1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Oyunu domine edip maçı kazanamıyorum!

Hybrid View

Bütün maçı ben oynadım.Yapabileceğim bütün müdahaleleri yaptım.Adamlar topa dokunmadı.Kornerden bir gol attılar.Dakika 90 dada penaltı kazandım.penaltısı 19 olan adamda penaltıyı kaçırdı.Yenildim.Oyuna biraz ara vermem gerektiğini anladım yeni güncellemeye kadar...

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by hThoRc View Post
    Valla aklımda tek bir çözüm kaldı o da artık savunma futbolu oynatmak. 5-3-2, 4-2-3-1, 3-5-2 savunma ağırlıklı katı bir futbol oynatmaya çalışacağım bakalım yapay zekanın yaptığını deneyelim bir de.
    Beyler savunma futbolu oynatıyorum, 3-4-2-1. Şimdiye kadar oyundan anladığım şudur: Kanatların veya forvetin ne kadar iyi olursa olsun çok üst düzey bir performans alamıyorsun. Bu oyuncu kim olursa olsun. Önceki taktiklerimde hep 3 forvet veya 2 tane içeri kat eden oyuncu ile 1 forvet kullandım ama iyi bir performans alamadım. 2 maçtır Di Natale'yi gizli forvet olarak oynatıyorum. 3 defans 2 dos 2 iki yönlü bek ve iki standart orta saha ile kalemde çok fazla pozisyon vermedim ve beklerin paslarıyla da Di Natale sürekli arkaya sarktı. Lazio'yu 2-0, Cagliari'yi 6-2'lik skorlarla geçtim. Görünen o ki savunma oynatmak gerekiyor bu yıl.

Mesaj Yetkileri