1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: Taraftar Çıldırdı Şampiyonluk İstiyor ! | Eskişehirspor - 5. Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligde iyi konumdayız. Koltuğumuz da sağlam, yeni sözleşmeden sonra. Umarım takım bu formu korur

Bir de eklemek istediğim bişey var ; kafandaki taktiği ben de ufak takımları yönetirken uygulamak istiyorum fakat oyuna bir türlü aktaramadım. Eğer sen aktarabildiysen kısa bir tarif rica edeceğim senden, eğer bi mahsuru yoksa

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ligde iyi konumdayız. Koltuğumuz da sağlam, yeni sözleşmeden sonra. Umarım takım bu formu korur

Bir de eklemek istediğim bişey var ; kafandaki taktiği ben de ufak takımları yönetirken uygulamak istiyorum fakat oyuna bir türlü aktaramadım. Eğer sen aktarabildiysen kısa bir tarif rica edeceğim senden, eğer bi mahsuru yoksa
    Taktiği yukarıda paylaşmıştım. Fakat sistemden bahsedecek olursam şöyle açıklayayım. Rakip hücumdayken 11 kişi geride bekleyip alan savunması yapıyoruz. Pres yapmadığımız için oyuncular pozisyonunu koruyor. Böylece fazla açık vermiyoruz. Top bize geçtiğinde ise en kısa sürede topu hücuma taşıyoruz ve direk paslarla gol bulmaya çalışıyoruz. Kadro kalitemiz zayıf olduğu için ve itibarımız da düşük olduğu için topla oynama veya şut sayımız yüksek olmasa da az ve öz giderek gol pozisyonu yakalıyoruz. Bir de şu ana kadar tespit ettiğim kadarıyla kontra sisteminde AMR-AML ve forvet oyuncumuzun destek rolde olması şart. Yoksa hücumda çoğalamıyor ve bloklar arası kopukluk yaşıyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri