Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 125 sonuç

Konu: İzmir'in Ordusu Süper Lig'i Sardı | Altınordu (3.Sezon)

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Başarılar hocam.Gayet hoş bir seçim olmuş
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Altınordu güzel seçim beni baya zorlamışlardı 2. ligde ilk sezon çıkarız umarım PTT 1. Lig'e.
    Teşekkürler.Çok sağlam takımız fakat şampiyonluk geleceğini sanmam 2. de play-off'a katılıyor o sıkıntı biraz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Spor Toto 2.Lig Başladı !

1.Hafta:

Güngören karşısında geç açılsak da sahadan 2-0 gibi net bir skorla ayrıldık ve lige galibiyetle merhaba dedik.

2.Hafta:

Eyüpspor karşısında 70 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen maç çok kolay geçti ve rakibi 3-0'la geçerek 2de 2 yaptık.

3.Hafta:

Ankaragücü karşısında kötü futbol ve kalite farkı sonucunda 3-0 mağlup olduk ve liderlik yarışındaki en büyük rakibimize 3 puanı hediye ettik.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Ankaragücü PTT 1.Lig ayarında bir takım 2.Lig için üst düzey kafaya takma , yola devam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lige iyi başlamışız.A.Gücü'ne yenilmiycezde kime yenilicez grupta
    Nazar boncuğumuz olur artık

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Ankaragücü PTT 1.Lig ayarında bir takım 2.Lig için üst düzey kafaya takma , yola devam
    Teşekkürler.Ankaragücü maçı kötü olmuştu ama moralleri düzelttik şimdi .

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Lige iyi başlamışız.A.Gücü'ne yenilmiycezde kime yenilicez grupta
    Nazar boncuğumuz olur artık
    Teşekkürler.Umarım nazar boncuğu olur.Zaten 2.devre intikam planları var aklımda Ankaragücü'nden.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

2.Ön Eleme Turu:

120+1'de Eren'in pasında Doğan'ın attığı golle 3-2 galip geldik ve Carlos'un öğrencilerini bozguna uğratarak Ankaragücü mağlubiyetinin izlerini erken silmeyi başardık.

Nesil
    2012

Vay vay vay ZTK'da neler yapmışsın öyle Ankaragücü'de o kadar düştümü yahu

Öncelikle başarılar dilerim.Şuanda bende Altınordu ile kariyer yapıyorum Tesisler fazlasıyla iyi bu lige göre ve Doğan Karakuş harika bir forvet bu lig için bende leblebi gibi gol atıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar çok iyi.Başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kupa'da Sivas'ı elemen harika olmuş. Ligdeki sonuçlarda gayet iyi çok gol atıyor takım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Carlos'un takımını elemişiz, tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Carlos Reyiz'e yanlış yapmışsın

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Vay vay vay ZTK'da neler yapmışsın öyle Ankaragücü'de o kadar düştümü yahu
    Teşekkürler.ZTK biraz şansa da olsa attık penaltılara kalsa şansımız yoktu Sivas karşısında.Ankaragücü düştü de bu sene çıkacak gibi tekrar canavar kadrosu var.

Quote Originally Posted by firataylan View Post
    Öncelikle başarılar dilerim.Şuanda bende Altınordu ile kariyer yapıyorum Tesisler fazlasıyla iyi bu lige göre ve Doğan Karakuş harika bir forvet bu lig için bende leblebi gibi gol atıyor.
    Teşekkürler.Önerilerini bekliyorum o zaman

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar çok iyi.Başarılarının devamını dilerim.
    Teşekkürler.Umarım devam eder başarı ve üst lige çıkarız.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kupa'da Sivas'ı elemen harika olmuş. Ligdeki sonuçlarda gayet iyi çok gol atıyor takım.
    Teşekkürler.Çok gol atıyoruz da yiyoruz da aynı zamanda sürekli olarak

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Carlos'un takımını elemişiz, tebrikler
    Teşekkürler.Aklını aldık Carlos'un.

Carlos Reyiz'e yanlış yapmışsın
    Carlos da kimmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

4.Hafta:

1-0 geriye düşüp üstüne de 10 kişi kaldığımız maçı çevirmek ekstra şahane oldu bizim için.Ozan şov yaptı yine sol açıkta.

