16 Temmuz 2013 Yer:Vali Kutlu Aktaş Tesisleri...
Takımın Başında İlk Toplantı İçin Kadrodaki Tüm Oyuncuları Çağırdım.
"Merhaba Arkadaşlar. Bilindiği Üzere Ümit Kayıhan Hoca İstifa Ettiğine Göre Takımın Başında 100. Yılda Ben Bulunacağım. İlk Önce Kendimi Tanıtayım. İsmim KAAN TORUN. Muğla Fethiye Doğumlu İzmir Balçova Büyümeliyim. Yaklaşık 25 Yılımı Balçova'da Geçirdim. Geçen Sezon Balçova Belediyespor'u Şampiyonluğa Taşıdım. Şimdi İse Bu Başarımı Burada İzmirin Bu Güçlü Kulübünde Devam Ettireceğim İçin Çok Şanslıyım. Antreman Sistemine Gelince... Zamanla Zaten Herkes Antremanların Nasıl Geçeceğini Görecek. Bu Sene Gerçekten Sıkı Bir Sezon Geçireceğiz. ve Kulübümüz Bu Yıl 100. Yaşına Giriyor. Bu Takımında Bu Senenin Bilincinde Olursa Çok Sevinirim. Aksi Taktirde Gözünüzün Yaşına Bakmam Direk Kovarım. ŞİMDİ DAĞILABİLİRSİNİZ!!!"
Asistan Menajer Konusunda Bir Çok Kişi İle Görüşme Yapacaktım Ancak Galatasaray Sempatizanlığım Yüzünden Direk Efsanelere Yöneliyordum. Onlardan İlk'i 2 Sezon Önce Aktif Futbol Yaşantısını Noktalayan AYHAN AKMAN'dı...
- Alo...
- Alo , Ayhan Akman Hoca İle Görüşüyorum Acaba???
- Evet Ta kendisiyim Ancak Siz Kimsiniz???
- Üzgünüm Kabalığımı Bağışlayın , Bendeniz Altay SK Teknik Direktörü KAAN TORUN. Nasılsınız Ayhan Hocam.
- AAAA ahahaha... Kaan Hocam Sesinizi Tanıyamadım Kusura Bakmayın. İyiyim Sizler Nasılsınız.
- Teşekkürler Ayhan Hocam Sağlığınıza Duacıyız. Sizlere Bir İş İçin Rahatsız Etmiştim.
- Hayırdır Hocam Bir Problem Yoktur İnşallah...
- Yok Hocam Merak Etmeyin Sıkıntı Yok Sizleri Altay Kulübümüzün Çatısı Altında Yardımcı Antrenörüm Olarak Görmek İsterim Kabul Edebilirmisiniz Diyecektim. Hem Böylece Takımdaki Genç Arkadaşlara Bilgilerinizi Nakledebilirsiniz.
- Teklifiniz İçin Teşekkürler Ancak Bir Şart İle Gelirim. Ben Gençlerle İlgilenmeyi Daha Çok Seviyorum. O Yüzden Size Yardımcı Olmak Yerine Gençlerimize Yardım Etmeyi Tercih Edebilirim. Hem Böylece İyi Bir Altyapı Kurmuş Oluruz. Ne Dersiniz???
- HARİKA OLUR HOCAM YARIN GELİRSENİZ SİZLERİ HEM BAŞKANLA TANIŞTIRMAK HEMDE SÖZLEŞME DETAYLARINI KONUŞMAK İSTERİZ!!!
- Peki Hocam Yarın Görüşmek Üzere.
- Görüşürüz...