Spor Toto Süper Lig
4. Hafta
Akhisar karşısında istediğimiz futbolu 40 dakikada oynadık ve 4 gol bulduk. Olcan'ın iyi oyunu ile kısa sürede 3 gol atması beni sevindirdi. Ighalo'da yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Böyle devam ederse Vitali gibi iyi kâr ederim.
5. Hafta
Çok iyi oynadığımız oyundu ve kendi bireysel hatalarımız ile maçı çevirdiler ve kazanan taraf oldular. Üstün oyunumuza rağmen beklemediğimiz goller ile maçı kaybettik. Sağlık olsun...
6. Hafta
Oynadığımız oyunun karşısında istediğimizi aldık. Şuana kadar oynadığımız 3 derbi'nin 2si kazandığımız için mutluyuz. Sezer Özmen'in ön plana çıktığı bir maç olması ve Caner'in 3 asisti ile maça iyi damga vurdular. Umarım bu böyle sürer.
7. Hafta
İstediğimiz bir oyun oldu ve rakibimize oyunumuzu kabul ettirdik. Hucum hattımızda epey gol kaçırmamız pek hoşuma gitmedi ama sonuçta 61 dakika'da Ighalo'nun fırsatçı olmasıyla kendine gol pozisyona sokup golu atması beni sevindirdi. Golcüm yavaş yavaş açılıyor.
Şampiyonlar Ligi
1. Maç
Arsenal oyununa karşı pek bir varlık gösteremedik ve bu yüzden kontra denedik. İyi atağa kalkmamıza rağmen Arsenal defansını geçemedik ve pek gol pozisyonuna giremedik. Arsenal için söyleyebileceğim tek şey hak ettiler ama son dakikalarda gol yemeseydim iyiydi.
2. Maç
Bu sene son dakikalarda pek şanssızlık oluyor ve nedense bütün golleri son dakikalarda yiyorum. Yapabileceğim birşey yok hak ettiğim oyunu resmen elimizle maçı verdik...
Gençlere Önem!
Zamanla alt yapımızı geliştirip eskisi gibi yıldız ve yıldız adaylar çıkartabileceğiz.