oyunda hiç kondisyon ve kaleci antrenörü dışında 5 yıldızla karşılasan var mı ben hala karşılaşamadım
hep 4,5 ta kalıyolar
oyunda hiç kondisyon ve kaleci antrenörü dışında 5 yıldızla karşılasan var mı ben hala karşılaşamadım
hep 4,5 ta kalıyolar
Bu rehber yazıları gerçekten muhteşem oluyor teşekkürler. Açıkçası forum içinde bu futbolcuyu alın bu görevi verin acayip oynuyor diye yazmaktan çok daha güzel kendi emeğimle hazıra konmadan bi şeyleri elde etmek daha hoşuma gidiyor. Bu yüzden oyunda gözümüzden kaçan veya hiç bi fikrimizin olmadığı konularda bilgi almak için yazılarını devamlı takip ediyorum. Neyse birkaç sorum olacak;
-Peki bu coach'larda gelişim söz konusu olabiliyor mu?.GK coaching 11 olan birisi 16 ya çıkabiliyor mu?
-Yoksa antrenman kalitesi için ordaki coaching rakamlarıından daha çok adaptasyon,motivasyon,disiplin gibi özelliklere mi bakmamız gerekir?.Eğer öyleyse o bölümdeki mental özellikler gelişebiliyor mu?
-Filtre yaparak ararken staff için yeni futbolu bırakmış olanları yaş 33-38 aralığı vererek mi bulmamız gerekir?. Eskiden retirements diye bir bölüm çıkardı futbolu bırakan oyuncular çıkardı onu oyun içinde bulamadım.
-Bir de bütün oyuncuları ya da çoğunluğu X milletten olan bi takımın antrenörünün Y milliyetinden olması sorun çıkarır mı?
Evet, onların da futbolcular gibi özellikleri artabilir.
Mental özellikler de gelişebilir. Bunlar gönderdiğiniz kurslar sayesinde gelişiyor.
Hiç emekli olan futbolcuyu filtrelemedim. Yaş aralığı vererek bulmak etkili bir çözüm gibi gözüküyor. Genelde mental özelliklerine bakarak filtreliyorum.
Sorun çıkartmaz.
Sentugo.