Sayfa 435 / 480 İlkİlk ... 335385425433434435436437445 ... SonSon
13,021 ile 13,050 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bonservisi2m euro civarında yazıyor satın alma opsiyonu ise 7m euromus anlamadım ben bu olayı.Bakalım Dentinho gibi çıkması olası izlemeden konusuyorum tabi bende üstteki arkadasa katlıyorum, ortada Batalla varken bilmediğimiz yere para harcamak banada sacma geldi 4M euro Batalla için hiçbirşey direk katkı verebilecek ligimizi çok iyi bilen bir oyuncuydu Batalla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Önder Özen ve Bilic ikilisine güveniyorum.

Önder Özen'i Sezer ve Eneramo'ya göre değerlendirmek çok yanlış olur, NTVSpor'da ki canlı yayına katıldığı programı izleyenler ne demek istediğimi anlarlar. Bu transfer olacaksa gerçekten bir bildikleri vardır. Ben transfer komitesine çok güveniyorum artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti.Bu yüzden hakkında bilgim yok.Bir tane videosuna baktım,teknik bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.Hiç haberi çıkmamışken direk borsaya bildirilmesi,transferin bittiğini gösteriyor.Hayırlı olsun,inşallah beklentileri karşılar.Ayrıca basında ismi çıkmadan bu transferin bitmesi beni gerçekten memnun etti.Diğer türlü günlerce geldi mi gelmedi mi muhabbeti oluyor,gerçekten can sıkıcı bir durum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Allahtan adamı izlemiştim Ajaxta iken zevkle takip ediyordum geçen milli takım maçında 1gol 1asist yaptı ama şuan biraz daha defansif oynuyor Melo gibi diyebilirim ama gol atabildigi sezondan bahsediyorum
    En son dentinho videoda şov yapıyordu inşallah ona benzemez
    O değil de sağ bek stoper oynayacak biri lazım takıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper gelir zaten mutlaka alınacak transfer sezonu bitmeden, Perdo Franco'da ikinci yarı ilk 11'e girer. Bir de başta Oğuzhan olmak üzere takıma fizik gücü yüklenirse bu takım 10 numara olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Lodeiro fmden tanıdığım bir oyuncu,iyi transfer ancak öncelik savunma mevkisine olmalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.kartalbakisi.com/gundem/b...ma-h28377.html

Ne oluyor arkadaş sabır mı sınıyorlar acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    http://www.kartalbakisi.com/gundem/b...ma-h28377.html

Ne oluyor arkadaş sabır mı sınıyorlar acaba ?
    KAP'a bildirildiğine göre haberleri vardır yahu. Kafalarına göre olacak değil heralde o kadar da çıldırtmazlar bizi. Zannetmiyorum yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Klüpten izin almadan imzaladık belgeleri gönderdik ne demek yahu böyle transfer mi olur şaka gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiliz Dailymail gazetesinin haberine göre; Beşiktaş Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Cisse'yi kiralamak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercanla konuştum şimdi Ahmet Nur Çebi ile konuşmuş , herhangi bir sıkıntı yok imzaları bekliyoruz demiş Çebi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sercan kim?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lodeiro'yu hiç tanımıyorum ve izlemedim daha önce. Nasıl bir futbolcu olduğunu ilk defa bizde göreceğim. Kiralık olması iyi, çünkü ne vereceği belli değil; ama opsiyonu çok fazla. İnşallah, hayırlı olur.

15. Default

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    İngiliz Dailymail gazetesinin haberine göre; Beşiktaş Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Cisse'yi kiralamak istiyor.
    Uzunduruk olan papiss cisse mi ? Eğer oysa efsane olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Newcastle'de ki Cisse çok beğendiğim bir oyuncu. Beşiktaş'a gelirse faydalı olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben Cisse'nin M.Gladbach'a gittiğini okumuştum sanki bir yerlerde. Ya yanlış okumuşum, başka bir Cisse o ya da transfer işi yattı ve Newcastle'de kaldı. Her neyse, öyle veya böyle Cisse'yi bizim takımda görmeyi çok isterim. Almeida gittiğinde onun yerine bir forvet alınacak zaten. Bu isim Cisse neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siyah beyazlı kulübün genel direktörü, Lodeiro ve Cisse transferlerinden bahsetti.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Lodeiro'nun transferinde sona yaklaşıldığını ancak ufak pürüzlerin olduğunu söyledi.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Özen, "Lodeiro konusunda görüşmelere başladı ve finale doğru gidiyor. Ödeme planları ile ilgili pürüzler var. Arkadaşlarımız bunları çözmeye çalışıyor. Brezilya kulübünün istediği fiyatı indirebilmek için çalışmalara sürüyor." şeklinde konuştu.

Transferde bu aşamasına gelindikten sonra bonservisi almakta sıkıntı çekmek istemediklerini söyleyen genel direktör, "Kiralama ücretini taksitlendirmeye ve opsiyonu düşürmeye çalışıyoruz. Biz ayrıca Botafogo kulübüne biz açıklamada yapmadan siz de yapmayın dedik." sözlerini ekledi.

