Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yeşil Şeytanlar Yeşil Çimleri Rakiplerine Dar Edip Avrupa'ya Gidebilirler Mi ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligi

5 25.00%
  • Avrupa Ligi

12 60.00%
  • Gidemezler

3 15.00%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 306 sonuç

Konu: Yeşil Şeytanlar Yeşil Sahaları Rakiplerine Dar Ediyor | Moreirense [3.Sezon]

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Transferler iyi ya gençler en azından beğenmezsen bile az da olsa iyi bi fiyata satarsın .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligi geçen yıla oranla daha iyi bir konumda bitirmişsin. Ama bu koşullar altında başarı da çabuk gelmiyor maalesef Fakat dönem dönem alınan iyi sonuçlar da gelecek adına umut verici. Transferler, eskilere oranla güzel. Yeni sezonda kupadan avrupaya yürümeye çalış, ligde de max. 5. oluruz diye düşünüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Geraldes'i almışsın yine Senin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu artık

Transferler genç ve potansiyelli , özellikle hakim olduğun bölgeden (Norveç) bulduğun kalecinin profili iyi..

Bu sezon AL'ye gideceğiz !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bir Menajerin Dramı
    nasıl olmasın kardeşim yoksulluğun en dibindeyiz git bi portekiz takımı al anlarsın demek istediğimi ki biz 2.ligden gelen takımız
    Transferler iyi ya gençler en azından beğenmezsen bile az da olsa iyi bi fiyata satarsın .

para etmiyorlar ki satalım ama verimli olacaklarına inanıyorum

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ligi geçen yıla oranla daha iyi bir konumda bitirmişsin. Ama bu koşullar altında başarı da çabuk gelmiyor maalesef Fakat dönem dönem alınan iyi sonuçlar da gelecek adına umut verici. Transferler, eskilere oranla güzel. Yeni sezonda kupadan avrupaya yürümeye çalış, ligde de max. 5. oluruz diye düşünüyorum
    Geçen yıl 2.lig şampiyonu olduk laa ((:
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Geraldes'i almışsın yine Senin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu artık

Transferler genç ve potansiyelli , özellikle hakim olduğun bölgeden (Norveç) bulduğun kalecinin profili iyi..

Bu sezon AL'ye gideceğiz !

Geraldes ne iş olsa yaparım diyen bi tip birde 2.ligde belediye e anca bu tip adamlar geliyor. Fiyatı uygun maaşı uygun en önemlisi bize gelmeyi kabul ediyor ((:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada belirtmem gereken bir husus daha var. Portekiz takımları saolsun avrupya gidip gidip rezil ettiler ülke puanını. şubatı gören 1-2 takım var porto lizbon benficadan onlarda daha ilk turdan elenince avrupa kupalarına yerleşim sayısı degisti. sayı azaldığı gibi başlanılacak tur yeri de değişti. Cl'ye 3 takım yerine 2 takım gidiyor. Önceden ilk 2 direk gruplar 3.öne eleme oynuyordu simdi sadece şampiyon gruplara kalırken 2. eleme oynuyor. Avrupa ligine 3 yerine 4 takımla gidiliyor. ve yine onlarda da başlanılacak tur değişti. Artık gruplar için daha fazla takım elemek gerekiyor velhasıl ülke puanı sürekli düşüşte..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçenlerde bahsettiğim aklıma geldikce birkaç bilgi paylaşımı yapacaktım. Devre arası olunca araya kaynadı sezon başlamadan kendi koner savunmamı anlatayım istedim.

Öncelikle ceza sahasında ne kadar kalabalik olursanız rkaipte o kadar fazla adam getiriyor. Ben de 4 adamı ilerde bekletiyorum içeriye 3-4 adamla giriyorlar. normalde sol sag bekler direkleri tutarken hızlı diyerek kontrayı düşünüp forvetlerle beraber onları ilerde tutarken pas yeteneği oldugundan ve hızlı cıkma adına AMC adamımı alanın kenarında bekletiyorum. 3 Stoperim ise adam tutuyor. Herşeyden öncetakımın duran top savunmasının iyi olamsı için stoperlerin kesinlikle iyi olması lazım. Yani pozisyon alma önsezi ve hava hakimiyeti birde boyu uzunsa üstüne savunma duran topu çalıştırırsanız takıma koaly kolay gol yemez takım. iyi takımın stoperleri falan uzun hava hakimiyeti iyi oluyor. E duran topu kullanan adamı da iyi olunca kestiği noktada hava hakimiyeti iyi olan aadama gelince çaresiz kalıyorsunuz. ya pozisyon lması önseizi iyiolup topla buluşturmadan savuşturacaksınız yada boyu ve kafa vurusu iyi olan stoperiniz beraber yükselince ondan önce vuracak topa yoksa 180lik adamla 190 luk bir kuleyi savunamazsınız. Ne kadar taktik yapağrtsanız yapın (:

