Altay gösterip Liverpool vurdu![]()
Altay gösterip Liverpool vurdu![]()
Altay- Göztepe- Altınordu derken Liverpool çıktı![]()
Olaylar olaylar...![]()
Başarılar (:
Liverpool olmasına sevindim güzel seçim![]()
23 Temmuz 2013 Yer: Anfried Road Stadı Başkanın Ofisi....
Heyecan'dan Tir Tir titremek Üzereydim. Yaşadığım Onca Sansasyonel Olaydan Sonra Böyle Bir Büyük Kulübün Bana Teklif Getirmesi ve Beni Takımın Başında Görmesi Öyle Heyecanlandırıyor ki Beni... Dizlerim Birbirine Çarpıyordu Adeta Ve Nihayet Arkadaşım Muharrem İle Birlikte Başkanın Ofisinin Önüne Gelmiştik.
- Muharrem Heyecandan Delirmek Üzereyim Ne Olur Yardım Et Bana...
- Sakin Ol Abi Heyecan Yapma Herşey Yoluna Girecek Göreceksin...
- Abi Sen Bana Yardım Edersin. Yoksa Ben Başkanla 2 Kelime'yi Bir Araya Getiremeyeceğim.
- MERAK ETME! Kontrolü Bana Bırak.
Kapıyı Çaldık. Thomas Wermer'i Karşımda Görür Görmez Nutkum Tutuldu. Tam O Sıra'da Başkan Yanıma Kadar Gelmiş Elini Uzatmış Ancak , Ben Bir Süre Şaşkınlığımı Gizleyemedim. Sonradan Başkanın Seslenmesi İle Kendimi Toparladım.
- Hoşgeldiniz Bay Torun. Görünüşe Göre Fazla Heyecanlısınız.
- AAAA.... Ben.... Şey....
- Başkanım Merhaba Ben Bay Torunun Çevirmeni Muharrem Hacıoğlu. Kendisi Yakinen Dostum Olur. İngilizce Konusunda Sıkıntılı Olduğu İçin Ben Size Yardımcı Olacağım.
- Peki Bay Hacıoğlu. Hocamız Tesislerimizi Nasıl Bulmuş....
Bir Süre Bana Döndü.
- Muharrem Çok Güzel Tesisler Diyebilirsin.
Muharrem Döndü Ve...
- Başkanım Tesislerin Harika Olduğunu Ve Çalışmaya Bir An Önce Başlayabileceğini Söyledi.
- Sonuçta Dünyanın En Önemli Takımlarından Birisiyiz. Böyle Bir Düşünce Kesinlikle Doğal Karşılanabilir. Neyse İsterseniz Sözleşmeyi İmzalayalım Bay Torun.
Ben Bir Anda Toparladım Kendimi Ve....
- Ok...
Diyebildim Sadece. Sözleşmeyi İmzaladık Ve Başkanın Ofisinden Ayrıldık. Tam O Sırada Colin Pascoe Geldi Bir Anda Brandon Rogersın Eski Yardımcı Antrenörüymüş...
- Aaa... Merhaba Bay Torun.
Başkanın Ofisinden Çıkınca Hali İle Rahatlamıştım. o Yüzden Rahat Rahat Sohbete Başladık.
- Merhaba Ancak , Ben Sizi Tanıyamadım...
- A , Kabalığımı Bağışlayın Benim Adım Colin Pascoe Liverpool Profesyonel A Takımının Yardımcı Antrenörüyüm. Tanıştığımıza Memnun Oldum.
- Bende Bay Pascoe...
- Efendim Oyuncular İle Toplantıyı Ne Zamana Ayarlayayım...
- 2 Gün Sonraya Ayarlarsan Sevinirim.
- Tamam Peki Takım İçin Bir Analiz İstermisiniz.
- Geniş Kapsamlı Olacaksa Seve Seve İsterim Nerede Eksiklikler Var Neresi Kuvvetli Neresi Zayıf Onları Tespit Etmemiz Gerek.
- Çok Haklısınız.
