Anket Sonuçlarını Görüntüle: Pompey'e her yıl 1 Türk oyuncu katılsın mı ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Evet

47 78.33%
  • Hayır

13 21.67%
Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 637 sonuç

Konu: Osmanlı Torunları Pompey 5.Sezon

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Play-Off hesapları yaparken , bu şampiyonluk sürpriz ve bir o kadar da harika oldu..

Mazeret istemiyoruz , alalım bizim mandalinaları..

Zaten en fazla mandalina olur şöyle bir sıkıntı var mesela Marko armutoviç bize geliyor gözüküyor ki gelse efsane olur takımı teklifide kabul ediyor ama oyuncu gelmiyor bu neden olur anlamış değilim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Dert ettiğin şeye bak yahu sen mevki söyle bütçe söyle gerisini bırak
    Ya sorun oyuncu veya mevkii değilki başka bir sıkıntı var bir üst satırda belirttim gerçi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Mayışlar çok düşük Kimsenin aklını çelemiyoruz..

Forza Armutoviç ; biz taraftarlar olarak kendi aramızda para toplayıp mayışını öderiz

Nesil
    2012

Mayışlar çok düşük Kimsenin aklını çelemiyoruz..

Forza Armutoviç ; biz taraftarlar olarak kendi aramızda para toplayıp mayışını öderiz
    Armut sözleşmeyi kırmızı dahi açsa sıkıntı yokda hiç açmıyor orada garip bir sıkıntı var

2-3 takviyeyle ligi orta siralarda bitirebiliriz bence ya Bir sonraki sezon guzel bir butce gelir, Avrupa biletini alacak bir takim yaratirsin

türk olarak kesin caner gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şampiyonluk güzel olmuş tebrikler üstat. Orta sıralarda gidersin ilk sezonda gibime geliyor. Zor durumda olan bu takımı buralara getirmen bile muhteşem.

3 sezon sonra ŞL'mi alcaz dedin

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    2-3 takviyeyle ligi orta siralarda bitirebiliriz bence ya Bir sonraki sezon guzel bir butce gelir, Avrupa biletini alacak bir takim yaratirsin
    Zaten sonraki sezon gelse bu takımı direk ilk 4'e oynatırım finansal olarak ciddi bir sıkıntımız var ama takımdada artık belli bir iskelet var 2-3 transferle dahada iyi olur

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    türk olarak kesin caner gelir
    Caner'i hiç düşünmedim sebebi ben kanatta ters ayak oynatıyorum ve ayrıca Sol kanat'ta Harris'i kimse kesemez adama bariz bir vefa borcumuz var

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Şampiyonluk güzel olmuş tebrikler üstat. Orta sıralarda gidersin ilk sezonda gibime geliyor. Zor durumda olan bu takımı buralara getirmen bile muhteşem.

3 sezon sonra ŞL'mi alcaz dedin

Bu oyunda henüz ŞL almadım bu takımla hedefimiz ileride mutlaka o kupa teşekkürler bu arada

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Transferler ne zaman geliyor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Transferler ne zaman geliyor
    Ufak ufak açmaya başladık bakalım

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<

Alan Haliilovic dışındakilere bonservis ödemedik , Halilovic'in tek negatif yönü 6 aylık bir sakatlık geçirmiş fakat yaşı çok genç olduğu için büyük ihtimalle potansiyeline ulaşır ona sağ kanatta ters ayak oynatmaya çalışıcam hee bu arada Halilovic'i 7,5mn€'ya takıma kazandırdık

Spoiler: Profiller 

Arnoutovic'i Forest'e kaptırdık maaş'da anlaşma sağlamışdık fakat bizi tercih etmedi , son transfer olarak Emre can'ı planlıyorum yaptığımz teklif 17 mn€ gözüküyor fakat 9 mn€'su 50 maç sonra zaten 50 maç sonra 9 mn€ bizim için çok büyük bir rakam olmayacak çok çok iyi bir profili var eğer onuda takıma kazandırırsak transferi kapatırız

