Drogba'yı pivot santrafor olarak kullanıyordum da, kontejyandan dolayı serbest bıraktım. Matias Suarez'i aldım onun yerine fakat ondan da pek memnun kalmadım. Burak zaten maç seçiyor, kafasına göre oynuyor.![]()
Drogba'yı pivot santrafor olarak kullanıyordum da, kontejyandan dolayı serbest bıraktım. Matias Suarez'i aldım onun yerine fakat ondan da pek memnun kalmadım. Burak zaten maç seçiyor, kafasına göre oynuyor.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Oyunda zaten genelde golü içe kat eden ofansif orta sahalar atıyor bende de.Fakat komple forvet olarak oynattığımda gelen şanslarıda değerlendiriyorlar.
Ama Drogba komple forvet oynarken gol kralı bile olabiliyor.Ben resmen ölene kadar kullandım kendisini.Birde 40 yaşında Yedeklerde 26 golle rekor kırdı.Sonrada emekli oldu
Gaston Ramirez (AMC), onun en çok golü attığı sırada sakatlıklar geçirmişti Drogba biraz tutukluk yaptı.
Drogba emekli olduktan sonra Hulk(AMR) sazı eline aldı![]()
Saol abi
Evet 19-20 sezonunda bıraktım öyle yeni kariyer açtım. Drogba, Kuyt ve Sow Türkiye liginde sakatlık yaşamazlarsa emekli edilebilecek oyuncular.Niyeyse özelliklerinden biri düşerken zihinsel ve oyunla ilgili özellikleri artıyor.Özellikle yakından incelediğim Drogba'da zihinsel bir patlama oldu![]()