1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Oğuzhan Özyakup

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben amc oynama yeteneğinin o kadar da iyi olmadığını düşünüyorum. mc oynadığı zaman tabi ki de rakip ceza sahası yakınlarında etkili oluyor. ama direk amc başlayıp topla rakip ceza sahası çevresinde buluşarak etkili olamıyor.

finishing 8 iyi bence. 11-12 olcay'ın almeida'nın değerleri. oğuzhan'ı 12 yapsam olcay 15 yapmam lazım. olcay 15 olsa pektemek holosko filan 18 olması lazım. ki iş çığrından çıkar o zaman.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    ama direk amc başlayıp topla rakip ceza sahası çevresinde buluşarak etkili olamıyor.
    Bu kanıya nasıl vardın ? Fenerbahçe maçının ilk 30-45 dakikasında oguzhanın oynadığı pozisyonu izlemeni öneririm ayağına aldığı her top gol pozısyonu yaratıyordu.Ayrıca 2-4 biten Kayseri erciyes
    maçında Almeidaya yaptığı asistede o mevkide oldukça iyi oyun görüşü olduğunu kanıtlıyor.Aklıma gelen örnekler bunlar incelesem yani sizin yapmanız gerekeni yapsam bunun gibi birçok örneği daha gösterirdim, zaten Mc'de o kadar etkili oyun görüşü olan takımı atağa kaldıran bir oyuncunun Amc mevkisinde kötü olduğu kanısı bence Oğuzhan gibi bir oyuncu için pek mantıklı değil.

Mesaj Yetkileri