Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 284 sonuç

Konu: Veltins Arena'da Şampiyonluk Mücadelesi ! | Fc Schalke 04 - 7. Sezon |

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni stadyum yaptıran oldu mu daha önce ? Nisan'da proje tamamlandı. Fakat hala planlanıyor olarak gözüküyor. Yani ters giden birşey yok herhalde demi şu an.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

6. Hafta Puan Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 1. Maç

Kornerlerden yediğimiz gollerle demorilize olduk ve belki de puan çıkarabileceğimiz maçı kaybettik.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. Maç

Maç boyunca Zenit'i evire çevire dövdük. Bitirici darbeyi ise en sona bıraktık.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar liginde çok zor grupta yer alıyorsun, umarım evde istediğin sonuçları alır ve gruptan çıkarsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Şampiyonlar liginde çok zor grupta yer alıyorsun, umarım evde istediğin sonuçları alır ve gruptan çıkarsın
    Grup zordu ama çıkmayı başardık. Ssler şimdi geliyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

13. Hafta Puan Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. Maç

Bu maçı böyle kaybetmeyi haketmedik. Pozisyonları değerlendirsek sonuç farklı olabilirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. Maç

İntikamımız çok acı oldu. Harika bir oyun sergiledik ve rahat bir galibiyet aldık.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. Maç

Gruptan çıkma iddaamızı sürdürmek için bu maçı almamız gerekiyordu. Maç gitti geldi ama 3 puanı almayı başardık.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 6. Maç

İddaası kalmayan Zenit karşısında kazanmasını bildik. Atletico'nun son dakikada attığı gol ile liderliği kaçırdık.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu

Antrenman tesisleri yenilendi.

Ligde nedenini bilmediğim şekilde gol yollarında sıkıntı çekiyoruz. Avrupa'yı dize getiriyoruz fakat bizim ligdeki takımlara diş geçiremiyoruz. Bu maç seçme başımıza çok iş açacak gibi ya hayırlısı...
    TariboWest

Ligde 1'den fazla atamıyoruz son haftalarda.. SL'de o gruptan çıkmak güzel olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ligde 1'den fazla atamıyoruz son haftalarda.. SL'de o gruptan çıkmak güzel olmuş
    Ligde nedense bir durgunluk var. Oyunda var mı bilmiyorum ama sanki maç seçiyor takım. Avrupa'da oynadığımız futbolu lige yansıtamıyoruz.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri

ZTK 4. Tur

ZTK 5. Tur

19 yaş altı takımımızla çıktığımız maçta biraz fazla gol yedik. ama elendiğimiz için mutluyum.

İlk yarı sona erdi.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Celtic varken Basel varken çıkan takıma bak hele

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Celtic varken Basel varken çıkan takıma bak hele
    Şans işte bizimki de.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi bir rakip.Yinede İstanbul'da gösterdiğimiz performansa bağlı her şey diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Heralde kuraların en şanslısı sensin (!)

Imkansız değil

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Şaka gibi bir rakip.Yinede İstanbul'da gösterdiğimiz performansa bağlı her şey diye düşünüyorum
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Geçmiş olsun
    Heralde kuraların en şanslısı sensin (!)
    Imkansız değil
    Her seride ŞL'de Barcelona ile oynamadan olmuyor nedense. İcabına bakmaya çalışacağız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Maçları

Son iki dakikada yediğimiz gollerle ŞL'ye veda ettik...

Puan Durumu

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne fazla önem vermemiz sonucu ligi de tehlikeye attık. Beşiktaş muhteşem bir seri yaptı. Geçen sezondan beri muhteşem grafiklerini sürdürüyorlar. Sollied şampiyonluk hegomanyamıza son verecek gibi...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ve 3 sezon sonra ilk defa sezonu kupasız kapatıyoruz.

Yönetim altyapı tesislerini geliştirecek.

Sezon sona erdi...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de 110. Yıl Kutlamaları !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe T.D Ümit Boğa İle Dobra Dobra !

4 yıldır Fenerbahçe teknik direktörlük görevini sürdüren Ümit Boğa Ntvspor'da katıldığı özel röportajda çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o röportajdan satırbaşları :

" Bu sezon lig performansınımız ile büyük hayal kırıklığı yarattık. Çünkü üst üste alınan şampiyonluklardan sonra herkes bunun böyle devam edeceğini veya devam etmesini istiyordu. Fakat keskin virajları alamadığınız zaman arabayı devirebiliyorsunuz. Biz de bu sezon aynen bunu yaşadık. Fakat birşeyi de söylemeden geçemeyeceğim. Beşiktaş'ın muhteşem galibiyet serisi takdire şayandı. Onları da şampiyon oldukları için tebrik ediyorum. "

