Maç Yorumu: İkinci lig başladı. Yıllar sonra tekrar ikinci lige dönmenin heyecanını yaşıyor takım. Ofspor'u 3-2lik bir skorla yenmeyi başardık. Hazırlık maçlarında tam olarak nasıl bir 11 ile çıkacağımı belirleyemedim. İlerleyen haftalarda performansa göre 11 oturacaktır, özellikle defans hattında.

Maç Yorumu: Hakettiğimiz bir maçı maalesef rakibimize verdik. Bunun en büyük sebebide defansın formsuzluğu. Geçen seneden bu yana değişmeyen iki şey var biri Ceyhun'un inanılmaz performansı diğeride defansın aksaması.

Türkiye Kupası - İkinci Tur

Maç Yorumu: Türkiye Kupasında turu geçtik. 1461 Trabzon'da ikinci ligde ve aynı gruptayız.

Maç Yorumu: Geçen sezon Alanyaspor'a elenmiştik kupada, şimdi intikamımızı almış olduk.

Maç Yorumu: Hem kupada hemde ligde yenmeyi başardık. 1461 fazla zorlamadı bizi.

Maç Yorumu: Ceyhun'a dikkat! Bu maç 5 gol atarak ağzımı açık bıraktı. Adam resmen şov yapıyor iki sezondur.

Maç Yorumu: Altay'ı da çok kolay bir şekilde geçtik. Düşen takımlar zorlamadı bizi.

Maç Yorumu: Tepecikspor'a oldum olası kılımdır. Aslen Küçükçekmecespor taraftarı olduğum için 2007 yılında kendi stadımızda bizi taşlamışlardı ve o statta arkadaşlarla beraber bende vardım. Bu yüzden ayrı bir antipatim vardır Tepecik'e.

Maç Yorumu: Hayal kırıklığı olan bir maç bizim için. Kart cezalısı oyuncularımızdan ötürü kötü oynadık.