"CISSE İLE İLGİLİ GİRİŞİMİMİZ YOK"

Transferlerle ilgili çıkan Cisse haberilerine de yanıt veren Özen, "Papiss Cisse ile ilgili girişimlerden haberim yok. O benim de çok beğendiğim değerli bir oyuncu. Cisse'nin altına imzamı atarım ama o ve kulübü imza atarmı bilemiyorum. Bizim takm olarak onunla ilgili bir girişimizi olmadı." ifadelerini kullandı.

"ALT YAPIYI ÜMRANİYE'YE TAŞIMAK İSTİYORUM"

Genel Direktör, alt yapıyı taşıma konusu ile ilgili "Altyapıyı Ümraniye'ye getirme planım var. Bunu yapabilirsem eğer kendimle gurur duyarım. Beşiktaş'ta ne yaptın derlerse alt yapıyı buraya taşıdım diyebilirim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özen, son olarak Gökhan Töre mevzusundan, "Gökhan Töre için üç farklı taraf var. Bunu başka tarihte konuşmak gerekir. Kuralları ben koymadım. KAP'ın takip edilmesi gerekiyor. Benim bir şey söylemem doğru değil." sözleriyle bahsetti.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by BGTN View Post
    3.5 milyon degilmiydi? Bu arada merhaba mede kaaskopje

Lodeiro'yu canli olarak defalarca izlemis birisiyim. Kendisi yetenekli bir oyuncu fakat Ajax'da sik sik sakatlaninca, De Jong ve Eriksen onune gecmislerdi.
    Suarez'i memnun tutmak icin yapilmis bir transfer diye konusuluyordu Hollanda'da. Ajax, yanlis hatirlamiyorsam kendisi icin 3,5 milyon euro odemisti.

Batalla ile karsilastirabiliriz, hatta daha teknigi desem abartmis olmam. Ajax'da her zaman iyidi, hirsli, teknigi iyi olan iyi pas atan bir oyuncudu.

Umarim Besiktasa faydali olur, tek korkum fizik olarak eksik kalmasi. 2010 senesinden bu yana o eksigini de kapatmistir diye dusunuyorum. 7 milyon eder mi derseniz, biraz supheliyim..
    haha merhaba

Dogru 3,5 milyonmus. Bakalim eger gelirse bizde nasil oynayacak.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Abi Cisse Roni Ba gibi adamlar Beşiktaş için çok zor, ola ki Fernandes satılır , hem bonservisi ile hem de ona verilecek para ile kaliteli biri gelebilir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Abi Cisse Roni Ba gibi adamlar Beşiktaş için çok zor, ola ki Fernandes satılır , hem bonservisi ile hem de ona verilecek para ile kaliteli biri gelebilir ..

Fernandes L.Moscowa ile anlaştı diye biliyorum sezon sonu bonservissiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Cisse bu sezon ligde 15 maçta 1 gol atmış 3 asist yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cisse haberleri uydurmaydı,Önder Özen de söyledi ilgimizin olmadığını.O yüzden performansı ilgilendirmiyor şu aşamada bizi. Ayrıca Fernandes'in sezon sonu için L.Moscowa ile anlaştığı söylentileri arttı.Kendisi için hayırlı olsun.Keşke para ettiği dönemde elden çıkartsaydık.Bu hataya hep düşüyoruz malesef.Bobo'da da düştük,Pektemek'te de düştük.Bir oyuncuya iyi bir teklif geldimi satacaksın abi,bizde malesef o değerlerini daha da artıramıyorlar,üstüne çok daha düşürüyorlar,hatta bedavaya gidiyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mehmet Çiftci DHA/BARCELONA.

Botafogo Nícolas Lodeiro transferini yalanladı. Kiralik bir yere gidemez 8 milyon verirler alırlar açıklaması yaptı. BJK neler oluyor?

BJK'ın resmi web sayfasından Lodeiro ile transfer görüşmelerine başladık deyip Botafogo'nun haberi olmaması.

http://br.esporteinterativo.yahoo.co...152718292.html

Botafogo başkanı Mauricio Asuncion'un SPORTTV'ye açıklaması: BJK'ın kiralık teklifini ciddiye bile almadık. Saçma bulduk"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Iyi oldu demek ki hayirlisi degilmis Lodeiro.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben artık hayırlısı ya da hayırsızı olarak bakmıyorum bu olaylara. Yönetimin düştüğü komikliğin derecesine bakar oldum. Transfer yapmayı beceremiyor bizim yönetim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu saatten sonra yapacakları transferin pek anlamı kalmadı. Çeksinler Atiba'yı sağa, Veli-Ferdi-Ozzy olsun orta üçlü. Sivok dönene kadar da Franco oynasın, biraz gelişme kaydeder böylece kendisi de. Geriye kalanlar aynı isimler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman ekonomik davranıcam diye şeyini çıkarmaya başladı.

29. Default

Stoper lazım bize.
    Bize stoper lazım.
    Lazım bize stoper.
    Stoper bize lazım.
    Bize lazım stoper.
    Lazım stoper bize.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adsfadsfdsgadsasd