1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Da Vinci | Floransa'yı Yaktı Şimdi Boşta (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Gruptan en kötü 3.lük gelir başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Gruptan en kötü 3.lük gelir başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Güncelleme gelmiş ben yazarken Transferlerde Otamendi dışındakilierin hepsini beğendim özelikle benim çok beğendim Alman Panteri Zieleri almışsın Otamandi'yi boyu itibari ile beğenmiyorum eğer yanı kule ise sorun yaşamazsın ama yanındakide 1,80 - 85 arası ise çok sıkıntın olur bilgine sunulur

Edit : ŞL Görüşüm geçen sene ile aynı zorlukta gelmiş rakipler , geçen sene Benfica sıkıntı idi bu yıl Schalke sıkıntı olacak bu kez Kiev'den 6 puan bekliyorum bol şans
    Hocam Şampiyonlar Ligi'nde dediğin gibi geçen sene çok iyi oynamadan şansımızla çıktık gruptan. Sonrasında şanssız kura gelmesine rağmen evimizde parçaladık Manchester City'yi.

Otamendi'ye gelince dediğin gibi hava toplarında etkisiz bir stoper. Yanında oynatmayı düşündüğüm Papadopoulos da çok uzun sayılmaz. Hatta aslına bakarsan genç Cassasola dışında uzun stoper yok takımda Savic'i sattıktan sonra hava toplarında iyi bir stoper bulamadık.

Manchester'dan ve Almanya'dan yenilgiyle dönmezsek gruptan çıkmak garanti olur bence

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    SL baya cekismeli gececek.. umarim ilk 2'ye gireriz
    Hedefimiz o yönde. Kiev tehlikeli takım.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    transferler güzel özellikle de valencia zieler otamendi üçlüsü iyi schalke ve d.kiev tehlikeli takımlar
    Cuadrado - Valencia inanılmaz bir çekişmeye girecek. Bu çekişmeden genç Ryder çıkıp formayı alırsa şaşırmam

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Lyon"a yığınla oyuncu göndermişiz
    Ilicic ve Vargas'a başka teklif yapan olmadı Salifu'yu da geçen sezon kiralamıştık, opsiyonlu kiralamışız meğer. Bilsem kiralamazdım, iyi topçu olacak gibiydi.

Mesaj Yetkileri