Çok iyi bir gruba düşmüşüz.Buradanda çıkabileceğine inanıyoruz.Bu sefer ölüm grubu falan olmamış kupadaLigdede müthişiz..
Çok iyi bir gruba düşmüşüz.Buradanda çıkabileceğine inanıyoruz.Bu sefer ölüm grubu falan olmamış kupadaLigdede müthişiz..
Dünya Kupası'nda kolay grup gelmiş.
Ligde çok iyi yerdeyiz , Dünya Kupası gruplarına gelirsek en iyi gruba biz düşmüşüz belki lider bile çıkma ihtimalimiz yüksek .
d grubu bence öülm grubu olmuş meksika nın da olmasıyla bi de fildişi var bizim grup ise iyi nijerya tehlikeli ama geçeriz tridinad tobogo yu da dünya kupasında gördük bu arada![]()
Valla bende google'da arama yaparken o 2002 ve 2008 deki resimleri görünce yutkunmuyor değilim hani
@Banega @wladcas @benzema35 @The Special One
Birşeyi belirteyim şuan Dünya sıralamsında Uruguay 4 .sırada Nijerya'da 20 küsürlerde yani ikiside bizden üstte ama herşeye rağmen çok daha zor gruplar vardı çıkabileceğimize inanıyorum![]()
İngiltere yerine de Senegal gibi bir takımla yapsaydın keşke. Başarılar şimdiden Dünya Kupası'nda, gruptan 2. olarak çıkarız diye düşünüyorum.
Uruguay neyse de Nijerya'nın çok zorlayacağını sanmıyorum , Antalya bana da bela olmuştu sanada da yapmış yapacağını![]()
O gruptan cikariz benceLigde de iyiyiz ama son macta Diarra'yi engelleyememisiz
![]()
başarılar kardeşim..Kayseri ile inişli çıkışlı gidiyor ama ligin 2.yarısı ivme yakalayacağına inanıyorum..Milli Takım'da ise grup denk rakiplerden oluşmuş gibi..Ama buradan çıkacağına ve ardından zorlu bir kura çekeceğini düşünüyorum..Bakalım nasıl olacak
Merak ettiğim bir diğer konu ise taktiğin? Yayınladığım taktiğe çok benziyor, eğer o ise gurur duyarım :P![]()
Aslanlarım yener![]()
Dünya Kupası grubu basitBu kariyerde kura şansın hep yanında..
Grup öncesi San Marino gibi güçlü bir takımla oynamak oyuncularımızın morallerini bozabilir , sonra fak yersek uyarmadı deme yani![]()
Grup çok ideal bence![]()
Ege o kadar da düşmedik Türkiye nerede Butan nerede(Harbi Butan nerede
)
Çıkarız gruptan sorun yok sana güveniyoruz Halil başgan![]()
Abi gruptan 2. çıkarız bence.![]()
Aslında İngiltere maçını iptal edicem , 3 gün ard arda hazırlık maçı almışız
Antalya sırlamadada çok üste yani tesadüfen yapmıyorlar bu işi adamlar takır takır oynuyor
Grup'tan çıkacağımıza bende inanıyorum , Diarra'da iyi çalıştı hani
Sondan başa döneyim sen benim tatkiğime çok benziyor diyince bir bakayım dedim 3-4 rol dışında dizilişte benzerlikler var tabi talimatlar ve oyun anlayışı senin taktikde nasıldır çok incelemedim oyun başında olmadığım için fakat akşam sana PM atarım benim kullandığım taktiğiMilli Takım'a gelince gruptan çıkarsak %90 Dünya sırlamasında ilk 5 takımdan biri ile oynayacağız orada sonlansada üzülmeyiz tabiki
8-10 atar gönderirim Aslanlarını
İşte San Marino'yu yenersek takım morel bulur falan diye hem takımın gücünü test edeyim didim
Bencede
İnş . Berko
Eyv. Atakan
Espiri harbi çok iyiydi![]()
Genel olarak iyisinTürkiye ile zaten almış başını gitmişsin sayende Dünya Kupası görüyoruz
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Dediğin gibi toparlanmışız hocam.Transferlerini bekliyorum
Türkiye'de güzel gruba düşmüş.Uruguay harici bir çekincem yok.Hazırlık maçları moral açısından iyi olur.San Marino gibi takımlarla arada maç yapmak lazım![]()
Son maç hiç olmamış 2 avans 4'te biter demiş Trabzon![]()
Trabzon maçı kötü olmuş.
TS'ye karsi skoru koruyamamisiz.. GS'yi kesin yenmemiz gerekiyor![]()
Lideri yenmemiz iyi olmuş puan farkı açılmamış , birde Feneri yensek 10 numara olur ama deplasmanda 1 puan da çok iyi olur .
GS'yi yenmişiz onun dışında ezmişiz abi helal![]()