1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Galatasaray İncelemesi | FM 14

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Drogba'yı pivot santrafor olarak kullanıyordum da, kontejyandan dolayı serbest bıraktım. Matias Suarez'i aldım onun yerine fakat ondan da pek memnun kalmadım. Burak zaten maç seçiyor, kafasına göre oynuyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Drogba'yı pivot santrafor olarak kullanıyordum da, kontejyandan dolayı serbest bıraktım. Matias Suarez'i aldım onun yerine fakat ondan da pek memnun kalmadım. Burak zaten maç seçiyor, kafasına göre oynuyor.
    Oyunda zaten genelde golü içe kat eden ofansif orta sahalar atıyor bende de.Fakat komple forvet olarak oynattığımda gelen şanslarıda değerlendiriyorlar.
    Ama Drogba komple forvet oynarken gol kralı bile olabiliyor.Ben resmen ölene kadar kullandım kendisini.Birde 40 yaşında Yedeklerde 26 golle rekor kırdı.Sonrada emekli oldu

Gaston Ramirez (AMC), onun en çok golü attığı sırada sakatlıklar geçirmişti Drogba biraz tutukluk yaptı.
    Drogba emekli olduktan sonra Hulk(AMR) sazı eline aldı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Oyunda zaten genelde golü içe kat eden ofansif orta sahalar atıyor bende de.Fakat komple forvet olarak oynattığımda gelen şanslarıda değerlendiriyorlar.
    Ama Drogba komple forvet oynarken gol kralı bile olabiliyor.Ben resmen ölene kadar kullandım kendisini.Birde 40 yaşında Yedeklerde 26 golle rekor kırdı.Sonrada emekli oldu

Gaston Ramirez (AMC), onun en çok golü attığı sırada sakatlıklar geçirmişti Drogba biraz tutukluk yaptı.
    Drogba emekli olduktan sonra Hulk(AMR) sazı eline aldı
    Drogba'dan maksimum verim almışsın hocam tebrik ederim. Sanırım yıl olarakta baya ilerdesin
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Drogba'dan maksimum verim almışsın hocam tebrik ederim. Sanırım yıl olarakta baya ilerdesin
    Saol abi
    Evet 19-20 sezonunda bıraktım öyle yeni kariyer açtım. Drogba, Kuyt ve Sow Türkiye liginde sakatlık yaşamazlarsa emekli edilebilecek oyuncular.Niyeyse özelliklerinden biri düşerken zihinsel ve oyunla ilgili özellikleri artıyor.Özellikle yakından incelediğim Drogba'da zihinsel bir patlama oldu

Mesaj Yetkileri