Bu taktikle gol yemezsniz demiyorum yersiniz yiyecesiniz de..ama ben azalma gördüm. Ceza sahası kalabalık olunca karambolde cok oluyor karambolden de yiyebiliyorsunuz bu şekilde ortalık çok sakin oluyor (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yine başladın marjinal duran top savunmasına Transferler fena değil. Fizyoterapisti napıcan, bırak sağlık ocağına gitsinler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkcası denenebilir.Ben kafa golünden çok karambol golü yiyorum kornerlerde.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Yine başladın marjinal duran top savunmasına Transferler fena değil. Fizyoterapisti napıcan, bırak sağlık ocağına gitsinler
    Nabza göre şerbet veriyoruz napalım ayrıca sağlık ocağı masraflı oluyor evleirne gönderiyrum kendisiz iyileşince dönün diyorum klübü masrafa sokmanın alemi yok yeterince parasızın zaten
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Açıkcası denenebilir.Ben kafa golünden çok karambol golü yiyorum kornerlerde.

Rakip kullandıgı zaman attı attı atamadı karambol derdi olmuyor ceza sahasında toplam 6-7 adam anca oluyor Hatta bzen rakip şaşırıyor korneri çoğu kez taca yada direk auta atıyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Durmak yok , bu sezon avrupa bileti almamız lazım. Eğer avrupaya gidersek üç beş kuruş bişey geçer elimize

Hocam save dosyanızı paylaşabilirmisiniz rica etsem.Oradan sizin takımınızla devam etmek isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Geçenlerde bahsettiğim aklıma geldikce birkaç bilgi paylaşımı yapacaktım. Devre arası olunca araya kaynadı sezon başlamadan kendi koner savunmamı anlatayım istedim.

Öncelikle ceza sahasında ne kadar kalabalik olursanız rkaipte o kadar fazla adam getiriyor. Ben de 4 adamı ilerde bekletiyorum içeriye 3-4 adamla giriyorlar. normalde sol sag bekler direkleri tutarken hızlı diyerek kontrayı düşünüp forvetlerle beraber onları ilerde tutarken pas yeteneği oldugundan ve hızlı cıkma adına AMC adamımı alanın kenarında bekletiyorum. 3 Stoperim ise adam tutuyor. Herşeyden öncetakımın duran top savunmasının iyi olamsı için stoperlerin kesinlikle iyi olması lazım. Yani pozisyon alma önsezi ve hava hakimiyeti birde boyu uzunsa üstüne savunma duran topu çalıştırırsanız takıma koaly kolay gol yemez takım. iyi takımın stoperleri falan uzun hava hakimiyeti iyi oluyor. E duran topu kullanan adamı da iyi olunca kestiği noktada hava hakimiyeti iyi olan aadama gelince çaresiz kalıyorsunuz. ya pozisyon lması önseizi iyiolup topla buluşturmadan savuşturacaksınız yada boyu ve kafa vurusu iyi olan stoperiniz beraber yükselince ondan önce vuracak topa yoksa 180lik adamla 190 luk bir kuleyi savunamazsınız. Ne kadar taktik yapağrtsanız yapın (:

Bu taktikle gol yemezsniz demiyorum yersiniz yiyecesiniz de..ama ben azalma gördüm. Ceza sahası kalabalık olunca karambolde cok oluyor karambolden de yiyebiliyorsunuz bu şekilde ortalık çok sakin oluyor (:

Kesinlikle içerde fazla adam bulundurmamak gerekiyor. Adamlar atmasa bile kendi oyuncunun kaşına, gözüne çarpıyor yine gol oluyor. Ben ilerde 3 oyuncu kullanıyorum. Böylece kontra yakalama fırsatım da oluyor.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Durmak yok , bu sezon avrupa bileti almamız lazım. Eğer avrupaya gidersek üç beş kuruş bişey geçer elimize
    diğer türlü para mara yok zaten federasyondan (: yağmurlu havada su vermiyorlar portekizde
    Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    Hocam save dosyanızı paylaşabilirmisiniz rica etsem.Oradan sizin takımınızla devam etmek isterim.

Açıkcası şimdilik düşünmüyorum sebebi ise bencillik yapmış olacağım ancak vermiş olduğum emeği paylaşmak istemem..her türlü taktik bilgi yardımı yaparım ancak verdiklerim bilgidir geiris size kalmış ancak yaptıklarımı paylaşmam en azından kayıtlı oyun olarak

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Kesinlikle içerde fazla adam bulundurmamak gerekiyor. Adamlar atmasa bile kendi oyuncunun kaşına, gözüne çarpıyor yine gol oluyor. Ben ilerde 3 oyuncu kullanıyorum. Böylece kontra yakalama fırsatım da oluyor.

Aynen öyle rakip kontra yememek için ileriye az adam yolluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spoiler: İSTATİSTİK 

Lig kupasında geçen yıl gibi gönlüm elenmekten yanaydı ancak yedeklerim gidebildijleri kadar gitsin istedim bu yıl

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Yeni grafikler süper olmuş hacı , sonuçlar da çok iyi

ne yalan söyleyeyim save dosyasını vereceğinizi sanmıyordum zaten normal karşıladım kolay gelsin.

Baslangic guzel

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Bu grafikler daha iyi

Maçlar da iyi sayılabilir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    ne yalan söyleyeyim save dosyasını vereceğinizi sanmıyordum zaten normal karşıladım kolay gelsin.
    Dediğim gibi her türlü bilgi paylaşımı yaparım ancak kayıtlı oyunumu paylaşmıyorum bencillik olarak adlandırılabilir ama emeğe saygı (:
    Yeni grafikler süper olmuş hacı , sonuçlar da çok iyi
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Baslangic guzel
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Bu grafikler daha iyi

Maçlar da iyi sayılabilir

Şu portodan puan alamıyoruz ki arkadaş heriflerde insan gibi kadro yok. Yazdan sonra giren arayla ve yeni alınan oyuncularla takım uyumu ve taktiğe olan uyum azalmıştı onlarda yükseliyor moraller iyi durumda şimdi rakipler düşünsün

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gayet iyi yerdeyiz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu sene bomba gibi ilerliyoruz şampiyonluk sürpriz olmaz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

İyi işler yapmışsın Diaz ligi bence 4. bitirirsin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Portekiz Porto'nundur. Sonuna kadar Porto'nun destekçisiyim. Ama senin takımı da destekliyorum. Tabi ikincilik için Bir de taktiği paylaşmayı düşünüyor musun ?

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Rafa ve Sana bayağı güzel trasnferler hocam.Harvey'e diyecek yok zaten eski öğrencilerinden
    Başlangıç da fena değil

Nesil
    2012

Ligi 3. bitirirsin diye düşünüyorum Benfica ve Porta birkaç yıl daha geçit vermez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lige giriş güzel olmuş, ve sana bir tavsiye; bence kupayı önemse çünkü başarı yakalarsan. Takımın popüleritesi artar, daha iyi oyuncular gelmeye yanaşır takıma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Gayet iyi yerdeyiz

Sezon sonu bize para getirecek bi konumda olalım da sıralama önemli degil ((:

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu sene bomba gibi ilerliyoruz şampiyonluk sürpriz olmaz.

şampiyonluk zor hem de çok zor porto varken kolay kolay kimse alamaz maalesef tüm parsayı topluyorlar fahiş fiyatlara topçu satıyor ve alıyorlar vicdansızlar

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    İyi işler yapmışsın Diaz ligi bence 4. bitirirsin
    Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Portekiz Porto'nundur. Sonuna kadar Porto'nun destekçisiyim. Ama senin takımı da destekliyorum. Tabi ikincilik için Bir de taktiği paylaşmayı düşünüyor musun ?

Portekiz portonun olsun bize acil para lazım
    Birazdan paylaşırım
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Rafa ve Sana bayağı güzel trasnferler hocam.Harvey'e diyecek yok zaten eski öğrencilerinden
    Başlangıç da fena değil

Genç almak zorunda kalıyoruz anca onlar geliyor ve düşük maaş istiyorlar. Tam bizlik (:

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Ligi 3. bitirirsin diye düşünüyorum Benfica ve Porta birkaç yıl daha geçit vermez

Porto-Benfica-Lizbon sıralaması şeklinde güçleri dediğin gibi geri kalan braga da dahil olmak üzere bizde aman aman iyi degiller

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Lige giriş güzel olmuş, ve sana bir tavsiye; bence kupayı önemse çünkü başarı yakalarsan. Takımın popüleritesi artar, daha iyi oyuncular gelmeye yanaşır takıma

Kupayı önemsiyoruz da bir kaza kurşunu mahvediyor lig uzun maraton artık nereye kadar gidebilirsek tüm kulvarlarda var gücümüzle mücadele ediyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son 13 dakikada 6 gol mu olurmuş birader kalp var yahu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bunlarda kullandığım taktikler. Atios maçı maç kondisyonu düşük olan oyuncular için ayarlamış olduğum çok düşük itibarlı bir takıma karşı hazırlık maçı. Sezon başı takım uyumu ve taktik çalıştırdıktan sonra sezon boyu genelde ntrenmanlarım hücum ve savunma duran topudur. Ancak ufak tefek maçlarda hücum duran topu çalıştırırım. Fazla direktif vermemeye özen gösteririm maçın gidişatına göre müdahale ederim.
    Spoiler: bej-3-2 

Spoiler: cins 

Spoiler: Rolanti 

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri