1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Cilgin sakatlik oluyor; ligdeki 20 takimin hepsinde sakat var; bunlarin 11 tanesinde 9 ve uzeri sakatlik var. Parma'da 26 sakat var;

Kotu takimlar/antrenor/doktorlar/antreman sahalari falan yuzunden desek degil, takimlar gayet iyi yani.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Cilgin sakatlik oluyor; ligdeki 20 takimin hepsinde sakat var; bunlarin 11 tanesinde 9 ve uzeri sakatlik var. Parma'da 26 sakat var;

Kotu takimlar/antrenor/doktorlar/antreman sahalari falan yuzunden desek degil, takimlar gayet iyi yani.
    26 sakat nedir bu adamlar kimle maça çıkacak

3. Default

Çoğunluğun aksine savunma arkasına adam kaçırma sorununu ben yaşamadım. Yeni güncellemeden önce ve sonra aynı taktikle oynamama rağmen 3 maçta bir tane savunma arkasına atılan topla gol yedim ve bence atak olarak iyi durumdaysanız 1 yerseniz 3 atarsınız. Savunma arkasına top atma girişimi arttırılmış olabilir ama bence bu durumun ilerde ne derece pres yapabildiğinizle alakası var. Rakibi rahatsız et, topa dal, ofsayt taktiği yapıyorsanız 4 (dr-dc-dc-dr)-2(mc-mc)-3(aml-amc-amr)-1(st) gibi ilerde daha fazla adamınızın bulunduğu bir taktik yapabilirsiniz. Ben de bu düzende oynuyorum. beklerim normal bek ve kontrollü bir şekilde durur. mc lerden biri iki yönlü os diğeri savaşçı os. Diğerlerini takımınızdaki oyuncuların durumuna göre siz de ayarlayıp bir dener misiniz arkadaşlar. İşe yarayıp yaramadığını görmek bakımından.

Bu arada profilimde gözüktüğü üzere blackpoolu yönetiyorum.

Mesaj Yetkileri