5.Hafta:

Ankaragücü'nün yenildiği haftada fırsatı teptik ve biz de mağlup olduk.İki topumuz direkten dönse de güzel futbol ortaya koyduğumuz söylenemez.

6.Hafta:

Kötü gidişatımız sürmeye devam ediyor.Gereksiz bir puan kaybı daha yaptık aslında kalite olarak yenmemiz gerekirdi fakat çok amatörce hatalar yapıyoruz.

7.Hafta:

Sonunda galip gelmeyi başardık.Gol düellosu çeklinde geçen maçta Ofspor'u mağlup ederek derin bir "Oh!" çektik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son maç süper geçmiş. İsiktarsız ilerliyoruz ama bu ligin geneli böyle 4-5 maç seri yakalarsan liderlik bizim olabilir öyle bir ligdeyiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Serii lazım hocam

Önerilerimi dikkate alırsan ne mutlu bana O zaman hemen bir öneride bulunayım Ozan Sol'a ileriki zamanlarda önemli kulüpler talip oluyor.yani ne kadar geliştirebilirsek o kadar iyi sol kanatta döktürüyor zaten.Sağ kanatta ise tavsiyem sana Aykut Yenen diye bir eleman var Nazilli'de değeri 20k gibi birşey olacak.Ben kiralamayı tercih ettim arkadaş çok hızlı inanlmaz çalım atıyor.Forvette dediğim gibi Doğan Karakuş harika bir golcü.Yedek olarak Sakaryaspor'lu arkadaşın kariyerinde gördüğüm Hacı Doğru'yu yedek olarak kullanıyorum.Bu gençlik ateşinin orta sınada tecrübeli bir beyin gerekli diye düşündüm ve Ceyhun Eriş'e imza attırdım.Hem tecrübesiyle katkı sağlıyo hemde profili bu ligin üstünde gücünün eksikliğini zihni ve tekniği ile kapatıyo ilk sezon işini görecektir bu adamlar diye düşünüyorum.Ayrıca Buca'nın yedek takımına bir bak derim kiralık çok iyi elemanlar bulabilirsin.Şimdilik tavsiyelerim bunlar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Son maç süper geçmiş. İsiktarsız ilerliyoruz ama bu ligin geneli böyle 4-5 maç seri yakalarsan liderlik bizim olabilir öyle bir ligdeyiz.
    Teşekkürler.Liderlik nerede yav...

Serii lazım hocam
    Lazım da olmuyor işte

Quote Originally Posted by firataylan View Post
    Önerilerimi dikkate alırsan ne mutlu bana O zaman hemen bir öneride bulunayım Ozan Sol'a ileriki zamanlarda önemli kulüpler talip oluyor.yani ne kadar geliştirebilirsek o kadar iyi sol kanatta döktürüyor zaten.Sağ kanatta ise tavsiyem sana Aykut Yenen diye bir eleman var Nazilli'de değeri 20k gibi birşey olacak.Ben kiralamayı tercih ettim arkadaş çok hızlı inanlmaz çalım atıyor.Forvette dediğim gibi Doğan Karakuş harika bir golcü.Yedek olarak Sakaryaspor'lu arkadaşın kariyerinde gördüğüm Hacı Doğru'yu yedek olarak kullanıyorum.Bu gençlik ateşinin orta sınada tecrübeli bir beyin gerekli diye düşündüm ve Ceyhun Eriş'e imza attırdım.Hem tecrübesiyle katkı sağlıyo hemde profili bu ligin üstünde gücünün eksikliğini zihni ve tekniği ile kapatıyo ilk sezon işini görecektir bu adamlar diye düşünüyorum.Ayrıca Buca'nın yedek takımına bir bak derim kiralık çok iyi elemanlar bulabilirsin.Şimdilik tavsiyelerim bunlar
    Teşekkürler.Hacı'yı bende düşünüyorum 2.sezonda bütçe olursa.Sağ kanat için Gökhan ve Mertan yeterli gibi şimdilik kısa vade için para vermek istemiyorum bir adama yine de bakacağım.Buca'ya bakarım bi regenler çıksın da Mart ayında.Ceyhun aklıma gelmedi değil ama 451 oynadığım için genelde alma gereği duymadım.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fikstür;

Maçlar pek istikrarsız olduğu için sürekli varyasyonlar deneyerek oynadım o yüzden dalmışım birazcık zaten görüldüğü gibi durumlar da pek iç açıcı değil.Sadece ZTK'da mucizeler yarattık fakat 5.turda GS çekince dirensek mağlubiyetten kurtulamadık ve grup aşamasının kapısından döndük.

