1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Atmacalar Avrupa Liginde-Sezon II

  1. #1
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default Çaykur Rizespor-Atmacalar Avrupa Liginde-Sezon II


    Çaykur Rizespor,1953 yılında kurulmuştur.Renkleri mavi yeşildir.Nam-ı diğer Atmacalar maçlarını Yeni Rize Şehir Stadyumunda oynamaktadır.2013-2014 sezonunda Süper Ligde mücadele edecek olan takım için öngörülen kümede kalma mücadelesi vermesidir.

    Kulüp Başkanı:Metin Kalkavan



    Yeni Rize Şehir Stadyumu -15558 Kapasiteli



    Bu sezon içerisinde yapılmış olan transferler ise aşağıdaki gibidir





    Yapılan transferlerin yeterli olduğunu düşündük ve bu sezon transferi kapattık.

    Takım Dizilişimiz 4-2-2-2 Çok Akıcı Ve Hücüm Felsefesi

    GK Serkan Kırıntılı

    CB Ousmane Viera

    CB Godfrey Oboboana

    LB Ali Adnan

    RB Koray Altınay

    CDM Aykut Akgün

    CDM Özgür İleri

    RM Hurşut Meriç

    LM Eren Albayrak

    ST Leonard Kweuke

    ST Alexandr Geynrih

    Rotasyonda Kullanılacak Oyuncular

    Erçağ-Kıvanç-Sezer-Cenk-Sercan


    Hazırlık Maçlarımız




    Genel oyun stilimiz kanat oyuncularımız ve Kweuke ile topu bir an önce Geynrih ile buluşturup golle sonuçlandırabilmek üzerine kurulu.Ön Liberolarımızın temel görevi savunma hattında rakibin uzun toplarını karşılayıp kanat oyuncularına aktarmak.Bu sebepten dolayı onlara büyük iş düşecek.



    Not:Arkadaşlar sezonu bitirdikten sonra paylaşmaya başladım mümkün olduğunca iyi sunum yapmaya çalışacağım


    Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum.

  2. #2
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

  3. #3
    Nesil
    2012
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    2,694

    Default

    Başarılar ,

  4. #4
    Nesil
    2012
    Mesajlar
    7,170

    Default

    Başarılar.


  5. #5
    Nesil
    2010
    Yer
    Tokat
    Yaş
    30
    Mesajlar
    4,448

    Default

    Sylvestre fm13 iyiydi.fm 14 de nasıl bilmiyorum.Transferlerin hoşuma gitti.Başarılar dilerim

  6. #6
    Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town
    Mesajlar
    1,700

    Default

    Başarılar.

  7. #7
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Başarılar ,
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim arkadaşlar


    Spor Totot Süper Lig 2013-2014






    Tam olarak taktik oturtamadığımız şu beş maç sonunda savunmada özellikle bireysel hatalar sonuca çok etki ediyor.Bunlara örnek iki 1.85+ oyuncuların hava toplarını ıskalaması kalecinin önünde boş stoper varken degajı rakip forvete vermesi gibi.





    2.Ön Eleme Turu Maçı





    Spor Toto Süper Lig Maçları



    Savunmamız için ligde bir sıralama yapsak ilk 10`a girer ama gel gör ki aşırı derecede yiyesimiz var


    Genel Performanslar


    Serkan : Geleni gideni içeri alıyor bu kadar iyi niyetli çocuk görmedim

    Koray: Standart.Asistleri var geride kalıyor genelde hücum yaparken takım.Orta saha çizgisinden ayrılmıyor.

    Oboboana:Bu arkadaşın oyunda profili herkese random gelir bana da öyle geldi ama bence harika geldi.Herşeyi bu kadar iyi bir adamın bu denli hatalar yapması beni üzüyor.Hani süratli stoper manyağı olan ben napsam bilemiyorum.

    Viera:Oboboana ile paralele performans gösteriyor.Bi ayar çektim onada

    Ali Adnan:Ali Adnana başbakanlıkta eskortluk görevini daha uygun buluyorum.Adamın dibinde onla yan yana böyle güzel giden kaç kişi olabilir.

