Fenerbahçe'de Emenike Şoku !
Antremanda sakatlık geçiren Emenike'nin 2 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı...
TariboWest
Hocam ben evdeki kariyerimi senin kariyerinle aynı oynuyorum haberin olsun. Transferler iyi Şener özellikle.Bu arada Emenike'nin sakatlığı üzücü
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
Fenerbahçe Durdurulamıyor !
Sezona genç teknik adam Ümit Boğa ile başlayan Fenerbahçe TFF Süper Kupa'yı müzesine koyarken ligdeki ilk 5 maçını da kazanmayı başardı. 5 haftalık periyodda 19 gol atıp 1 gol yiyen Fenerbahçe sezon başından beri resmi maçlarda kaybetmiyor. Cezaları biten Volkan ve Meireles'in form tutmasıyla daha da iyi olacağı düşünülen Fenerbahçe'nin neler yapacağı merak konusu...
TariboWest
her maç duran toplardan goller buluyosun galiba stoperlerin her maç gol atmasına bakarsak![]()
Maclar cok iyi.. gelene gidene fark atiyorsun![]()
İpuçlarında derki duran toplar galibiyet ve beraberlik arasındaki farkı görmektir.Biz direk galibiyeti görebiliyoruz.
Hücum futbolu oynamaya devam edeceğim. Önemli deplasmanlarda tuhaf skorlar alabiliriz belki ama oynadığımız futbol bana güven veriyor en azından.![]()
TariboWest
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Duraklama dönemine girdiğimiz şu günlerde ilk mağlubiyetimizi Eskişehirspor karşısında aldık. Defansımızın arkasına atılan toplarda yediğimiz goller mağlubiyetin sebebi oldu.
11. Hafta
Ve Efsane Maçlar Arasına Girer !
Bu zor zamanda GS deplasmanına çıkmak kolay değildi. 10 kişi kalmamıza rağmen muhteşem bir futbol sergileyerek tarihi maçı kazanmayı başardık.
12. Hafta
Puan Durumu
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi Övdü !
TariboWest
GS Avrupa'da elendi falan galiba.Onları yenmene rağmen direk peşimizdeler.Şimdiye kadar iyi gitmişler helal olsun ^^
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
Puan Durumu
ZTK 4. Tur
ZTK 5. Tur
ZTK Gruplar
Türkiye'de Gündem Fenerbahçe ve Ümit Boğa !
Ligde oynanan Trabzonspor maçı sonrasında seyirci rekoru kırıldı.
Teşekkürler Profesör ! Elbet Bir Gün Geri Geleceksin !
Sow Yılın Oyuncusu Seçildi !
İlk yarı sona erdi.
İlk Yarı Değerlendirmesi
Sezona başlarken yönetimin de isteği üzerine hücum futbolu oynamaya karar vermiştim. Fakat deplasmanlarda kontraya yatkın oynamayı planlıyordum. Fakat ilk 5 maçta aldığımız sonuçlar sonrası cesaretlendik ve ilk yarı boyunca her maçta aynı taktikle sahaya çıktık. Muhteşem bir performans sergiledik ve 17 maçta 15 g 1 b 1 m alarak zirvede yalnız kaldık. Ligin 50 golle en çok gol atan takımı yediğimiz 6 golle ise en az gol yiyen takımı olmaktan da çok memnunum. Defansımızın yavaş olmasına rağmen defansı önde kurmanın ve regista kullanmanın alan daraltma ile birlikte takım savunmasını güçlendirmesi bu sonuçları almamızda en büyük etkendi. GS ve Bjk deplasmanlarında 10 kişi kaldıktan sonra kontraya döndük ve onlarda da başarılı olduk. İlk yarıdaki performansı devam ettirebilirsek 103 gol barajını aşacağımızı hissediyorum...
TariboWest
Avrupada Caneri bek olarak kullanma hatta ligde zor maçlarda da kullanma. Tabi bu şahsi fikrim markajı top kapması olmayan bir adamı beke verirsen kontra oynayan ve etkili kanatları olan takım bela olur..Fb ile zaten hücum oynuyon caner ofansta etkili olur ancak savunmada sıkıntı doğurur kanımca
ZTK Yarı Final Eşleşmeleri
TariboWest
iki gençlerbirliği maçı da fena bitmiş![]()
Adım Adım Şampiyonluğa !
Rekorlar Gelmeye Devam Ediyor !
Emenike'yi Tutabilene Aşk Olsun !
Oynadığı 26 maçta 28 kez ağları sarsan Nijeryalı golcü ligde ise attığı 24 golle gol krallığında açık ara lider bulunuyor.
TariboWest
eze eze şampiyonluk geliyo gol rekorunu da kırman hiç de zor değil emenieke ve sow olduğu sürece bu rekor kolaylıkla kırılır![]()
Sampiyon belli artikGol rekoru da kirilir
ZTK Yarı Final
Finalde Beşiktaş ile oynayacağız.
27. Hafta
Maç sonrası federasyondan ceza, yönetimden uyarı !
28. Hafta
29. Hafta
Ağır bir yenilgi almamıza rağmen şampiyonluğu almak buruk bir sevinç oldu.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
Şampiyonluk Sonrası Yorumlar
İlginç bir haber geldi. Yönetim nakit sağlayarak kulübü hacizden kurtardı...
Moussa Sow'un yokluğunu arıyoruz. Emenike tek başına eksik kalıyor gibi hissediyorum. Sow'un sezonu kapatması umarım gol rekoru kırmamızı sekteye uğratmaz...
TariboWest
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
Kupa maçını düşünürek rotasyona gittik ve bu bize pahalıya mal oldu. Bu maçta 2-3 gol daha atmış olsaydık gol rekoruna biraz daha yaklaşacaktık. Şu anda ligde attığımız gol sayısı 94
Emenike Rekora Doymuyor !
Fenerbahçe'ye Bir Sevindirici Haber De Moussa Sow'dan Geldi !
Sakatlıktan kurtulan Senegalli yıldız Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş'a karşı oynanacak maçta sahada olacak !
TariboWest
ZTK ŞAMPİYONU FENERBAHÇE !
Yorumlar
Kupa'da Yılın Oyuncusu Moussa Sow !
TariboWest
emenieke nin piyasa değeri ne kadar oldu uçmuştur baya![]()
33. Hafta
Emenike en hızlı gol rekorunu 26. saniyeye kadar düşürdü !
5-4 biten Gençlerbirliği karşılaşması en gollü maç oldu !
34. Hafta
Puan Durumu Final
103 golde kaldık ya la
STSL Ödülleri
Gol Kralı
Yılın Genç Oyuncusu
Yılın Menejeri
Yılın Takımı
Yılın En İyi Oyuncuları
Aldığımız 3 kupa sonrası favori kişiler arasına girmeyi başardık.
Türkiye'de Teknik Direktör Kıyımı !
TariboWest
Yeni sözleşme için görüşmelere başlamıştık. Yönetim hücum futbolu istiyordu. Bunu değiştirmeyi kabul ettiler. Yanlışlıkla görüşmelere devam etmek istemiyorum dedim.Sonra yeni sözleşme istedim, reddettiler.
Umarım Aziz Başkan bizi yollamak gibi bir hataya düşmez.
TariboWest
Antalya'da efsane sezon geçirmiş
Biz zaten uçmuşuz.Seneyede aynı yerde oluruz umarım![]()