Puan Durumu;

Ankaragücü koptu gidiyor 2.devre düşüşe geçmezlerse play-off oynamak zorunda kalacağız ve play-off'ta kaybedersek de kaybedeceğimiz tek şey bir sezon olmayacak.Ozan Sol da büyük takım triplerine falan girdi yanıma iyi oyuncu al yada büyük takıma yolla diyor kandırıyorum ama bir yere kadar sene sonu üst lige çıkamazsak elde tutmam zor.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

En azından Play-off'u garantilersin , sıkıntı olmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şampiyon ilk devreden belli olmuş , bizimde Play-Off garanti gibi en azından .

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Spor Toto 2.Lig Play-Off'ları çok kolay olur sen kal gerisine karışma

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Geç oldu ama başarılarının devamını diliyorum. Maçlar genel itibariyle güzel. Kadro da oldukça potansiyel barındırıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    En azından Play-off'u garantilersin , sıkıntı olmaz.
    Teşekkürler.Evet play-off garanti gibi duruyor.

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Şampiyon ilk devreden belli olmuş , bizimde Play-Off garanti gibi en azından .
    Hiçbir şey belli olmaz daha farkı kapatabiliriz de çok zor.

Spor Toto 2.Lig Play-Off'ları çok kolay olur sen kal gerisine karışma
    Umarım dediğin gibi olur 2.lik gayet hoş şuan için

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Geç oldu ama başarılarının devamını diliyorum. Maçlar genel itibariyle güzel. Kadro da oldukça potansiyel barındırıyor.
    Teşekkürler.Maçlarda biraz istikrar sıkıntısı var çünkü yedekler çok genç daha potansiyeli olsa da profilleri amatör küme tarzı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ankaragücü almış başını gidiyor. Play-offlardan çıkarız umarım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Büyük bir sürpriz olmazsa Ankaragücü şampiyon biz de play-off'ta olacağız.Kadromuz Play-off'taki bütün takımlardan daha kaliteli.Ben çıkabileceğine inanıyorum

Ankaragucu'nu artik yakalamamiz cok zor. Play-Off potasindan da artik cikmayiz gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ankaragücü almış başını gidiyor. Play-offlardan çıkarız umarım.
    Teşekkürler.Ankaragücü altı gitti zaten biz de 2.olduk ama play-off oynayacağız yine de.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Büyük bir sürpriz olmazsa Ankaragücü şampiyon biz de play-off'ta olacağız.Kadromuz Play-off'taki bütün takımlardan daha kaliteli.Ben çıkabileceğine inanıyorum
    Teşekkürler.Kadromuz kaliteli fakat tecrübeden yoksun en büyük eksiği bu olacaktır play-off'ta.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ankaragucu'nu artik yakalamamiz cok zor. Play-Off potasindan da artik cikmayiz gibi.
    Teşekkürler.Evet play-off potasının başını çektik fakat Ankaragücü'ne bir ara çok yaklaşsak sonradan düşük form grafiğimiz yüzünden yakalamayı başaramadık.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fikstür;

Bir ara form tutar gibi olsak da son haftalarda düşüşe geçtik.

Puan Durumu;

Ankaragücü'ne rahat bir şampiyonluk yaşatsak da 2.olmayı bildik ligde.

Rakip olarak ise Güngören geldi play-off çeyrek finalinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezon güzel geçmiş hocam, Ankaragücü köklü kulüp. Bu ligin Juventus'u Ankaragücü'dür Türkiye Kupası'nda Fener'i elemişsin, Galatasaray'a elenmişsin hocam, adamsın

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri