1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: Atmacalar Avrupa Ligi'nde | Çaykur Rizespor | 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sadece uyum işi değil. Dil faktörü de var ben genelde yabancı ülkeden aldığım bir adamı dili farklı ve takımdan çok aykırıysa yani genel ağırlıklı dilden uzaksa yedek tutarım dili tmel düzeyde öğrenince sokarım kadroya. Bakma şimdi portekizdeyim brezilyalılar portekizce bildiklerinden löp diye koyuyorum 11e. ama stoper hattın kalecin uyumsuzsa etken olabilir. Ayrıca duran toptan fazla gol yeniliyor takım savunması yerine savunma duran topu çalıştır
    Vay be dil faktörü bile etki ediyor mu savunma da
    Yavaş yavaş öğreniyoruz hepsini şu savunma duran topunu çalıştırayım , sonraları takım savunması da çalıştırırım .
    Birde adamlar üstümüze çok yükleniyor , top genelde bizim sahamız da oynanıyor onun için ne tavsiye edersin ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Vay be dil faktörü bile etki ediyor mu savunma da
    Yavaş yavaş öğreniyoruz hepsini şu savunma duran topunu çalıştırayım , sonraları takım savunması da çalıştırırım .
    Birde adamlar üstümüze çok yükleniyor , top genelde bizim sahamız da oynanıyor onun için ne tavsiye edersin ?
    Etki ediyormu etmiyormu ben şahsi fikrimi yazdım düşününce ediyor olması lazım ve birkaç gözlemlemimle de bunu doğruladım. Diğer soruna ise ayda sorularına ise özelden cevap vereyim konuyu kirletmyeyim

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Etki ediyormu etmiyormu ben şahsi fikrimi yazdım düşününce ediyor olması lazım ve birkaç gözlemlemimle de bunu doğruladım. Diğer soruna ise ayda sorularına ise özelden cevap vereyim konuyu kirletmyeyim
    tamamdır .

Mesaj Yetkileri