Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yeşil Şeytanlar Yeşil Çimleri Rakiplerine Dar Edip Avrupa'ya Gidebilirler Mi ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligi

5 25.00%
  • Avrupa Ligi

12 60.00%
  • Gidemezler

3 15.00%
1 ile 30 arası toplam 306 sonuç

Konu: Yeşil Şeytanlar Yeşil Sahaları Rakiplerine Dar Ediyor | Moreirense [3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Takım mükemmel ötesi olmuş hocam ben 3-4 gündür girmediğim için yeni görüyorum kariyeri kusura bakma.Zaten takım uçuyor mükemmel form tutmuş.Romullo, Brayan, Carlos Andre.Bu oyuncuları çok beğendim.Özellikle Romullo tam bir frikik ustası.Hugo Matias'ın da önü açık

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Diaz yine dağıtmışsın ortalığı , biran önce bitir şu ligi , hiç zevk vermiyor..

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Takım mükemmel ötesi olmuş hocam ben 3-4 gündür girmediğim için yeni görüyorum kariyeri kusura bakma.Zaten takım uçuyor mükemmel form tutmuş.Romullo, Brayan, Carlos Andre.Bu oyuncuları çok beğendim.Özellikle Romullo tam bir frikik ustası.Hugo Matias'ın da önü açık
    Bence stopere bir takviye lazım , hazır veteran ordusu kurulmuşken Servet'i istiyor bu taraftar

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Bence stopere bir takviye lazım , hazır veteran ordusu kurulmuşken Servet'i istiyor bu taraftar
    Aynen Servet bu takıma iyi gider

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Diaz yine dağıtmışsın ortalığı , biran önce bitir şu ligi , hiç zevk vermiyor..
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Aynen Servet bu takıma iyi gider
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Dedelere Servet lazım

Yahu ne serveti gözünüzü sevem tabi siz yoksulluk nedir bilmezsiniz. en iyi trinitrolen bilir halimi (: Ben 20 bin yıllık ücret veremediğim için gidip artık genç topladım servete vereceğim yıllık+temsilci+imza parasına ben en az 4-5 oyuncu alırım (:

Mesaj Yetkileri