" Sezonun tamamlanmasıyla kadro planlamasına başladık. Lucas Digne'nin kiralık sözleşmesini 1 yıl uzatmayı planlıyorum. Emre Can ise önümüzdeki sezon bizimle olmayacak. Emre ne kadar kulüpte kalmak istediğini söylese de Leverkusen'in transfere onay vermemesi sonucu bu transferi rafa kaldırdık. Birçok ismin kendilerine önerildiğini fakat takımdaki dengeyi bozmama adına astronomik ücretler ödemeyi düşünmüyoruz. "

" Bir haftadır gazetelerde çıkan Carlos Fierro olayı anlatıldığı gibi değil. Herkes kafasına göre birşeyler yazıyor. Tartıştığımız doğrudur. Fakat kesinlikle yumruk yumruğa kavga etmedik. Carlos ayrılmak istediğini bize bildirdi. Bunu kabul etmeyerek onunla konuşmaya çalışsam da Fenerbahçe'yi kafasında bitirdiğini görünce bundan vazgeçtim. Carlos ile Atl. Madrid ve Napoli ciddi şekilde ilgileniyor. Bize teklif yaptılar ve biz de istediğimiz rakamı onlara ilettik. Dediğimiz fiyata çıkarlarsa Carlos Fierro yeni sezonda Fenerbahçe forması giymeyecek diyebilirim. "

" Stad konusunda ilk planlar Aziz Yıldırım zamanında yapılmıştı. Başkanlık seçiminde yönetimin değişmesi üzerine yeni yönetim de bunu destekledi fakat sponsor sıkıntısı yaşandığı için hala temeli atabilmiş değiliz. Şükrü Saraçoğlu bizim için çok önemli olsa da 60-70 bin kapasiteli yeni bir stadyumun kulüp için çok büyük avantaj olacağını düşünüyorum. "

" Bu sene 110. yılımızı kutluyoruz. Bu sebeple hedeflerimizi her kulvarda şampiyonluk olarak belirledik. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde yabancı sınırlamasından dolayı sıkıntı çektiğimiz de bir gerçek. Şampiyonluk hayal gibi gözükse de bir gün mutlaka o kupayı İstanbul'a getireceğim. "

" Bunu şimdi açıklamak ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat samimi bir röportaj olduğu için ilk defa burda açıklamayı uygun gördüm. 4 yıldır yürüttüğüm teknik direktörlük görevime sezon sonunda veda edeceğim. Başkan ile yaptığımız toplantıda da bunu söyledim. Türkiye şartlarında uzun süredir görevdeyim. Hem kendimi yenileme adına hem de kulübün önünü açma adına kan değişikliğinin şart olduğunu düşünüyorum. Başkan'ın beni anlaması ve anlayış göstermesinden çok memnun olduğumu da söylemeliyim. "
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

barça ya çok kötü elenmişisz oyunun gıcıklığı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    barça ya çok kötü elenmişisz oyunun gıcıklığı
    Son dakikada yediğimiz golle veda etmek kötü oldu.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Toparlayamamışız yazık olmuş bu sezon.Transferleri bekliyoruz Birde genç yetenekleri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Toparlayamamışız yazık olmuş bu sezon.Transferleri bekliyoruz Birde genç yetenekleri
    Transferde hareketli bir dönem yaşayacağız son kez. Malum bu sezon son senemiz.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni sezon bütçeleri açıklandı.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fena para vermemişler, güzel güzel harcarsın. Şampiyonlar Ligi'nde şansını yeniden denersin

Yeni stadımız geliyo bence şampiyonlar ligini yeni mabedimize getirmeden bırakma kariyeri

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fena para vermemişler, güzel güzel harcarsın. Şampiyonlar Ligi'nde şansını yeniden denersin
    Bu sene daha da güçlü geleceğiz inşallah. 3 transfer yapıp devam etmeyi planlıyorum.
    Quote Originally Posted by firataylan View Post
    Yeni stadımız geliyo bence şampiyonlar ligini yeni mabedimize getirmeden bırakma kariyeri
    Stadyumu açıklasalar kalacağım ama hala planlanıyor diyor yönetim. Büyük ihtimal finansımız çok iyi olduğu zaman başlayacak.
    TariboWest

Son sezon ŞL'de başarı güzel olurdu ama dediğin gibi, sınırlama buna izin vermiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Son sezon ŞL'de başarı güzel olurdu ama dediğin gibi, sınırlama buna izin vermiyor
    Bu sene şansımızı son kez deneyeceğiz. Başarmamız zor gibi görünüyor fakat bir kere kura şansı istiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Carlos Fierro Atl. Madrid'de !

Satarken sözleşmesine bakmıştım fakat alırken % 50 lik pay verdiğimiz gözükmüyordu Feyenoord'a. Ben de bu maddeyi unutunca 24 m € yu Feyenoord'a vermek zorunda kaldık.

3 oyuncu ile sözleşme imzaladık ve transferi noktaladık.

Seydou Doumbia

Nuri Şahin

Emre Can

Transfer Özeti

Bu arada PSG'den Lucas Digne'nin kira süresini 1 yıl uzattık.
    TariboWest

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri