Tsigalko deyince anılarım canlandı.![]()
Tsigalko deyince anılarım canlandı.![]()
Bu sezonki taktiği belirledim. Kafamdaki oyunu şu an tam anlamıyla oynamıyoruz. Fakat takım taktiğe ve birbirine alışınca daha fazla verim alacağımı düşünüyorum. Tipik bir kontra takımı olmayı hedefliyorum. Rakip hücumdayken kapanarak bekleyip topu kazandığımız anda ise en kısa zamanda topu hücum bölgesine taşıyıp gol arayacağız. Devre arasında kanatlara süratli ve kumaşı az kaliteli adam bulabilirsem daha fazla verim alacağımı düşünüyorum.
![]()
TariboWest
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
O Bizi Bırakıp Gitti ! Fakat Bizde Değişen Birşey Olmadı ! Artık Son Sözleri Ewerthon Söylüyor !
TariboWest
Lige iyi başlamışsın bence.Takım uyumu sağlandıkça daha iyi olacaktır herşey.Niasse hiç oynamıyor sanırım![]()
Hızlı başlamışız abi.Transferlerde güzel.Sakatlıklarla kadro derinliği bozulmazsa ilk 10 üzerinde bitirebilir miyiz diye düşünmüyor değilim![]()
Gidişat iyi orta sıralarda bitirsen güzel olur.
Ewerthon'un profili çok iyi...
ZTK 4. Tur
ZTK 5. Tur
Ewerthon ile umutlandık fakat yediğimiz son dakika golüyle kupaya veda ettik...
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
STSL Takım Verileri
STSL Oyuncu Verileri
Yenilmez Akigo !
Sözleşmemizi 2015 yılına kadar uzattık.
İlk yarı sona erdi. Transferler ve yeni gelişmeler birazdan...
TariboWest
Ilk sezonda Avrupa biletini almak muthis olur..
Transfer döneminde 2 oyuncuyu kadromuza kattık.
Chris Katongo - Henan - 10.000 €
Kevin Lejeune - Metz - 60.000 €
Transfer Özeti
Niasse, Sesar ve Erkan Taşkıran'ın sözleşmelerini tek taraflı feshettik.
TariboWest
Ligde iyi konumdayız. Koltuğumuz da sağlam, yeni sözleşmeden sonra. Umarım takım bu formu korur
Bir de eklemek istediğim bişey var ; kafandaki taktiği ben de ufak takımları yönetirken uygulamak istiyorum fakat oyuna bir türlü aktaramadım. Eğer sen aktarabildiysen kısa bir tarif rica edeceğim senden, eğer bi mahsuru yoksa![]()
Taktiği yukarıda paylaşmıştım. Fakat sistemden bahsedecek olursam şöyle açıklayayım. Rakip hücumdayken 11 kişi geride bekleyip alan savunması yapıyoruz. Pres yapmadığımız için oyuncular pozisyonunu koruyor. Böylece fazla açık vermiyoruz. Top bize geçtiğinde ise en kısa sürede topu hücuma taşıyoruz ve direk paslarla gol bulmaya çalışıyoruz. Kadro kalitemiz zayıf olduğu için ve itibarımız da düşük olduğu için topla oynama veya şut sayımız yüksek olmasa da az ve öz giderek gol pozisyonu yakalıyoruz. Bir de şu ana kadar tespit ettiğim kadarıyla kontra sisteminde AMR-AML ve forvet oyuncumuzun destek rolde olması şart. Yoksa hücumda çoğalamıyor ve bloklar arası kopukluk yaşıyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.![]()
TariboWest
Akhisar'da Sakatlık Şoku !
İlk yarıda umulmadık puanlar kazanan Akhisar ikinci yarıya büyük umutlarla başlayacaktı ki gelen sakatlık haberleri Akhisar'ı yerle bir etti. Bruno Mezenga'nın 3 ay, Ewerthon ise 1.5 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kenan Özer'in sık sık sakatlık yaşaması ve formsuz olması da Ümit Boğa'yı endişelendiren bir diğer konu. Elde kalan tek forvet Mehmet Akyüz'ün ise nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu...
TariboWest
Puan Durumu
İki forvetimizin birden sakatlanması bizi çok yaraladı. Çünkü sistemdeki rollerden en önemlisi fovet oyuncumuz. Yine pozisyonlar yakalıyoruz ama gol bulma şansımız yarı yarıya düşmüş durumda. Tek sevindirici nokta hala fazla gol yemiyoruz.
TariboWest
Bu saatten sonra kume dusmessin artik.. sakatliklar kotu olmus.
bruno mazenga ewerton ikilisi tam formdayken sakatlanmışlar çok kötü olmuş
Sakatlıklar kötü olmuş.Bu arada dikkatimi çekti en koşan takım sensin herhalde![]()
Sakatlıklar olmasa güzel olurmuş, gidişat güzel.
Sakatlıklar kötü olmuş gerçekten. Umarım takımın geneline etki etmez
Sakatlıklar baya etkilemiş sonuçları.![]()
Sakatlar kötü olmuş :/
İkinci yarıya başlar başlamaz etkiledi. Devamında etkilemese de tren kaçtı.
Bilal Kısa ve Sonko'nun da dönem dönem sakatlıkları bu sonuçları almamızda etken oldu.
Çok sakatlık yaşadık. İnşallah bir dahaki sezon bu kadar olmaz.
TariboWest
STSL Puan Durumu
Mehmet Akyüz'ün geç açılması, Ewerthon ve Bruno'nun sakatlıkları ve takım içi diğer sakatlıklar Avrupa biletini kaçırmamıza sebep oldu. İkinci yarıya başlarken yaptığımız puan kayıpları buna sebebiyet verdi. Yoksa son bölümde muhteşem bir performans sergiledik.
Akhisar Belediye İçin Yeni Rekor
Stadyum Genişletme ve Antrenman Tesislerinin Geliştirilmesi Projesi Açıklandı.
TariboWest