Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği Avrupa'da ne yapar?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • ŞL'de Final oynarız.

4 50.00%
  • ŞL'de Çeyrek Final anca oynarız.

1 12.50%
  • En Büyük Kayseri!

1 12.50%
  • AL yolcusu oluruz.

2 25.00%
  • Bizden bir halt olmaz :P

0 0%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Şampiyonluk hayırlı olsun, Elazığ'ım Avrupa'ya gitmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ŞL C Grubu 1. Maç
    Türk takımlarından daha fazla Arsenal ile maç yapar olduk.Bildiğin karı koca gibi didişiyorum birde TDleriyle

Spoiler: Maç Verileri 

STSL 5. Hafta

STSL 6. Hafta

ŞL C Grubu 2. Maç

STSL 7. Hafta

STSL 8. Hafta

Evet aldığımız güzel sonuçlar sonucu taktiğimi biraz daha tanıtmak istiyorum.Taktiğimize ilk baktığımızda bu takım nasıl defans yapıyor sorusu geliyor akla.Fakat ısı haritasını incelediğimizde, paslara ve topla oynama isteğine baktığımızda çoğu şey açığa çıkıyor.Düşük takımlara karşı zaten topla oynadıktan sonra gol atmak kolay o nedenle 3 bilindik takımın maçlarını koydum.

İlk Beşiktaş ile olan maçımızı koydum.Baskı sayesinde Beşiktaş'ı iyice dibe çekmişiz.Tabi Beşiktaş kapanınca açmak için pas yapmaya başladığımızdan oyuncularımız ileri açılmış.
    Fakat dikkat çekmek istediğim arkadaki 5'li.Defansı olmayan bir takıma göre fazla defansif duruyoruz.

Diğer takım deplasmanda farkla yendiğimiz Fener oluyor.Fener'in ortadan oyun isteği nedeniyle biraz daha geride durmak zorunda kalmışız görüldüğü gibi.Yalnız yine defans hattımız gayet sabit duruyor dikkat ettiyseniz.Bu 5li zaten arkada sürekli rakibi karşılama potansiyeline sahip.Tabi bazen rakibin aşırı çevik ve hızlı oyuncuları bu 5liyi berteraf edebiliyor.

Son olarakta Arsenal maçı, Beşiktaş maçının bir benzeri olmuş.Fakat bu 2 golü nasıl yedik?Biri klasik duran top.Öteki ise bahsettiğimiz hızlı ve çevik oyuncuların oyunları.Zaten yediğimiz gollerde sürekli bireysel hata yazmasının sebebi rakibi rahatsız eden ve ofsayt taktiği kullanan oyuncularımızın anlık cevap verememesi kaynaklı bir durum.

ŞL C Grubu 3. Maç

Mesaj Yetkileri