1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Semtlerin Efendisi Efendilerin Semti (Paşa)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.Güzel bir sezon geçiriyorsunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Quote Originally Posted by dyzo View Post
    başarılar, çok iyi gidiyorsunuz. ben frakfurtta başarılı olamamamıştım, birde taktiğinizi değiştirmişsiniz nasıl bir diziliş yaptınız merak ettim doğrusu
    Dediğim gibi Wolfsburg maçına kadar işler iyi gitmiyordu,takıma küçük dokunuşlar gerekiyordu. Bir ara olmayacak bu iş dedim fakat 3-4 saatlik bir taktik yaptım tuttu gibi şu ana kadar şuan da hedeflediğim konuma henüz ulaşamadığımdan taktiğimle övünmek için erken,sadece oyuncularımızın pozisyonlarında en iyi verimi vermelerini sağladık,teşekkürler

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.Güzel bir sezon geçiriyorsunuz.
    Teşekkür ederim,her şey güzel gidiyor gibi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

2.Yarıya hazır bulunmak adına ufak bir hazırlık kampı geçirdik.

18.Hafta

Nürnberg deplasmanında yaptığımız hataları,evimizde tekrarlamadık ve rahat kazandık.

19.Hafta

19.Hafta'da şok bir yenilgi aldık ve liderlik fırsatını teptik.

20.Hafta

Bir şok yenilgi daha,kalecimin sakatlamasının bu kadar etkileyeceğini tahmin etmiyorduk. Yerine geçen kalecimiz tam tabiriyle kova.

21.Hafta

Artık bu saçma mağlubiyetleri oyunun adaletsizliğine bağlamak zorundayım. 3.kez liderlik şansını teptik bu kötü gidişe dur dememiz gerekiyor. Ne denesek olmuyor ilerleyen haftaları biz de merak ediyoruz.

Kötü gidişatın ardından taraftarlarımız tesislere gelerek takımımıza moral ve destek verdi

Mesaj Yetkileri