Cok iyi gidiyoruz iki kulvarda da.Real macları nasıl geçer bilmiyorum ama diğer macları kazanırız...
Ohaa o nasıl bir gruptur , çıkarsan helal olsun![]()
Anlaşılan UEFA , Fenerbahçe'nin yakasını hiç bırakmayacak..
Böyle bir grup olur mu yaw
R.Mad ve PSG ; iki takımında sana şans tanıyacağını hiç sanmıyorum..![]()
Biz bu gruptan çıkarız![]()
Zor bir grup.. en azından üçüncü çıkarız bence![]()
grup çok zor ama AL ye devam etsek fena olmaz
Gençler yorumlarınız için teşekkür ederim,Çok yoğun çalışıyorum,Dizi işte 21 tane mekan gezdik bu hafta.Fikstür halinde yayınlıyacağım birazdan![]()
Ezeli Rakibimiz Galatasaray"ın düşüşü devam ediyor !
Uefa Şampiyonlar Ligi Rakibimiz JUVENTUS
Gruptan çıkmışız.Ben demiştim![]()
Yav hertafarta FB kariyeri bir ortak Fb kariyeri ne giderdiah ulan
Gruptan çıkmak büyük başarı. Juventus nispeten daha iyidir. Barca'nın gelmemesi iyi olmuş.![]()
TariboWest
Aynen öyle demiştin
Kanka çok yoğunum yeri geliyor 10 da 11 de geliyorum,yeri geliyor 8 9 gibi eve geliyorum.Böylesi işine geliyorsa atalım bir ortak kariyer
Teşekkürler,çok daha zayıfları varken Juveyi çektik![]()
Ligde yine sampiyon oluruz buyuk ihtimalle, Juve imkansiz degil.. gecebiliriz![]()
Devre Arası Transferleri ;
Devre Arasında 3 takviye yaptık takımımıza.Arjen Robben,Jeremy Menez ve Jem Karacan ile sözleşme imzaladık.
Kiralık olarak Robben ve Menez gelirken,sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Jem Karacan ile 1.4 m euro tazminat karşılığı sözleşme imzaladık.
Ezeli Rakibimiz Galatasaray küme düştü !
Yine Şampiyonluk gelmiş tebrikler
Bu arada bu oyunda Gs'de bir problem mi var anlamadımki bende daha 20. haftada Mancini kovuldu .
İyi başarı gelmiş bu sene.GS'nin küme düşmesi garip değil![]()
Anaaa ulan ben onu görmedim
Küme düşmüşüz birde![]()
Saçma olmuş biraz ya gerçekte küme düşer mi GS
Geç de olsa başarılar dilerim.Bu arada harbi Galatasaray ne olmuş öyle resmen dibe çökmüş.
Fenerbahçe A.Ş Kap Bilgilendirme ;
Bayern münih kulübü oyuncusu Mario Mandzukic, ve Tottenham kulübü oyuncusu Etienne Capoue"nin transferi için görüşmelere başlanmıştır.
TRANSFER
Hocam senin sunumu çok beğeniyorum ya.Mandzukic tam bir santrafor iyi transfer olur
Edit:derken transferler gelmiş
Edit2:Başlık çok iyi olmuş ahah![]()
Last edited by walcott07 : 14.Ocak.2014 at 23:44
Sampiyonlar Liginde iyi performans gostermisiz gecen sene.. Galatasaray'in kume dusmesi oyunun sacmaligi resmen bence![]()