1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Güncellemeleri hiç test etmeden çıkartıyorlar galiba. Her patchde ayrı bir felaket doğuyor. Oyun hem liglerin başlamasına göre geç çıkıyor, patchlerle düzeltilmesi sonraki yılı buluyor. 20 sezon sonra bugları fixleseler ne farkeder fixlemeseler ne farkeder?

Quote Originally Posted by Reactive View Post
    Güncellemeleri hiç test etmeden çıkartıyorlar galiba. Her patchde ayrı bir felaket doğuyor. Oyun hem liglerin başlamasına göre geç çıkıyor, patchlerle düzeltilmesi sonraki yılı buluyor. 20 sezon sonra bugları fixleseler ne farkeder fixlemeseler ne farkeder?
    4.5 sene sonra gelen yorum. Tebrik ediyorum hocam

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    4.5 sene sonra gelen yorum. Tebrik ediyorum hocam

Çok enteresan geldi oyun, daha güzeldi sanki bir önceki.

Quote Originally Posted by kumbara View Post

Çok enteresan geldi oyun, daha güzeldi sanki bir önceki.
    hocam yanlış anlama bu cevabım direkt sana değil, genel. ben de şikayetçiyim oyundan ama her yeni güncelleme için "bir önceki daha iyiydi" diye bir kanı oluşuyor. yani 5 tane güncelleme çıktı, oyun şu haliyle patch'siz halinden daha mı kötü? hiç sanmıyorum. bazen de sırf eleştirmek için eleştiriyoruz gibi geliyor. çıkıp şöyle dense "şunu şunu düzeltmişler ama şu şu bozulmuş" diye, daha bi sağlıklı olacak. ama hemen "ıyy iğrenç önceki daha iyiydi" deyince insan yok artık diyor

kötü bir şey demek istemedim, belki de oyunun hala istenilen seviyeye gelmemesinedir sinirim kusura bakmayın

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    hocam yanlış anlama bu cevabım direkt sana değil, genel. ben de şikayetçiyim oyundan ama her yeni güncelleme için "bir önceki daha iyiydi" diye bir kanı oluşuyor. yani 5 tane güncelleme çıktı, oyun şu haliyle patch'siz halinden daha mı kötü? hiç sanmıyorum. bazen de sırf eleştirmek için eleştiriyoruz gibi geliyor. çıkıp şöyle dense "şunu şunu düzeltmişler ama şu şu bozulmuş" diye, daha bi sağlıklı olacak. ama hemen "ıyy iğrenç önceki daha iyiydi" deyince insan yok artık diyor

kötü bir şey demek istemedim, belki de oyunun hala istenilen seviyeye gelmemesinedir sinirim kusura bakmayın
    Söylediklerinde elbette haklılık payı var ama ben bir önceki update ile gayet sağlıklı oynuyordum. Şimdi bir maçta 2 sakatlık 35 şut, 20'si kaleyi buluyor, 9 tane mutlak gol şansı ama tek gol var o da kornerden. Rakip 5 şut atıyor sadece biri buluyor kaleyi o da kornerden

Benide içinde kapsayan, genel olarak sitemde bulunmuşsun ama update gerçekten çok dengesiz olmuş. Fakat söylediklerinin çoğuna katılmıyor değilim açıkcası.

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Söylediklerinde elbette haklılık payı var ama ben bir önceki update ile gayet sağlıklı oynuyordum. Şimdi bir maçta 2 sakatlık 35 şut, 20'si kaleyi buluyor, 9 tane mutlak gol şansı ama tek gol var o da kornerden. Rakip 5 şut atıyor sadece biri buluyor kaleyi o da kornerden

Benide içinde kapsayan, genel olarak sitemde bulunmuşsun ama update gerçekten çok dengesiz olmuş. Fakat söylediklerinin çoğuna katılmıyor değilim açıkcası.
    Eyvallah dostum, ben de az önce 1 maç yapayım dedim. 2 tane kornerden gol attım taktik yapmadan. en sevmediğim buglardan biridir korner golleri. hay yapacağınız işe.

tam emin olmamakla birlikte bu sefer de direkten dönen top sayısını düzeltmişler sanırım...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Önceki güncellemeyi çok beğenmiştim. Oyun oynanabilir hale gelmişti. Serbest vuruşların direkten dönmesi dışında burada bahsedilen birçok durumu yaşamamıştım (örneğin sakatlık problemim hiç olmadı). Bir de muhtemelen çoğunuzun taç atışı özelliği yüksek ve uzun-sert taç atışları kullanır ppm'ine sahip bir oyuncusu olmadığı için farketmediği uzun taç atışlarından kazanılan goller gibi bir durum da vardı (korner bug'ı gibi birşey). Taç atışlarını uzun kullandırıyordum, sol iç stoperim golleri atıyordu. İki sezonda bu şekilde rahat 10 gol falan attım. Ama gene de beğenmiştim önceki güncellemeyi. En azından taktik yapabiliyordum artık.

Bu yeni güncellemede ilk dikkatimi çeken şey top oyuncuların ayağına yapışmıyor, sürekli ayaklarından açıyorlar ve çok top kaybediyorlar (2D'de oynuyorum). Bu bazen karşılıklı o kadar çok oluyor ki... Mesela önemli an olarak gösteriyor; benim takım atak yapıyor hah pozisyon yakaladık diyorum ama oyuncu topu ayağından açıyor rakip kapıyor onlar atağa geçiyor. Ahanda pozisyon yedik diyorum bu kez onlar ayağından açıp kaptırıyor ve tekrar biz atağa çıkıyoruz...böyle böyle 3-4 git gelden sonra nihayet iki takımdan biri pozisyona giriyor. Allahtan sadece kilit pozisyonları göster seçeneğini seçmişim, birde geniş özet seçsem maç hiç bitmeyecek. Bu aslında gerçekçi bir durum ama biraz fazla abartılmış. Oyuncular çok rahat, bomboş pozisyonlarda bile topu ayaklarından öyle bir açıyorlar ki rakip bir kaç metre uzaktan gelip rahatlıkla alıyor topu.

İkinci gözlemim; çok sayıda sayılmayan gol oldu güncellemenin ardından. Üstelik bunlar ya faul ya da elle müdahaleden dolayıydı genelde.

Üçüncü olarak; kartlar konusunda gerçekten sıkıntı var gibi çünkü ayakta savun talimatı da fazla işe yaramıyor sanki.

Topun havalanma efekti iyi güzel olmuş da oyuncularda "heyyoo top havalanıyoo" diye sevindirik olmuşçasına her topu havaya dikiyorlar.

Taçtan gol atma olayı da -bilinçli veya bilinçsiz bilemiyorum- düzelmiş sanki.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri