1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    3d izlemedigim icin bu sikayetleri anlamam pek mumkun olmuyor. tavsiyem maclari 2d izlemeniz. boylelikle bu absurdlukleri gormezsiniz. yoksa oyun her zamanki halinde. her yeni yilda ayni sikayetler devam ediyor. misal fm12 ciktiginda fm10 cok iyiydi, bu fm12 berbat olmus denirdi. simdi o gun yerden yere vurulan fm12 fm14un onune gecmis. en mukemmeli ilk yapilan olmali bu mantikla. bence her gecen yil daha iyiye gidiyor, tek eksik yani 3d yani ki zaten fm hastalari bunu pek takmaz. 3d isteyen alir fifayi konsolda oynar.
    Şikayetçilerden biri olarak kendi adıma cevap vereyim:

Fm2009 dışında hep 2d oynadım zaten (bu seri de dahil). Daha iyi anlaşılsın diye 3D olarak yükledim.

1993'ten beri hiç bir versiyonu kaçırmadan tüm serileri oynadım ve ilk kez son 2 seridir bu kadar şikayet ediyorum. Çünkü maç motoru artık tamamen göstermelik gibi. Mesela; eklediğim videonun ardından oynadığım maçta Stoke ile karşılaştım. Maça hazırlık olarak defansif duran top çalıştırdım. İşe yaradı! Adamlar duran toptan gol atamadılar, benim savunmadaki en iyi (İngiliz milli takımına çağırılan) oyuncum kornerde 2 tane kendi kalesine attı. Yani oyun sen bir şeye önlem aldığında bile sana o golü bir şekilde yediriyor. Bunu tek örneğe bağlı olarak söylemiyorum, defalarca yaşıyoruz (bir kısım fm oyuncusu) bunu. Çok etkili bir savunma taktiği yapıyoruz, rakip pozisyon bulmada ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor ama oyun gene bir yolunu bulup pozisyon yokken bile sana egzantrik bir gol yediriyor bir şekilde. Üşenmesem yediğim gollerden bir klip yapacağım da dönüştürme ve yükleme işlemi çok uzun sürdüğünden uğraşmıyorum.

Takıma Peter Crouch'ı aldım. Boyu 2 metre, zıplaması 17 (Kararlar:16, Önsezi:15, Pozisyon Alma:14). Man City ile maça çıkıyorum, hava toplarında Varane-Lescott ikilisine eziliyor. Ama aynı maçta rakibin 1.93'lük ve zıplaması 18 olan Edin Dzeko'su (Kararlar:12, Önsezi:15, Pozisyon Alma:6) benim 1.94 ve 1.91'lik (ki lig oyuncu istatistiklerine baktığımda Key Headers sıralamasında biri ilk sırada diğeri ise 6.sırada yer alıyor) iki stoperimin arasından rahatlıkla kafayı vurup gol yapıyor. Böyle bir çifte standarta karşı da tepkisiz kalamıyorum haliyle. Üstüne sen Man City'i alıp oynadığında bu sefer tersi oluyor, senin Dzeko'n tek bir hava topu alamıyor. Yani oyuna zorluk katacaklar diye bu saçmalıkları yaşamak zorunda kalıyoruz. Bıraksınlar büyük takımları hakemler kayırsın, maç motoru değil

Ayrıca oyun her zamanki halindeyse niye her yeni versiyonda maç motoruna göre taktik yapmak zorunda kalıyoruz?
    Last edited by Walter Sakana : 08.Ocak.2014 at 21:04
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri