İlk 4 hafta güzel geçmiş Adana takımlarına dikkat
İlk 4 hafta güzel geçmiş Adana takımlarına dikkat
Başlangıç gayet güzel. Buca'yı gerçekte de Süper Lig'de görmek isterim, sempatik bir takım![]()
İBB'yi de yensek harika olacakmış. Artık Süper Lig'de İzmir takımı görmek istiyoruz.![]()
TariboWest
Çıkarız gibime geliyor (:
bu ligten çıkarız ibb sanşsızlık olmus
Teşekkürler. Aynen, bende. Buca sevdiğim bir takım
Okan Alkan aptalca bir hareketle penaltı yaptırmasaydı yenebilirdik aslında, tam bizim oyunu kontrol ettiğimiz dakikalardı. Sonra golü yediğimizde takım da oynamayı bıraktı zaten
Böyle gidersek cıkarız gibi, en kötü play-off oynarız
Bakalım, inş.. IBB maçından daha çok Urfa maçına üzüldüm aslında![]()
8 ve 9. Hafta
Daha gol sevincimizi bitirmeden adamlar golü attı
Çok kötü bir maç oynadık.. Ligde galibiyetin ne olduğunu unuttuk artık. Toparlanmamız lazim, bu beraberlikler bizi ayakta tutmaz.
Maç sonunda oyuncularla yaptığımız görüşme olumlu gecti, umarım milli maç arasından sonra galibiyetlere başlarız.
Spoiler: Puan Durumu
Takım düşüşe geçmiş biraz .
Birazcık geç de olsa başarılar Buca iyi takım.Salih'i çıkardıkları için Buca'ya sempatim var![]()
Alt yapıya çok önem vereceğine inanıyorum,Yeni Salihler yetişsin![]()
başarılar transfer dönemi bitmedi ise kem izzet i almayı unutma müthiş bir oyuncu tam alt lig takımı
@benzema35 - aynen, biraz oyle oldu.. toparlanmamiz lazim.
@walcott07 - tesekkurler
@Moussa sow7 - altyapida birkac saglam adam var, tesislerimiz de iyi.. onlari gelistirip takima monte etmeyi dusunuyorum
@urwrdskkn - bitti maalesef ama listeme aldim.. onerin icin sagol![]()
Vaay görmemişim![]()
Başarılar , Alt yapı ve oyundan zevk adına çok iyi bi seçim.
İlk sene lige çıkmak zor olur Buca ile ama çıkarsanda süpriz olmaz.Kolay gelsin.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Takım düşüşe geçmiş. Bucaspor kariyerimde ilk yıl forvete Banehene'yi almıştım baya iyiydi.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Eyvallah abi![]()
Valla bize iyi bir forvet lazım aslında.. defansta fazla bir problem yaşamiyoruz ama ligin en az gol atan 2. takımıyız. Banahene'ye de bi bakacam
Laptop ekranında bir sıkıntı oluştuğu için bügün güncelleyemedim. Inşallah sorun çözülmüştür.. yarın devam ederiz artık
Hala ümit var.Dediğin gibi gol yollarında sıkıntı olması biraz sorun oluyor.Oyun kazanmanı istemediği anda belki burada bir pozisyon vardır deyip rakibe gol attırıyor.Öyle ekrana bakakalıyorsun![]()
ZTK'da gruplara kalacağını düşünüyorum hadi hayırlısı![]()
Son günlerde pek güncelleme yapamadım, laptopu tamire verdik. Galiba grafik kartıyla ilgili bir problem var. Büyük ihtimalle bugün alırım tekrar ama başka bir sorun varsa baya sürecek gibi.. umarım bu akşam kariyere devam edebilirim
Laptopu kurtaramadık maalesef, allah rahmet eylesin![]()
Kariyere nasıl devam edeceğimi şu an bilmiyorum, yarın bir karar veririm herhalde. Büyük ihtimalle kayıtlı oyunum artık yok
Kötü oldu bu, donanımsal bir sorunu mu var?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Grafik karti ölmüş maalesef, cloud olayi aktif iste ama oyunu oyle kayit etmedigim icin devam edemeyecegiz kariyereYoksa yeni laptop'ta devam ederdik
![]()