Tebrikler kanka takımı tebrik etmem biliyosun.![]()
Tebrikler kanka takımı tebrik etmem biliyosun.![]()
Sampiyonluk guzel olmus, tebrikler![]()
Tebrikler hocam.Diğer sezonda buna benzer bir seri atlayış bekliyorum![]()
Tebrikler. Gelecek sezonda ara vermeden bekliyoruz şampiyonluğunun devamını.
O resimdeki Yasin Sülün değil mi yahuKocaeli de de mi oynamış vay arkadaş
![]()
Şampiyonluk için tebrikler , ufak tefek takviyeler 2.lig için de yeterli olur ama sonrası oldukça zor olacaktır![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çok keyifli, heyecanlı bir kariyer, umarım süper lige doğru ilerlersin, başarılar.![]()
Teşekkür ederim.
İnşAllah dostum. Fakat ikinci lig biraz daha zorlu olacak gibi duruyor, üst ligden düşen sağlam takımlar var.
Teşekkürler, umarım öyle olur.
Rastgele koydum direk.Çünkü Kocaelispor'un şampiyonluk kutlamalarına dair pek resim yoktu google'de.
Üst ligler zor olacaktır fakat yönetim mali duruma biraz el atmış gibi duruyor sürekli para eklemesi yapıyorlar sezon ortasından beri.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hayırlı olsun (: muhtemelen bu yıl bi mola veririz ligde ligi tanırız diğer sezon yükselmeye oynarız
Üst takımların amacını anlamak zor. Oyuncularını bir türlü kiralamıyorlar. Ne Süper Lig takımları, nede PTT'de ki takımlardan oyuncu alabildim, 10-12 tane teklif yapmama rağmen üstelik.O yüzden ne kadar istemesemde emektar oyunculara yöneldik transferde.
Transfer Yorumu: Adanaspor'dan tanıdığımız tecrübeli sol bek İlkem Özkaynak ile anlaştık. Adanaspor'u çalıştırdığımdan dolayı yakından tanıdığım bir oyuncu.
Transfer Yorumu: Herkesin tanıdığı bildiği ve eski Galatasaraylı oyuncu Cihan ile anlaştık. Bu arada Cihan'ın toplam 6-7 yıl Kocaelispor'da oynadı ve aynı zamanda altyapısından çıkmadır. O yüzden yuvaya hoş geldin Cihan diyebiliriz.
Transfer Yorumu: Galatasaray'ın altyapısından çıkan ve Anadolu kulüplerinde dolanan gezgin futbolcu Erhan ile anlaştık. Umarım bizde şansı yaver gider ve katkı sağlar.
Transfer Yorumu: 1461 Trabzon'un üst lige yükselmesinde katkısı olan Zafer ile imzaladık, umarım bizede katkı sağlar.
Transfer Yorumu: Anadolu kulüplerinin veteran ortasaha oyuncusu Erman ile anlaştık. Yaşı itibariyle sorun çıkartabilecek bir oyuncu olsada yarar sağlayacağını umut ediyoruz.
Transfer Yorumu: Daha önceki transferlerimde dediğim gibi yine Avrupa'ya açıldık ve gurbetçi bir bek oyuncusu bulduk. Avrupa turumuz devam edecek.
Transfer Yorumu: Defans oyuncusu kıtlığından dolayı imzaladığımız bir oyuncu. İyi bir yedek olacağını umut ediyorum.
Transfer Yorumu: FM'nin eski serilerinde popüler olan Emrah Kol ile anlaştık. Eski serilere göre profili biraz daha düşük olsada umarız yararlı olur.
Emrah atıyor atıyor profili ne olursa olsun atıyor yani
Zor bir sezon olmaz diye düşünüyorum , yeterki lig başında 5-6 maçlık seri de puan kaybı olmasın.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Transfer Yorumu: Gurbetçi avına devam. Şuana kadarki transferlerimizden en potansiyelli ve en geç olan oyuncu. Zaven Bulut'u daha önce hiç duymadım fakat Saint Etienne altyapısından çıkmış Türk asıllı bir oyuncu. Daha önce hiç resmi maçlarda boy göstermemiş. Gelişmeye müsait ve üst liglerde de kadromuzda olabilecek bir oyuncu.
Transfer Yorumu: Yine bir gurbetçi. Almanya'nın amatör liglerinde mücadele etmiş gurbetçi bir oyuncumuz. Geçen sezon Erzurum Belediyespor almış fakat kendisine yeteri kadar forma şansı tanımamış. Profil anlamında yeterli düzeyde bir oyuncu.
Genel olarak ilgilendiğim ve teklif verdiğim oyuncuları alamadığımı söyleyeyim. Üç tane tecrübeli ve üst düzey oyuncuyla fiyat konusunda anlaşmama rağmen PTT Birinci Lig'in yolunu tuttular. Bu üç oyuncunun ismi; Mahmut Boz, Gençer Cansev ve Merter Yüce idi.
Uyum sorunu için çok maç yapmışız.Umarım faydasını görürüz ve ligde sıkıntı çekmeyiz![]()
Bol bol maç yapman uyum sorununu erken yenmek için iyi olmuş.
İlk yıldan 2. Lige yükselmişsin tebrikler , umarım bu sezonda geçen sezon gibi geçer..
Bu sezon işin biraz daha zor olacak yalnız..