- Ve Birde Bir şey Var....
- Nedir Efendim.
- Personel Kadrosu İle 4 Gün Sonraya Bir Toplantı Ayarlayabilirsen Sevinirim..
- Peki Efendim. 2 Gün Sonraki Toplantıda Görüşmek Üzere...
- Görüşürüz...
YENİ GÜNCELLEME AKŞAMA...
Takım Raporu Zamanı....
1)Kaleciler
Kaleye Acil Takviye Lazım. Reina Kiralık Olarak Napoli'ye Olduğu İçin Elimizde Mignolet Ve Jones Var. Transfer Hedeflerinin İlk Sırasında Muhakkak Kaleci Olacak.
2)Savunma
Savunma Takviyesine Şu Anda İhtiyaç Duymuyorum. Ancak Yaş Ortalaması Yüzünden Gelecek 2 Yıl İçerisinde Gençleştirme Harekatına Başladığımızda İlk İş Defans Oyuncularını Gençleştirmek Olacak. Takımın En Önemli Oyuncularından Sakho 2 Ay Sakat..
3)Orta Saha
Takıma Şu An İçin İhtiyaç Duymadığım Transfer Yeri De Orta Saha Olacak Aynı Transfer Politikasını da 2 Sene Sonra Orta Saha İçin Yapabiliriz.
4)Forvet
Önümüzde Forvet Konusunda 2 Aylık Bir Sıkıntı Var Suarez Takımın En Önemli Oyuncusu Ancak Geçen Sezonki 10 Maçtan Sadece 6 Maçı Kaldı. ( İvanovic' in Kolundan Isırdı ) O Yüzden Yaklaşık 1.5 2 Ay Gibi Bir Süre Forvette Elimizde Sadece Aspas Ve Studrige Olacak Bakalım Bu Sıkıntıyı En Az Zararla Atlatırsak Ciddi Ciddi GELİYORUZ!!!
Başarılar, ilk sezon için Şampiyonlar Ligi vizesini almak güzel olacaktır.
Suarez le şampiyon olursun bence başarılar ve başlık yazım kurallarına uygun değil bağlaç olan 'de' kesme işareti ile yazılmış![]()
Başarılar L'pool ile.![]()
Bu Seneki Taktiğimiz...
Hazırlık Maçlarımız...
Başarılar dilerim.
AKŞAMA CİDDİ BİR GÜNCELLEME DAHA GELECEK SABREDİN
TRANSFER HEDEFLERİMİZ.
1) RON ROBERT ZİEGLER
2) FERNANDO NESTOR MUSLERA
3) EDUARDO SALVİO
4) KYLE WALKER.
Bence Kyle Walker gereksiz olur Glen Johnson zaten ilk 11 kaltiesinde iyi bir oyuncu ama alternatif bir sağ bek alabilirsin.Bir de kaliteli bir sağ açık lazım bence. Moses yetersiz gibi geliyor bana
Beşiktaş'lıyım fakat L'pool'u seviyorum![]()
L'pool'da başarılar diliyorum ama Altay'ı alsaydın daha iyi olurdu..
Luis Suarez'in ısırık cezası , ligin ilk haftalarında seni zorlayacaktır..
Muslera'yı istiyoruz![]()
Kale icin Ter Stegen'i oneririm, ama baya maliyetli olur herhalde. Bir sol bek'e de ihtiyacinin oldugunu dusunuyorum.. basarilar![]()
Çok Haklısın Luis Suarez'in Bu Cezası Biraz Zorlayacak Hatta Forvetsiz Çıkma Planım Bile Var.
Bekleyelim Bakalım Hangisi Gelecek
Ter Stegen Bir Kaç Sene BeklesinSol Bek İçin İse Hazırlık Maçlarından Aldığım Veriler Doğrultusunda Luis Henrique Ve Aly Cishoko İle Devam Edeceğim Gelecek Sene İçin Sol Bek Arayışına Başlarız.
Glen Johnson a yazık olmuş. Artık Kyle Walker ı bekleriz hocam![]()