1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Aşırı Gol Yeme

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Duran toptan yenen goller için Duran Top Savunması çalıştırabilirsin.

Gol yemenin birden fazla faktörü var. Mesela alt liglerde oynuyorsan özellikle Türkiye Liginde, oyuncu kıtlığından dolayı transfer yapamıyorsun. Transfer yapamadığın içinde kadronu güçlendiremiyorsun buda defansını zayıflatıyor.

Diğer sebep ise taktikle alakalı. Oyuncuların fazla hücuma kalkıyorsa ve defansı boş bırakıyorsa defansa koşacak bir ön liberoda yoksa kolayca gol yiyorsun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Duran toptan yenen goller için Duran Top Savunması çalıştırabilirsin.

Gol yemenin birden fazla faktörü var. Mesela alt liglerde oynuyorsan özellikle Türkiye Liginde, oyuncu kıtlığından dolayı transfer yapamıyorsun. Transfer yapamadığın içinde kadronu güçlendiremiyorsun buda defansını zayıflatıyor.

Diğer sebep ise taktikle alakalı. Oyuncuların fazla hücuma kalkıyorsa ve defansı boş bırakıyorsa defansa koşacak bir ön liberoda yoksa kolayca gol yiyorsun.
    İşte dostum sorun burada , ben duran top çalıştırdım ön direğe adam koyuyorum adam tutuyorum yinede yiyorlar kornerden , diğer sebebe gelince çok defansif oynamayı da denedim 5 defans olsun 2 ön libero savunma ağırlıklı oyun falan bir çok şey ama işte bu seride bir türlü taktik tutturamadım .

Mesaj Yetkileri