1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yok istemedim, deneyeyimmi o şekilde de ?
    Oyle de bir dene.

Rakip hucum oynuyor ve onde basiyorsa kalecinin uzun oynamasi normal.

Ben o surumu test ederken kale vuruslarinin surekli kanat oyuncularina yollanmasi ile ilgili bir hata raporu yazmistim ama biraz gec bir rapor olmustu son yamadan once bakamadilar.

Ben de 433 oynuyordum, belki dizilis ile ilgili bir ariza da olabilir. Diger dizilislerle bu olay basina gelen var mi?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyle de bir dene.

Rakip hucum oynuyor ve onde basiyorsa kalecinin uzun oynamasi normal.

Ben o surumu test ederken kale vuruslarinin surekli kanat oyuncularina yollanmasi ile ilgili bir hata raporu yazmistim ama biraz gec bir rapor olmustu son yamadan once bakamadilar.

Ben de 433 oynuyordum, belki dizilis ile ilgili bir ariza da olabilir. Diger dizilislerle bu olay basina gelen var mi?
    Hocam bende de Muslera topu devamlı dikiyor. Arada kaleye Sinan Bolat'ı geçiriyorum onda olmuyor. Acaba kalecilerde özel yetenek tarzı birşey olabilir mi ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    Hocam bende de Muslera topu devamlı dikiyor. Arada kaleye Sinan Bolat'ı geçiriyorum onda olmuyor. Acaba kalecilerde özel yetenek tarzı birşey olabilir mi ?
    Olabilir. Belki ayagi veya yaraticiligi pek iyi olmayan kalecilerin daha fazla uzun top kullanmasi kodlanmistir. Su an icin mac motoru sorunu mu, veritabani sorunu mu bilemiyorum ama ogrenmeye calisacagim.

Mesaj Yetkileri