1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Örnek Bir Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Ben açtım bile Körfez FK'yı aldım şu an süper ligdeyim yeni çıktım kasamda da 4m $ var
    Ya gerçektende işin aslı eğlenmek yorumlarına bakıyorumda küme düşüyor millet ne laf atıyo ne bişey sürekli eğlenme odaklı ne buglara laf çakıyo ne bişeye hiç bir kariyerden fikir almamaya çalışırdım özgün olmak isterdim ama bunu deneyeceğim forumda paylaşmam herhalde ama bellide olmaz ne diyeyim gerçektende helal olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Ya gerçektende işin aslı eğlenmek yorumlarına bakıyorumda küme düşüyor millet ne laf atıyo ne bişey sürekli eğlenme odaklı ne buglara laf çakıyo ne bişeye hiç bir kariyerden fikir almamaya çalışırdım özgün olmak isterdim ama bunu deneyeceğim forumda paylaşmam herhalde ama bellide olmaz ne diyeyim gerçektende helal olsun
    evet o sadece keyif almaya bakmış ve küme düştüğünde de devam etmiş Şl'de elendiğinde de. Kariyer olarak çok büyük bir başarısı yok lig de şampiyonluk tamam ama Avrupa'da tam bir başarı yakalayamamasına rağmen 18 sezon oynamış yılmadan. Helal olsun valla.. 01-02'den beri oynarım ve en uzun soluklu kariyerim 9 sezondu hep sıkılır ya da aklıma başka takımlar gelir yeni heyecanlar arayışına girerdim. Ama bu kariyeri okuduktan sonra benim oyuna bakış açım değişti. Buglar, başka olumsuz etkileri vs hiç takmıyorum hepsini aşmaya çalışıyorum diyebilirim ve keyif alıyorum artık

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Arkadaşlar kariyerin sahibi ana garcia yla konuştum forum üzerinden türkçem yok sen yazarmısın dedi yazıyorum hepimize çok teşekkür ediyor gurur duymuş çok etkilenmiş aklına gelmezmiş bir türk forumunda adının duyulacağı onu takip eden herkese iyi dileklerini iletti

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Arkadaşlar kariyerin sahibi ana garcia yla konuştum forum üzerinden türkçem yok sen yazarmısın dedi yazıyorum hepimize çok teşekkür ediyor gurur duymuş çok etkilenmiş aklına gelmezmiş bir türk forumunda adının duyulacağı onu takip eden herkese iyi dileklerini iletti
    haha iyi yapmışssın hiç akılma gelmemişti ona ulaşmak. Hatta gelsin üye olsun bir kariyer yayınlasın burada

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    haha iyi yapmışssın hiç akılma gelmemişti ona ulaşmak. Hatta gelsin üye olsun bir kariyer yayınlasın burada
    Türkçem yok yoksa ben yazacaktım dedi ben o forumda kariyer açtım orda denk geldim ona ordan çıktı muhabbet

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Türkçem yok yoksa ben yazacaktım dedi ben o forumda kariyer açtım orda denk geldim ona ordan çıktı muhabbet
    çeviririz ya biz bir şekilde

Mesaj Yetkileri