ilk 3 arayı açmış bayaledds de sağlam geliyo
ilk 3 arayı açmış bayaledds de sağlam geliyo
Zaten en büyük korkum Leeds şuan
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Bu maç artık bizim için kırlma noktası olan bir maçtı 3.taktiğimide çöpe attım, bu şekilde üst lige çıksakda kevgire çeviriler bizi yeni oyun anlaşımız topa sahip olmakdansa skor'a gitmek onun için dar alanda oynadığmız futbolu bırakıp geniş alanda dikine paslarla sonuca gitmeye çalışcaz
Yeni taktik yeni Pompey
Takım yeni taktikde coşuyor
Spoiler: 35,36ve37.hafta
Yeni taktik işe yaramış gibi![]()
Abi kaç maç kaldı galiba 9 ? Yeni taktik işe yaramış çıkarız bence![]()
Baya puya kaybettik , artık buna bir dur demek lazım..
Son 2 maç galibiyetle sonuçlanmış , bu şekilde devam etmeliyiz..
En çok Enes'e yaradı yeni taktik boşu yok nerdeyse
Evet 9 maç kaldı Berko
Çabamız seri galibiyetler alma yönünde kardeşim artık sona yaklaşıyoruz burada nerdeyse 50 maç oynanıyor tekrar bir 50 maç yapmayı hiç istemem![]()
Kalan 9 maçımızıın 5 öaçını fikstür şeklimde paylaşıyorum epey zaman aldı bu lig
Enes son haftalarda fark yaratmaya başladı neredeyse hiç boşu yok
Leeds ve bizim kalan maçlarımız bizim maçlar Leeds2e göre çok daha zorlu puanlar eşit bakalım kim çıkacak
İki sol bekimizin cezalı olduğu haftada o bölgeye zorunlu olarak hiç orada oynamamış bir oyuncu koyduk haliyle orası gel geç oldu 70.dakikaya kadar 2-0 mağlup gittiğimiz maçta 10 dakika da eşitliği sağlasakda öne geçmeyi başaramadık ve 2.liği kaybettik
Spoiler: 43.Hafta
Hemen 2.liği ele geçirmek lazım, play-off zorlayabilir.
Enes ve Ali Adnan"ın profilini atarmısın moruk.
Gittikçe işimiz zora giriyor , eğer Play-Off'a kalırsak ben çıkabilceğimize pek inanmıyorum..
İkinciliği geri almak lazım..
Oldu hemen de verirlerdi![]()
Aynı şekilde düşünüyorum play off bizim takıma yaramaz çok genç takım ama şunu unutmayalım lig başlarken görüntü şuydu çıkamasak bile başarısız saymam medya tahmini ligde küme düşeriz diye gözüküyordu
Enes premier ligde bomba gibi olur.
Şimdi Derby düşünsün onlarda artık potada
Spoiler: 45.Hafta
Son Hafta Maçları
Bir bakmissin sen sampiyon olmussun, Derby ise ucuncu![]()
Şampiyonda olabiliriz , play off'a da kalabiliriz![]()
Tüyo mu aldınız laa biryerden idda oynayın hemen ikinizde
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<
Daha 2-3 hafta önce 2.lik bile gitti derken Şampiyonluk geldi
Spoiler: 46.Hafta
Spoiler: Lig tablosu ve diğer veriler
hocam itibar iyiyse bir iki çilek alalım![]()
derby de tökezlemiş son haftalarda fena yarış olmuşşampiyonluk müthiş leeds lay-offlardan çıkamazsa ilginç olur o kadar puan farkı atıp da
![]()
Sonunda devlerin ligine yükseldik
Sağlam bir kaç transfer lazım yoksa çok zorlanabiliriz gibi geliyor yinede hedef bu sene ilk 10'a girersek çok iyi olur .
A.Harris ne alemde diyordum o da gizliden gizliden 17 gol 15 asist yapmış![]()
Harris oraya tam alışınca eski günlerine geri döner ama genede muazzam performans yakaladı , bu arada Leeds çıkamadıilk gelen bütçe aşağıdaki gibi ama asıl bütçe henüz gelmedi bir Türk kesin alacağız belki bir de yanında çilek gelebilir
Şampiyonluk ilaç gibi oldu, Premier Lig'de coşarızLeeds'e yazık olmuş ya keşke çıksalardı o kadar puan toplamışlar
![]()
Bütçe iyi gelmiş![]()
2000 oran vermiş senin takımın şampiyonluğa , 10 tl atıyorum abi
Sezon sonu al o kupayı seni Duai'ye tatile götüreyim![]()
Verdiği orana bakFikstür tam bize göre bence dengeli çıkmış
![]()
Play-Off hesapları yaparken , bu şampiyonluk sürpriz ve bir o kadar da harika oldu..
Mazeret istemiyoruz , alalım bizim mandalinaları..![]()
Dert ettiğin şeye bak yahu sen mevki söyle bütçe söyle gerisini bırak