@Mirif : İnşallah
@wladcas : Sol bek sorunu şuanlık çözüldü.
@CeNTeR_TR : Teşekkür ederim. Daha çok ofansif bir bek arıyordum onuda buldum. Olcan ile iyi anlaşırlar diye umuyorum ama Kerem'ide yedek olarak alabilirim.
Selim Atalay Spor Servisin'de
Trabzonspor'un başına genç teknik direktör Selim Atalay Spor Servisine konuk oldu.
Fuat Akdağ'ın konuğu olan Selim Atalay gündeme dahil ve takımı hakkında birçok konuyu paylaştı.
Fuat Akdağ ile özel bir konuşma yapan ve özel bilgileri paylaşan Atalay, takımı hakkında gündeme düşmeyen olayları ve haberleri paylaştı.
" Takım yapısı olarak gayet iyi gözüksek bile birkaç takviye şart olduğunu yönetime bildirdim ve bunun çabasıyla bir forvet transferimiz oldu. Henrique, Alanzinho ve Janko gibi oyuncuları elden çıkararak iyi bir elde ettiğimize inanıyorum. Bunlardan gelen parayı harcamak yerine elimizde tutup daha uygun oyunculara yöneldik. Ezeli rakibimizden iyi bir oyuncu alarak transferi kapattık diyebiliriz fakat herhangi bir transfer ani şekilde gelişirse tamamlayabiliriz " diye konuştu. Daha sonra sözlerine " Takım yapısı ve oynanış olarak birbirine alışması şart. Bu yüzden taktiğimi 4-2-3-1 olarak belirledim ve bütün yükü Adrian'a vererek oyun kurucu pozisyonuna getirdim. Oyun yapımız Kanat ve Adrian'da olacak. Defansımızın bekleri atağa destek vererek daha geniş alanda oynanamıza sağlar ve buda ataklarımızı az oyuncu yerine daha çok oyuncuyla kullanmamız demektir. " diyerek devam etti.
Daha sonra ligin ilk 3 haftası ve Avrupa elemesi için konuşan Atalay " Takımım ile 3 önemli maça çıkacağız ve ilk maçımız Fenerbahçe gibi ezeli rakibimizn evinde olması dezavantaj gibi gözüksede inananırsak başaramayacağımız hiçbirşey yok. Daha sonra Antalyaspor ve Gençlerbirliği ile zorlu maçlara tabi olup kazanmaya çalışacağız. İnşallah Allah bizi bu maçlarda mahcup etmez ve taraftara iyi bir başlangıç armağan ederiz. Avrupa maçı ise kolay rakip gözüksede herhan herşey olabilir. Bu yüzden temkilli davranıp turu geçmeye çalışacağız " diyerek sözlerini tamamladı.