1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Oyunu domine edip maçı kazanamıyorum!

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her maç olması sorun olabilirde arada bir oluyorsa yanlış bir şey yok.Şöyle izah ediyim.Rakip senin baskını yedikten sonra kapanıyor.Bu kaleyi bulan 15 şutu izledin mi bilmiyorum ama bir çoğu büyük ihtimalle öylesine kaleye vurmaya çalışmıştır ve kaleci için basit şutlar olmuştur.Çünkü forvet hattın şut kaçırdıkça demoralize oluyor.Orta sahan daha aceleci oynamaya başlıyor.Bunu maç sırasında ''Tedirgin gözüküyor.'' gibi şeylerden anlayabilirsin.
    Böyle durumlarda rakip senin defansının arkasında açıklar buluyor.Büyük ihtimalle bu 3 golün 2'sini kontradan yedin.
    Kapanan takımlara karşı rakip kaleye paslaşarak girmesini isteyebilirsin takımının.Yine benim son zamanlarda denediğim defans hattına güveniyorsan ve hücum futbolu oynuyorsan ofsayt taktiğinide açabilirsin.Frikiklere ise her zaman diyorum frikiği 12 olan adama kullandır daha çok gol atıcaktır
    Ha bu arada genelde en çok kaleyi bulanlarında kornerde ön ve arka direkte tuttuğun adamlar olucağını farkediceksin analize girersen.Bazen çok fazla korner olduğunda aşırı pozisyona girmiş izlenimi yaratıyor oyun.

Edit:Bu arada oyunu falan savunuyorum sanma çok eksiği var oyunun fakat elinden geldiğince üstünü kapatmaya çalışabilirsin oyundan zevk almak için.Bu maçta benden gelsin.Fakat dikkat et 16 korner kullanmışım.Büyük ihtimalle bu 34 şut ve kaleyi bulan 14 topun yarısı belki daha fazlası kornerlerden.Hatta bu kornerlerden seken toptan bile gol yemişliğim vardır
    Last edited by LifeYourself : 06.Aralık.2013 at 02:41

Mesaj Yetkileri