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Halilovic iyi olmuş genç sağlam ileride iyi fiyata da satarsın , bedava stoper de sağlam yalnız emre can eder mi o fiyatı 17 milyon fazla değil mi ki,
    Bi profilini koyar mısın abi onun ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sorununu tam olarak anlkamadım hacıt. Raporlar %90 oranında dopru olsada gözlemciler arada sapıtıyor (:

Nesil
    2012

Halilovic iyi olmuş genç sağlam ileride iyi fiyata da satarsın , bedava stoper de sağlam yalnız emre can eder mi o fiyatı 17 milyon fazla değil mi ki,
    Bi profilini koyar mısın abi onun ?

Emre'den maaş dolayısıyla vazgeçtik başka bir Almancıya yöneldim oda çok iyi ama Emre'yi seneye mutlaka takıma kazandırmak istiyorum istediğim profilde bir oyuncu ayrıca İngiltere premier liginde bu tür paralar çok sorun teşkil etmiyor

Sorununu tam olarak anlkamadım hacıt. Raporlar %90 oranında dopru olsada gözlemciler arada sapıtıyor (:

Aslında durum kendiliğinden halloldu nasıl oldu bilmiyorum ama normal'e döndü

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Vaayyy Haliloviç gelmiş ama Armutoviç'i kaptırmışız..

Bedavadan stoper ve Mehdi'yi almışız..

Türk oyuncu transferi bekliyoruz..

ÖZEL HABER
    Takımımıza yeni katılan Mehdi Abeid'in ilk açıklamaları

[YOUTUBE="1yYiHaCyrNo"]Mehdi Abeid[/YOUTUBE]

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ne bileyim sen alıyorsan bi numarası vardır bende biraz pintilik var oyunda 17 milyon fazla geldi bana

Nesil
    2012

Taraftara söz verdik paradan kaçmadık umarım bu yılki Türk'ümüzü beğenirsiniz

Spoiler: Levin Öztunalı 

Nesil
    2012

Vaayyy Haliloviç gelmiş ama Armutoviç'i kaptırmışız..

Bedavadan stoper ve Mehdi'yi almışız..

Türk oyuncu transferi bekliyoruz..

ÖZEL HABER
    Takımımıza yeni katılan Mehdi Abeid'in ilk açıklamaları

[youtube="1yYiHaCyrNo"]Mehdi Abeid[/youtube]
    Ne bileyim sen alıyorsan bi numarası vardır bende biraz pintilik var oyunda 17 milyon fazla geldi bana

Ben veririm eğer değeceğini düşündüğüm oyuncu ise

@ Parleo Mehdi'nin açıklamaları izleyemedim kusura bakma yanımda bebek uyuyor

Bu arada ilk hedefim Salih'di fakat 3 ay sakat olduğu için o transfer yalan oldu

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Biraz fazla para vermişiz sanki ; 14.5 m €

Premier Lig'de gelirler yüksek fazla etkilemez gerçi..

50 maç sonra maddesini çok iyi kullanıyorsun bu arada..

Nesil
    2012

Biraz fazla para vermişiz sanki ; 14.5 m €

Premier Lig'de gelirler yüksek fazla etkilemez gerçi..

50 maç sonra maddesini çok iyi kullanıyorsun bu arada..