Kiralık oyuncularla iyi bir kadro kurabilirdin fakat diğer takımların neden sana oyuncu göndermedikleri düşündürücü ? Bu sezonki transferlerinin seni idare edebileceğini düşünüyorum..![]()
7-8 tane hazırlık maçı yaptık, umarım uyum sorununu atlatırız.
Hayırlısı bakalım.
Kiralık oyuncuların gelmemesi son iki seride olan bir sorun. Eskiden alt liglerde takım yönetirken Galatasaray'dan Cem Sultan, Anıl Dilaver ve Gökay Iravul'u alırdık. Şimdi ne Süper Lig'den nede PTT'den adam geliyor. Süper Lig'de ki oyunculara kiralık teklifi verince daha yüksek seviyede oynamasını istiyor diyor. Yani maça çıkmamış oyuncu daha yüksek nerede oynayabilir ki.![]()
![]()
Maç Yorumu: İkinci lig başladı. Yıllar sonra tekrar ikinci lige dönmenin heyecanını yaşıyor takım. Ofspor'u 3-2lik bir skorla yenmeyi başardık. Hazırlık maçlarında tam olarak nasıl bir 11 ile çıkacağımı belirleyemedim. İlerleyen haftalarda performansa göre 11 oturacaktır, özellikle defans hattında.
Maç Yorumu: Hakettiğimiz bir maçı maalesef rakibimize verdik. Bunun en büyük sebebide defansın formsuzluğu. Geçen seneden bu yana değişmeyen iki şey var biri Ceyhun'un inanılmaz performansı diğeride defansın aksaması.
Türkiye Kupası - İkinci Tur
Maç Yorumu: Türkiye Kupasında turu geçtik. 1461 Trabzon'da ikinci ligde ve aynı gruptayız.
Maç Yorumu: Geçen sezon Alanyaspor'a elenmiştik kupada, şimdi intikamımızı almış olduk.
Maç Yorumu: Hem kupada hemde ligde yenmeyi başardık. 1461 fazla zorlamadı bizi.
Maç Yorumu: Ceyhun'a dikkat! Bu maç 5 gol atarak ağzımı açık bıraktı. Adam resmen şov yapıyor iki sezondur.![]()
Maç Yorumu: Altay'ı da çok kolay bir şekilde geçtik. Düşen takımlar zorlamadı bizi.
Maç Yorumu: Tepecikspor'a oldum olası kılımdır. Aslen Küçükçekmecespor taraftarı olduğum için 2007 yılında kendi stadımızda bizi taşlamışlardı ve o statta arkadaşlarla beraber bende vardım.Bu yüzden ayrı bir antipatim vardır Tepecik'e.
Maç Yorumu: Hayal kırıklığı olan bir maç bizim için. Kart cezalısı oyuncularımızdan ötürü kötü oynadık.
Genel olarak maçlar güzel , bu senede pek zorlanmayız çıkmak için .
Maç Yorumu:Defansımız bir maç iyi bir maç kötü. Dikkat ederseniz defansın tamamı kötü oynamış, bir iki kişi değil. Zaten defans kötü oynuyorsa ofans oyuncuları bu tür maçlarda 4-5 gol atmaları gerek ki defansın açığını kapasınlar.
Maç Yorumu: Eyüpspor, beklediğimizden de iyi çıktı. Neredeyse doğru düzgün kaleye gidemedik bi rotasyon lazım.
Türkiye Kupası - Üçüncü Tur
Maç Yorumu:Ankaragücü PTT Birinci Lig'de olmasına rağmen 4-1lik bir galibiyet muazzam oldu.
Maç Yorumu: Kupadan lige döndüğümüzde hızlı bir galibiyet almak üst sıralarda kalıcı olmak adına iyi bir işti.
![]()
Olmayacak puanlar kaybetmişiz.Sıralama nasıl?
Ceyhun adeta ikinci baharını yaşıyor.İnşallah galibiyet serisi yakalarız.
Bence gidişat gayet güzel hele Türkiye kupası çok güzel olmuş gruplara kalmayı başarırsın umarım
Ara sıra kayıplar oluyor ama iyiyiz![]()
Şuan 3. sıradayız. Oyunda biraz ilerlediğim için puan tablosunu ilerleyen maçlarda koyacağım.
Ben bu kadar iyi oynayacağını beklemiyordum açıkçası. Hatta nasıl oynayacağını bile bilmiyordum.
Ufak tefek kayıplarıda azaltırsak çok iyi olacak bizim için
Muhtemelen dördüncü turda büyük bir takım çıkacak. Eğer şansımız yaver giderse ve dişimize göre bir takım çıkarsa gruplara kalabiliriz.![]()
Maç Yorumu:Takımı anlamak gerçekten güç. Hani iyi gidiyoruz güzel gidiyoruz diyoruz ama bazen siyah ile beyaz kadar farklı bir oyun sergiliyorlar sahada. Her maç acaba bu sefer ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.
Maç Yorumu: Geçen sene alt lige düşmüş Tavşanlı baya güç kaybetmiş gözüküyor, rahat bir galibiyet aldık.
Maç Yorumu: Aynı şekilde bu sene düşmüş Balıkesirspor'u da çok rahat bir şekilde geçtik.
Maç Yorumu: 3-1'lik seri galibiyetlerimiz devam ediyor. Böyle devam etmesini ummak istiyorum fakat yine bir pirüz çıkacak gibi.![]()
Güzel seri yakalamışız.Yediğimiz goller nazar boncuğu![]()
Yok artık 4 maç üst üste 3-1![]()
Adamlar 3 puanı 3 golle hakkıyla alıyorlar![]()