Spor Toto 2.Lig Başladı !
1.Hafta:
Güngören karşısında geç açılsak da sahadan 2-0 gibi net bir skorla ayrıldık ve lige galibiyetle merhaba dedik.
2.Hafta:
Eyüpspor karşısında 70 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen maç çok kolay geçti ve rakibi 3-0'la geçerek 2de 2 yaptık.
3.Hafta:
Ankaragücü karşısında kötü futbol ve kalite farkı sonucunda 3-0 mağlup olduk ve liderlik yarışındaki en büyük rakibimize 3 puanı hediye ettik.
Ankaragücü PTT 1.Lig ayarında bir takım 2.Lig için üst düzey kafaya takma , yola devam![]()
Lige iyi başlamışız.A.Gücü'ne yenilmiycezde kime yenilicez grupta
Nazar boncuğumuz olur artık![]()
2.Ön Eleme Turu:
120+1'de Eren'in pasında Doğan'ın attığı golle 3-2 galip geldik ve Carlos'un öğrencilerini bozguna uğratarak Ankaragücü mağlubiyetinin izlerini erken silmeyi başardık.
Vay vay vay ZTK'da neler yapmışsın öyleAnkaragücü'de o kadar düştümü yahu
Öncelikle başarılar dilerim.Şuanda bende Altınordu ile kariyer yapıyorumTesisler fazlasıyla iyi bu lige göre ve Doğan Karakuş harika bir forvet bu lig için bende leblebi gibi gol atıyor.
Maçlar çok iyi.Başarılarının devamını dilerim.
Kupa'da Sivas'ı elemen harika olmuş. Ligdeki sonuçlarda gayet iyi çok gol atıyor takım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Carlos'un takımını elemişiz, tebrikler![]()
Carlos Reyiz'e yanlış yapmışsın![]()
Teşekkürler.ZTK biraz şansa da olsa attık penaltılara kalsa şansımız yoktu Sivas karşısında.Ankaragücü düştü de bu sene çıkacak gibi tekrar canavar kadrosu var.
Teşekkürler.Önerilerini bekliyorum o zaman
Teşekkürler.Umarım devam eder başarı ve üst lige çıkarız.
Teşekkürler.Çok gol atıyoruz da yiyoruz da aynı zamanda sürekli olarak
Teşekkürler.Aklını aldık Carlos'un.
Carlos da kimmiş![]()
4.Hafta:
1-0 geriye düşüp üstüne de 10 kişi kaldığımız maçı çevirmek ekstra şahane oldu bizim için.Ozan şov yaptı yine sol açıkta.
5.Hafta:
Ankaragücü'nün yenildiği haftada fırsatı teptik ve biz de mağlup olduk.İki topumuz direkten dönse de güzel futbol ortaya koyduğumuz söylenemez.
6.Hafta:
Kötü gidişatımız sürmeye devam ediyor.Gereksiz bir puan kaybı daha yaptık aslında kalite olarak yenmemiz gerekirdi fakat çok amatörce hatalar yapıyoruz.
7.Hafta:
Sonunda galip gelmeyi başardık.Gol düellosu çeklinde geçen maçta Ofspor'u mağlup ederek derin bir "Oh!" çektik.
Son maç süper geçmiş.İsiktarsız ilerliyoruz ama bu ligin geneli böyle 4-5 maç seri yakalarsan liderlik bizim olabilir öyle bir ligdeyiz.
![]()
Serii lazım hocam![]()
Önerilerimi dikkate alırsan ne mutlu banaO zaman hemen bir öneride bulunayım Ozan Sol'a ileriki zamanlarda önemli kulüpler talip oluyor.yani ne kadar geliştirebilirsek o kadar iyi sol kanatta döktürüyor zaten.Sağ kanatta ise tavsiyem sana Aykut Yenen diye bir eleman var Nazilli'de değeri 20k gibi birşey olacak.Ben kiralamayı tercih ettim arkadaş çok hızlı inanlmaz çalım atıyor.Forvette dediğim gibi Doğan Karakuş harika bir golcü.Yedek olarak Sakaryaspor'lu arkadaşın kariyerinde gördüğüm Hacı Doğru'yu yedek olarak kullanıyorum.Bu gençlik ateşinin orta sınada tecrübeli bir beyin gerekli diye düşündüm ve Ceyhun Eriş'e imza attırdım.Hem tecrübesiyle katkı sağlıyo hemde profili bu ligin üstünde gücünün eksikliğini zihni ve tekniği ile kapatıyo ilk sezon işini görecektir bu adamlar diye düşünüyorum.Ayrıca Buca'nın yedek takımına bir bak derim kiralık çok iyi elemanlar bulabilirsin.Şimdilik tavsiyelerim bunlar
![]()
Teşekkürler.Liderlik nerede yav...
