Grup zor Sporting'den 6 puan alsan 1 puan Chelse'den 3 te Napoli 'den 10 puanla çıkarsın gibi geliyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Grup zor Sporting'den 6 puan alsan 1 puan Chelse'den 3 te Napoli 'den 10 puanla çıkarsın gibi geliyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evimizdeki maclari yenersek cikariz
İsaac promise transferi garip geldi![]()
Lisbon'dan 6 alabilir miyiz onu bilmiyorum. Ama Chelsea ve Napoli'yi içerde yenmemiz gerekiyor.
İçerdeki maçları kazanırsak Chelsea ve Napoli'nin aralarındaki maçlara göre çıkabileceğimizi düşünüyorum. Lisbon da her an herşey yapabilir. Karışık bir grup.
2 sezondur Antalya'da iyi performans sergiledi. Ayrıca Türk olması ligde rotasyonda forvet sağ açıkta kullanabileceğimiz bir oyuncu. Neden garip geldi isim olarak mı ?![]()
TariboWest
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç
2 Avans 3'de Biter !
2-0 geride kapattığımız maçı Fierro'nun hattricki ile döndürdük. Fierro'nun 3 golü de defansı parça parça ettiği ve hallaç pamuğu ettiği gollerdi. Penaltı pozisyonunda da aynı şekilde yardırdı ve penaltıyı aldı.
Salih Uçan'ın Ayağı Kırıldı ve 4 Ay Yok !
2 sezondur gelişimini sürdüren ve kazandığı maç tecrübesiyle tam zirveye çıkacakken yaşadığı bu sakatlık hiç olmadı hiç...
Şimdilik bu kadar. Bu hafta gece vardiyasında olacağım için akşam 5-6 dan sonra güncelleme gelecek. Herkese iyi geceler...
TariboWest
Genelde böyle oyuncuları transfer eden insan sayısı çok az,o yüzden garip geldi![]()
Isaac iyidir ya.Hem Türk statüsünde oynayabiliyor hem de fena bir oyuncu değil bence.
Chelsea galibiyeti gölgede kalmış Salih sakatlanmasa iyiydi..
Lige iyi baslamisiz, Fierro Chelsea'yi tek basina yikmis ama Salih'in sakatligi kotu olmus..
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maç
Çok önemli bir galibiyet aldık.
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maç
Maça tutuk başladık. Fakat ilk yarının sonlarına doğru maçı 2-2 ye getirmeyi başardık. İkinci yarıda birkaç fırsatı değerlendiremeyince beraberliğe razı olduk. İçerdeki maçta Lisbon'u yeneceğimizi düşünüyorum.
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu
Öncelikle fisktürden bahsetmek istiyorum. Hiçbir seride böyle saçma fisktür görmedim. Avrupa maçlarından 1 gün ya da 2 gün önce lig maçımız oluyor. ŞL maçından dolayı ligde rotasyona gittiğimiz için ligde kayıplar yaşıyoruz. Ayrıca sık sık sakatlıkların yaşanması takım performansını büyük ölüçüde etkiliyor. As takım oyuncularımızdan GG, Topal, Jem, Perisic, Fierro dönüşümlü olarak sakatlanmaya devam ediyor. İşimiz zor gibi. Umarım üstesinden gelebiliriz.
TariboWest
Ben böyle başkan görmedim.Bütçe dengelemeye izin vermedikleri için transfer bütçesinin arttırılması yönünde talepte bulundum. Aşağıdaki rakamı verdiler.
TariboWest
Ahaha başkan hayırlı işler demiş abi
Bu arada güzel bir başlangıç yapmışız Avrupa'da.Umarım devamı gelir.Ligde ise ileride belirlenir zaten her şey![]()
Bütçe iyi.Çilek beklemiyorum ama en azından bir böğürtlen bekliyorum![]()
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Son Şampiyon Tottenham !
Ziraat Türkiye Kupası Gruplar
Altyapı ve antrenman tesislerindeki yenilenme tamamlandı.
Japonya'dan sonra ABD'den Philedlphia takımıyla da ticari anlaşma imzaladık.
İlk yarı sona erdi...
İlk Yarı Değerlendirme
İlk yarıda aklımda kalan iki olay var. Birincisi ŞL'deki iyi performansımız ve sık sık yaşadığımız sakatlıklar. Salih Uçan sezon başında 4 ay sakatlanmıştı. Perisic'i de 3-4 ay kaybettik. Sahalara dönmesi için 1-2 ayı kaldı. Toparlanma sürecini düşünerek yerine bir oyuncu aldım. Yeni transfer İspanya'dan gelecek !
TariboWest
Salih toparlıyor ya , Ondan yana sıkıntı yaşamazsın en azından ben de toparladı sende de öyle olur umarım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tottenham'in kadrosu nasil? SL sampiyonu olduklarina gore baya guclenmislerdir belki
Ş.Liginde iyi performans göstermiş takım , Tottenham'ı burada yenemezsen elenirsin bence .
Ibai Gomez Fenerbahçe'de !
Athletic Bilbao'dan 8 m € karşılığında kadromuza kattık. Athletic Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği için Şampiyonlar Ligi'nde kullanabileceğiz.
TariboWest
Lamela ve Soldado çok tehlikeli oyuncular, dikkat etmek lazım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tottenham sakat takım Dikkat !![]()
Ben Lamela'yı çok beğeniyorum ya hocam 5-6 sezon sonra Lamela'yı Fener'e getir
Bu arada transfer de güzel.