1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Brıngton Premıer Lıgde !!

Default Brıngton Premıer Lıgde !!

Büyük uğraşlarım sonucu Brıngton'u Premıer lige çıkardım... 3-4 sağlam transfer yaptım.. Ama sizden istediğim Premier'de ilk 5 veya 10 arasında olmak için adımdan söz ettirebilmek için ne yapmam lazım.. Şimdiden tşk..

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Kadroda istikrarı yakalamanı ve genç oyunculara yönelmeni tavsiye ederim tabi taktiksel olarak da istikrarı yakalaman gerekiyor. İlk sene ligde kalmaya oyna ondan sonrası gelir zaten

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Kadroda istikrarı yakalamanı ve genç oyunculara yönelmeni tavsiye ederim tabi taktiksel olarak da istikrarı yakalaman gerekiyor. İlk sene ligde kalmaya oyna ondan sonrası gelir zaten
    Alt ligde iken Avrupa ligine katılma hakkı kazandım.. Bu beni etkilermi sence..eğer etkilerse elenmek için elimden geleni yapıcam

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Rotasyonu sağlam tut.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

elen gıtsın yoksa lıg de zor kalırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

İlk sene mecburen ligde kalmak icin mücadele etmek gerekir bunu yaparken ertesi senenin planlarını kurabilirsin içerde oynadıgın maçlarda daha cok topa sahip olan fazla koşan bol pres yapan bir takım olmaya calısman gerek bana kalırsa ilk sene hangi deplasman olursa olsun topu rakibe bırakıp topun arkasına geçmek en mantıklısı olacaktır . Bir ya da iki tane kaliteli genç oyuncu ilk seneden 11'e yerleştirebilirsen hem önümüzde ki senelerde transfer bütçesinin büyük bir kısmını tek başına skoru yüklenebilcek bir isme yatırabilirsin
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by denizce7444 View Post
    Alt ligde iken Avrupa ligine katılma hakkı kazandım.. Bu beni etkilermi sence..eğer etkilerse elenmek için elimden geleni yapıcam
    Kadron yeterince geniş değilse etkileyebilir İngiltere deki fikstür yoğunluğunu hesaba katacak olursak. Bence yedeklerle çık Avrupa maçlarına ve ligde kalıcı olmaya çalış ilerleyen yıllarda zaten kadron yeterince geniş ve güçlü olur o zaman tüm kulvarlarda rahat rahat boy gösterirsin

Mesaj Yetkileri