Lazım da olmuyor işte
Teşekkürler.Hacı'yı bende düşünüyorum 2.sezonda bütçe olursa.Sağ kanat için Gökhan ve Mertan yeterli gibi şimdilik kısa vade için para vermek istemiyorum bir adama yine de bakacağım.Buca'ya bakarım bi regenler çıksın da Mart ayında.Ceyhun aklıma gelmedi değil ama 451 oynadığım için genelde alma gereği duymadım.
Fikstür;
Maçlar pek istikrarsız olduğu için sürekli varyasyonlar deneyerek oynadım o yüzden dalmışım birazcık zaten görüldüğü gibi durumlar da pek iç açıcı değil.Sadece ZTK'da mucizeler yarattık fakat 5.turda GS çekince dirensek mağlubiyetten kurtulamadık ve grup aşamasının kapısından döndük.
Puan Durumu;
Ankaragücü koptu gidiyor 2.devre düşüşe geçmezlerse play-off oynamak zorunda kalacağız ve play-off'ta kaybedersek de kaybedeceğimiz tek şey bir sezon olmayacak.Ozan Sol da büyük takım triplerine falan girdi yanıma iyi oyuncu al yada büyük takıma yolla diyor kandırıyorum ama bir yere kadar sene sonu üst lige çıkamazsak elde tutmam zor.
En azından Play-off'u garantilersin , sıkıntı olmaz.![]()
Şampiyon ilk devreden belli olmuş , bizimde Play-Off garanti gibi en azından .
Spor Toto 2.Lig Play-Off'ları çok kolay olur sen kal gerisine karışma![]()
Geç oldu ama başarılarının devamını diliyorum. Maçlar genel itibariyle güzel. Kadro da oldukça potansiyel barındırıyor.![]()
Teşekkürler.Evet play-off garanti gibi duruyor.
Hiçbir şey belli olmaz daha farkı kapatabiliriz de çok zor.
Umarım dediğin gibi olur 2.lik gayet hoş şuan için
Teşekkürler.Maçlarda biraz istikrar sıkıntısı var çünkü yedekler çok genç daha potansiyeli olsa da profilleri amatör küme tarzı.
Ankaragücü almış başını gidiyor. Play-offlardan çıkarız umarım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Büyük bir sürpriz olmazsa Ankaragücü şampiyon biz de play-off'ta olacağız.Kadromuz Play-off'taki bütün takımlardan daha kaliteli.Ben çıkabileceğine inanıyorum![]()
Ankaragucu'nu artik yakalamamiz cok zor. Play-Off potasindan da artik cikmayiz gibi.
Teşekkürler.Ankaragücü altı gitti zaten biz de 2.olduk ama play-off oynayacağız yine de.
Teşekkürler.Kadromuz kaliteli fakat tecrübeden yoksun en büyük eksiği bu olacaktır play-off'ta.
Teşekkürler.Evet play-off potasının başını çektik fakat Ankaragücü'ne bir ara çok yaklaşsak sonradan düşük form grafiğimiz yüzünden yakalamayı başaramadık.
Fikstür;
Bir ara form tutar gibi olsak da son haftalarda düşüşe geçtik.
Puan Durumu;
Ankaragücü'ne rahat bir şampiyonluk yaşatsak da 2.olmayı bildik ligde.
Rakip olarak ise Güngören geldi play-off çeyrek finalinde.
Sezon güzel geçmiş hocam, Ankaragücü köklü kulüp. Bu ligin Juventus'u Ankaragücü'dürTürkiye Kupası'nda Fener'i elemişsin, Galatasaray'a elenmişsin hocam, adamsın
![]()