manada arınmış. Maçın gidişatı ya da skoru istedigim gibi gitmiyor diye şikayet edecek değilim defansı biraz geri alınca sorunu halleder gibi olduk ama bi yeriyle oynayınca diğer yer bozuluyor motora göre degil kendime göre taktik yapmak isterdim ama görünen o ki her güncelleme de taktik değiştiricem. Velhasıl kelam önceki motora göre öpüp öpüp başa konulası (:

3 stoper 1 dmc bende epey işe yaradı bu konuda. Arkaya adam kaçırmıyorlar artık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    3 stoper 1 dmc bende epey işe yaradı bu konuda. Arkaya adam kaçırmıyorlar artık.
    Savunmaya önlem alacaz diye bu sefer hücumu unutuyor takım sadece rakibi karşılıyoruz ama halledicez inş çok akıcı verirsem ilerisi de geriye geliyor lakin bu sefer takım komutlarını sallamıyorlar creatiflik en dibe dayanıyor nerdeyse herkes bildigini okuyor katı desem bu sefer mevkiye sadık kalıyorlar yardımlaşma olmuyor falan sırf arkaya top yememek adına italyan takımları gibi oynayacaz (:

Nesil
    2007

Kafamda deli sorular aklım halen barlı sistemde (: Dürüst olmalıyım ki oyun ciddi manada arınmış. Maçın gidişatı ya da skoru istedigim gibi gitmiyor diye şikayet edecek değilim defansı biraz geri alınca sorunu halleder gibi olduk ama bi yeriyle oynayınca diğer yer bozuluyor motora göre degil kendime göre taktik yapmak isterdim ama görünen o ki her güncelleme de taktik değiştiricem. Velhasıl kelam önceki motora göre öpüp öpüp başa konulası (:
    Bende de var o Geçen maç motorunda o maç motoruna göre defansı hiç düşünmeden oynuyordum. Şimdi karşı karşıya kaçırmayabildiklerinden problem çıkıyor. Defansı geriye kursam ofansta etkisiz kalıyoruz. Ortayı tutturamadım

kasıtlı olarak son güncellemeden sonra oyuna başladım. Öncesi mevcut haline göre inanılmaz kötüymüş bununda farkındayım. Peşin peşin yazayım

Kendi yorumuma gelirsek;

Abartılı sakatlıklar, neredeyse her maç direkte patlayan şutlar & çuvalla kaçan %100'lük golleri ve çok olumlu konuşmalar yapmama rağmen (davranış bilimiyle yakından ilgiliyim ) hemen küsen oyuncularımı saymazsak, mevcut oyun gelmiş geçmiş en iyi FM bana göre. (Tüm seriyi oynadım, hatta CM 03-04 hala yüklü arada açıp oynuyorum.)

Çok fazla kötüledik, iyi bir şeylerdende bahsedelim ki burayı okuyanlar yanlış fikre kapılmasın.

Taktik ekranı çok eleştirildi fakat nesini eleştirdiler anlamış değilim, taktikle ilgili yaptığınız en ufak değişiklik bile sahaya direk yansıyor (extended'ta oynuyorum) ve bunu çok net bir şekilde görebiliyorsunuz. Taktik açıdan oyun simulasyon olayını tam anlamıyla yakalamış diyebilirim.

Bu arada basın toplantıları ve diğer karakterlerle olan etkileşimde mükemmel. Sabahtan beri Mancini ile kavga ediyorum ve diyaloglar öyle iyi hazırlanmış ki sokakta görsem, tekme tokat girişecek durumdayım.

neyse çok uzattım, son olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu oyun olmuş beyler!
    Last edited by Barb92 : 29.Kasım.2013 at 02:23 Reason: düzeltme

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Cilgin sakatlik oluyor; ligdeki 20 takimin hepsinde sakat var; bunlarin 11 tanesinde 9 ve uzeri sakatlik var. Parma'da 26 sakat var;

Kotu takimlar/antrenor/doktorlar/antreman sahalari falan yuzunden desek degil, takimlar gayet iyi yani.
    26 sakat nedir bu adamlar kimle maça çıkacak

27. Default

Çoğunluğun aksine savunma arkasına adam kaçırma sorununu ben yaşamadım. Yeni güncellemeden önce ve sonra aynı taktikle oynamama rağmen 3 maçta bir tane savunma arkasına atılan topla gol yedim ve bence atak olarak iyi durumdaysanız 1 yerseniz 3 atarsınız. Savunma arkasına top atma girişimi arttırılmış olabilir ama bence bu durumun ilerde ne derece pres yapabildiğinizle alakası var. Rakibi rahatsız et, topa dal, ofsayt taktiği yapıyorsanız 4 (dr-dc-dc-dr)-2(mc-mc)-3(aml-amc-amr)-1(st) gibi ilerde daha fazla adamınızın bulunduğu bir taktik yapabilirsiniz. Ben de bu düzende oynuyorum. beklerim normal bek ve kontrollü bir şekilde durur. mc lerden biri iki yönlü os diğeri savaşçı os. Diğerlerini takımınızdaki oyuncuların durumuna göre siz de ayarlayıp bir dener misiniz arkadaşlar. İşe yarayıp yaramadığını görmek bakımından.

Bu arada profilimde gözüktüğü üzere blackpoolu yönetiyorum.

Savunmaya önlem alacaz diye bu sefer hücumu unutuyor takım sadece rakibi karşılıyoruz ama halledicez inş çok akıcı verirsem ilerisi de geriye geliyor lakin bu sefer takım komutlarını sallamıyorlar creatiflik en dibe dayanıyor nerdeyse herkes bildigini okuyor katı desem bu sefer mevkiye sadık kalıyorlar yardımlaşma olmuyor falan sırf arkaya top yememek adına italyan takımları gibi oynayacaz (:

Ben Sacchi'nin Milan'ını örnek alan bir taktik kurdum. Tam saha pres, 3-1-4-2'li bir kontra sistemi. İşliyor şimdilik.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İlginç gollere devam... Kendi kaleme attığım acayip golden sonra (yukarıdaki mesajımda paylaşmıştım), bu seferde sahalarda ender rastlanan bir gole imza attım

[YOUTUBE="drgIhAMtgrM"]goal[/YOUTUBE]

cm00-01 den beri bu oyunu oynuyorum başında kaç geceler sabahladım hatırladım sayısını hatırlamıyorum yaşım 27 ve artık bu macera benim için bitmiştir oyunda tat tuz bırakmadılar hiç bir yenilik yapmayıp sadece kadroları güncelleyip devam etselerdi fm 12 den sonra daha iyi olurdu.Neyse size iyi oyunlar ...

Sayfa 42 / 94 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Mesaj Yetkileri