Aslında fazla değil Emre Can , LEvin Öztunalı gibi oyunculkarı çok ciddi söylüyorum param olduğu takdirde
    gözümü kırpmadan her takıma alırım Levin'le ilk defa oynayacağım fakat FM 2014'ü ilk araştırmaya başladığımda en çok bu oyuncu dikkatimi çekmişti potansiyeli yüksek bir oyuncu keza Emre Can 'da aynı şekilde kaldı ki seninde belirttiğin gibi EPL'de bu rakamlar para değil şuanlık finans sıkntımız var fakat daha önce çok çok çok oynadığım EPL tecrübelerimden biliyorum ki ŞL dahi burası kadar para bırakmıyor

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Para var huzur var diyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Peşin parayla oyuncu aldığım için hiç 10 + oyuncu alamıyorum o paraları görünce içim cız ediyor (:

Nesil
    2012

Para var huzur var diyorsun
    Aynen kardeşim o kadar çile çektim teee 4.ligden takımı buralara taşıdım kıyarım paraya

Peşin parayla oyuncu aldığım için hiç 10 + oyuncu alamıyorum o paraları görünce içim cız ediyor (:
    Çözümü var peşin para almazsın olur biter sanki çalıştığım parayımı harcıyom harca gitsin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Çözümü var peşin para almazsın olur biter sanki çalıştığım parayımı harcıyom harca gitsin

Maksat oyunu zorlaştırmak (: Buzdolabı alır gibi oyuncu alınca pek haz almıyorum istediğin oyuncuları alabilyosun tabi ufak klüp yönetiyosan illa taksit gerekiyor ama ingilterede zaten gelir çok çok yüksek (:

Nesil
    2012

Maksat oyunu zorlaştırmak (: Buzdolabı alır gibi oyuncu alınca pek haz almıyorum istediğin oyuncuları alabilyosun tabi ufak klüp yönetiyosan illa taksit gerekiyor ama ingilterede zaten gelir çok çok yüksek (:
    Prensip meselesi ben cep telefonu alırkende 12 ay taksitle alıyorum ayrıca ben şu yaşıma kadar hiç bir oyuncun peşin aldığını duymadım tabi çok cüzzi bir rakam değilse mutlaka taksit yapıyorlar tabi sen ekstra kendi çapında zorluk koyuyorsan o senin bileceğin iş hacı beniim oyun zaten zor

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Halil abi biraz borç gönder benim takıma yada pilot kulübüm ol düşecez yoksa

Nesil
    2012

Halil abi biraz borç gönder benim takıma yada pilot kulübüm ol düşecez yoksa
    Biz bugünlere kolay gelmedik ama şunu söyleyim 200 k kalan bütçem var işini görürse göndereyim

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Büyük oranda hazırlık maçlarımızı tamamladık yarın büyük ihtimalle Ligdeki ilk maçlarımıza başlarız

Transfer Geçmişimiz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Vay be taş gibi kadro olmuş

Bu sene sürpriz bir Avrupa bileti fena olmaz

Transferler guzel olmus

Nesil
    2012

Vay be taş gibi kadro olmuş

Bu sene sürpriz bir Avrupa bileti fena olmaz
    Hazırlık maçlarında son iki maçı Anderlet ve Manu ile oynadık Anderlect'i 2-0 yenip Manu ile kafa kafaya oynayıp 0-0 berabere bitirdik , bu yıl herşey olabilir tabi küme düşme dışında

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Transferler guzel olmus
    Teşekkürler

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Lig öncesi takımın en büyük kozları duran toplar sanrım Lgin en iyi duran top ayaklarına sahibiz

Nesil
    2012

Ligin ilk haftasında hiç haketmediğimiz bir mağlubiyetle başlasakda 2.hafta telafi etmesini bildik

Spoiler: 1.2.hafta istatistikleri 

Bu iki haftadan sonra full yedek takımla Lig kupası maçına çıktık orada bir alt yapı oyuncumuz defansın bel kemiği Page'in rekorunu kırdı fakat bu oyuncun Page'in kariyerine ulaşması mümkün değil , Page 16 yaşından beri takımımızın değişilmez stoperi oldu profili ve geçmiş verileri aşağıdaki gibidir ayrıca bu yıl İngiltere U 19 ile Dünya kupasını kazandılar

Nesil
    2012

1 tık daha iyi oynadık fark yedik garip

Spoiler: 3.Hafta 

Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri