1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Antrenör Seçimi Rehberi (5 Yıldız)

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Eskişehir

oyunda hiç kondisyon ve kaleci antrenörü dışında 5 yıldızla karşılasan var mı ben hala karşılaşamadım
    hep 4,5 ta kalıyolar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ngn View Post
    oyunda hiç kondisyon ve kaleci antrenörü dışında 5 yıldızla karşılasan var mı ben hala karşılaşamadım
    hep 4,5 ta kalıyolar
    Emekli olup antrenör vs olan oyunculardan çıkabiliyor bazen. ya da 5 yıldızlık potansiyelli oluyor, kurslarla 5 yıldıza çıkıyorlar...
    Sentugo.

3. Question

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Emekli olup antrenör vs olan oyunculardan çıkabiliyor bazen. ya da 5 yıldızlık potansiyelli oluyor, kurslarla 5 yıldıza çıkıyorlar...
    Bu rehber yazıları gerçekten muhteşem oluyor teşekkürler. Açıkçası forum içinde bu futbolcuyu alın bu görevi verin acayip oynuyor diye yazmaktan çok daha güzel kendi emeğimle hazıra konmadan bi şeyleri elde etmek daha hoşuma gidiyor. Bu yüzden oyunda gözümüzden kaçan veya hiç bi fikrimizin olmadığı konularda bilgi almak için yazılarını devamlı takip ediyorum. Neyse birkaç sorum olacak;

-Peki bu coach'larda gelişim söz konusu olabiliyor mu?.GK coaching 11 olan birisi 16 ya çıkabiliyor mu?
    -Yoksa antrenman kalitesi için ordaki coaching rakamlarıından daha çok adaptasyon,motivasyon,disiplin gibi özelliklere mi bakmamız gerekir?.Eğer öyleyse o bölümdeki mental özellikler gelişebiliyor mu?
    -Filtre yaparak ararken staff için yeni futbolu bırakmış olanları yaş 33-38 aralığı vererek mi bulmamız gerekir?. Eskiden retirements diye bir bölüm çıkardı futbolu bırakan oyuncular çıkardı onu oyun içinde bulamadım.
    -Bir de bütün oyuncuları ya da çoğunluğu X milletten olan bi takımın antrenörünün Y milliyetinden olması sorun çıkarır mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    -Peki bu coach'larda gelişim söz konusu olabiliyor mu?.GK coaching 11 olan birisi 16 ya çıkabiliyor mu?
    Evet, onların da futbolcular gibi özellikleri artabilir.

-Yoksa antrenman kalitesi için ordaki coaching rakamlarıından daha çok adaptasyon,motivasyon,disiplin gibi özelliklere mi bakmamız gerekir?.Eğer öyleyse o bölümdeki mental özellikler gelişebiliyor mu?
    Mental özellikler de gelişebilir. Bunlar gönderdiğiniz kurslar sayesinde gelişiyor.

-Filtre yaparak ararken staff için yeni futbolu bırakmış olanları yaş 33-38 aralığı vererek mi bulmamız gerekir?. Eskiden retirements diye bir bölüm çıkardı futbolu bırakan oyuncular çıkardı onu oyun içinde bulamadım.
    Hiç emekli olan futbolcuyu filtrelemedim. Yaş aralığı vererek bulmak etkili bir çözüm gibi gözüküyor. Genelde mental özelliklerine bakarak filtreliyorum.

-Bir de bütün oyuncuları ya da çoğunluğu X milletten olan bi takımın antrenörünün Y milliyetinden olması sorun çıkarır mı?
    Sorun çıkartmaz.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri