Rizede ogrenciyken cok maclarina gitmisligim var o yuzden bir sempati olustu bende rizespora karsi basarilar diliyorum
Ooo yemede yanında yat bu paranın![]()
Gidisat iyi, formumuzu bozmazsak sene sonu AL bileti alabiliriz![]()
Başkan iyi para vermiş.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
nerde bu güncelleme lo
Son 2 hafta iyi olmamış toparlanmamız şart.
Maçlar zevkli geçiyordur fakat takım şuan dengesiz.Toparlanmak gerekli..
Bu sezon üst sıralarda bitirsen yeterli , AL'ye önümüzdeki yıl gidersin zaten şuan kadron yeterli değil..
AL'ye katılmak yeni bir kadro kurmak için önemli ama.
Sonuçta AL'ye giden takımda oynamak isteyen bir sürü oyuncu çıkacaktır![]()
İstikrar yok belki ama gollü maçlar oynanıyor.İlk 5 te kalırsak güzel olur.
TariboWest
Arkadan uc buyukler geliyor, tehlikeli bir durumdayiz![]()
Antalya![]()
Zevkli geçiyor da dediğin gibi çok dengesizleşti takım bir bakıyorsun büyükleri yenip son sıradaki takıma kaybediyoruz .
AL'ye gelince bu sezon gitmeyi de çok istiyorum zor gözüküyor tabi ama sonuna kadar zorlayacağız .
Benim düşüncem de , AL'yi sonuna kadar zorlayacağız bakalım ne olacak
Maçlar acayip ya ligin en çok atıp en çok yiyen takımıyız her maç garanti + 5
Aynen ondan korkuyorum bende , toparlanırlarsa yanarız
Antalya'yı çözemedim ya , öyle ahım şahım kadrosu da yok adamlar herkesi yeniyor arkadaş
Devre Arasında Sol kanada 1 takviye ile transferi kapattık .
Christopher Drazan => Kiralık ( 1 Milyon Euro ) Opsiyonlu
Spoiler: Christopher Drazan
<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ligde 2. Devre Başlıyor . >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Spoiler: 18.Hafta
Spoiler: 19.Hafta
Spoiler: 20.Hafta
Spoiler: 21.Hafta
<<<<<<<<<<<<<<<<<< Puan Durumu >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ligin ikinci yarısına bomba gibi girdik . 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 maçtan 10 puan çıkararak zirve olan puan farkını 7'ye kadar indirdik .
Kiralık aldığımız Drazan'da 4 maçta attığı 2 gol ve 1 asistle iyi bir performans ortaya koydu .
Antalyaspor 3.![]()
Kardeş başarılarGidişat güzel ama şu Antalyaspor'un 3. sırada olmasına gıcık oldum. Benim Erzurumspor kariyerimde beni hep yeniyorlar
![]()
Fikstür gerçekten zorluymuş 18 puan var 11 toplasan büyük başarı olur ki bence 11 toplanır oradan
Fikstüre bak sen ya.Bende ne zaman Süper Lig'de kariyer açsam böyle fikstürler hep karşıma çıkardı.Allah yardımcın olsun işin çok zor Avrupa yalan olabilir bu maçlardan sonra büyük bir şans lazım.