1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Santiago Barnebeu'da Yeni Mourinho / Real Madrid 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Ligi almak güzel olmuş ŞL için ise şanssızlık diyelim.Transfer hedefleri gayet güzel 2-3 sezona kendi Los Galacticos'unu yaratıp sonra yeni Raul'ler Casillas'lar çıkartıp yeni gençler keşfedeceğini düşünüyorum.Zidane da 13'te iyiydi yine iyidir gençleri toplasın görev verde sorumlu olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Bence maçları belli bir düzende paylaşsan hani 4 5 maçta bir gibi daha güzel olurdu
    İlk sezon transfer yaptın mı hocam
    İlk sezonu oynadığım için fazla kirlilik yaratmamak adına bir önce paylaşmak istedim. Devam edeceğim sezonlarda tek tek maçları ve durumları güzel bir şekilde paylaşacağım. İlk sezon transfer yapmadım aynı takımla devam ettim. Bu sezon ufak çaplı bir revizyon olacak gördüğün gibi. Teşekkür ederim yorumun için.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Ligi almak güzel olmuş ŞL için ise şanssızlık diyelim.Transfer hedefleri gayet güzel 2-3 sezona kendi Los Galacticos'unu yaratıp sonra yeni Raul'ler Casillas'lar çıkartıp yeni gençler keşfedeceğini düşünüyorum.Zidane da 13'te iyiydi yine iyidir gençleri toplasın görev verde sorumlu olarak.
    Yorumun ve dileklerin için teşekkür ederim. Aslında transfer listeme bakacak olursak yapmak istediğim tam olarak genç ve belli bir üne ulaşmış potansiyelli futbolcuları takıma alarak beraber büyümek. Tabii yanında Los Galacticos'un gerektirdiği şekilde dünya çapında futbolcular katmak. Umarım istediğimi gerçekleştiririm.

Mesaj Yetkileri