Selam millet ben geldim
Bu sefer daha önce hiç oynamadığım bir takımla karşınıza çıkıyorum.Malumunuz gelen 5 yabancı kuralıyla kariyerlerimde hiç Türk oyunculara özen göstermediğimi keşfetmiş oldum.Oyunu tanımak adına yaptığım kariyerlerde yabancı oyuncularımın tamamı ''Yılın Yabancı Adayı'' olurken Türk oyuncularımın çoğu başarısız bir grafik çiziyordu.Bunun üzerine ırkçı bir kariyer açmaya karar verdim.Riquelme harici hiçbir yabancı oyuncuyu kulübüme sokmayacağım.Kulüpteki yabancılarıda en kısa sürede satmaya çalışacağım.En geç 3. sezonda tamamen Türk oyunculardan kurulu bir takım olacağız.Doğal olarak yüksek hedefim yok.Kovulmazsam eğlenceli bir kariyer yapmaya çalışacağım.Eski kariyerlerimdeki gibi seri bir kariyer olmayacak.Malum artık veteriner hekim adayıyız.Sınavlar zorluyorNeyse fazla uzattık sohbeti takımı tanıtayım
![]()
Taktiğim-Klasik Bir Bakalım
Logomuz
Kulüp Bilgileri
Tesis Bilgileri
Takımı seçmemdeki en büyük sebep tesisleri oldu takımın.Kesinlikle beni cezbeden bir tesisleri var
Genel Bilgi
Kulübümüzü kısaca tanımış olduk.İleride transferlerimiz ve detaylara gireriz.Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.Sadece Türkiye ligi ve Türk oyuncular açık.14000 oyuncu görüyor oyun.
Edit:Maalesef sadece Türkiye açıkken oyuncu satılamıyormuş o yüzden İngiltere, Almanya, İspanya ve Fransa'yı açtım.32000'e çıktı nüfus.Sağlık olsun.Bu sezon oyuncu satamayacağız büyük ihtimal.Bu olayı anlayana kadar epey vakit geçti
Kuralları okudum ve kabul ediyorum