    Özgür İleri:Stoper özellikleri belirgin bir CDM Özgür.Elinden Geleni yapıyor.

    Aykut Akgün:Çok agresif.Oynatmak için aldık oynatamıyoruz.

    Sylvestre,Kıvanç:Yabancı arkadaş bizle olmasada olur benim için.Kıvanç ise takımın tecrübeli isimlerinden onunda daha sakin oynaması lazım.

    Hurşut:Adam adam

    Eren Albayrak:Beklemediğim kadar iyi çıktı.Gönderibelirim onu derken onsuz kanatlar işlemiyor.

    Kweuke ve Geynrih:Tam bir resital göremedik bunlardan da .



  8. #8
    Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul
    Mesajlar
    5,502

    Default

    Biraz kötü başlamışsın lige, taktik oturtuktan sonra düzelecektir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

  9. #9
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sylvestre fm13 iyiydi.fm 14 de nasıl bilmiyorum.Transferlerin hoşuma gitti.Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

    @rexpo1994: Evet kesinlikle iyi bir oyuncu.Bu seviye bir takım için hele.Ama ben orta sahada defansif özellikleri ön plana çıkan oyuncularla oynuyorum.Bir nevi onlar işin hamallığını görüyorlar.

    Spor Toto Süper Lig devam ediyor




    Son maçlarda yavaş yavaş kazanmayı öğreniyoruz ama daha önce de dediğim gibi çok gol yemeye de devam ediyoruz.

    Bu arada Karabükspor maçından sonra Türkiye Kupasını yardımcıma oynatmıştım


    TARSUS İDMAN YURDU 1-0 ÇAYKUR RİZESPOR



  10. #10
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Biraz kötü başlamışsın lige, taktik oturtuktan sonra düzelecektir.
    Öncelikle yorumun için teşekkürler.Evet bu taktiğin en büyük sıkıntısı bu seni ligin ilk yarısı süründürür ikinci yarısı şaha kaldırır.Paris FC kariyerimde bu şekilde Ligue 1e çıkmıştım.

  11. #11
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    14-15-16 ve 17. Haftalar




    18-19-20 ve 21. Haftalar




    Atmaca avlamaya devam ediyorrrrr...





  12. #12
    Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town
    Mesajlar
    1,700

    Default

    Kötü gidiyormuşuz fakat son 4 maçta çok iyi toparlamışız.Takım yavaş yavaş alışıyor taktiğe herhalde

  13. #13
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Kötü gidiyormuşuz fakat son 4 maçta çok iyi toparlamışız.Takım yavaş yavaş alışıyor taktiğe herhalde

    Evet müthiş bir takım uyumu yakaladık kesinlikle


    22-23-24-25-26. Haftalar





    27-28-29-30. Haftalar



    31-32-33-34. Haftalar




    Sezon Sonu Puan Durumu



    GENEL DEĞERLENDİRME

    Başkalarının eksiklerinden faydalanmak olmaz ama Fenerbahçenin Avrupa Kupalarına gidememesi en çok bize yaradı diyebilirim.6.sırada tamamladık ligi ardından da iki senelik kontratı kaptık.Takım ikinci yarı harika bir performans gösterdi.Şimdi bizi Avrupa Liginde neler yapabileceğimizin sınavı bekliyor.



    Takımdaki Oyuncuların Performansları


    Serkan Kırıntılı : 34 Maç 70 Gol yedi

    Koray Altınay: 33 Maç 1 Gol 8 Asist

    Oboboana: 30 Maç 5 Gol

    Viera : 32 Maç 5 Gol

    Ali Adnan : 31 Maç 3 Gol 5 Asist

    Eren Albayrak: 28 Maç 10 Gol 5 Asist

    Hurşut Meriç: 32 Maç 11 Gol 16 Asist

    Alexandr Geynrih :32 Maç 27 Gol 7 Asist Gol Krallığı

    Kweuke : 28 Maç 7 Gol 10 Asist

  14. #14
    Nesil
    2010
    Yer
    Tokat
    Yaş
    30
    Mesajlar
    4,448

    Default

    İlk sezon için başarılı bir performans.Hele kötü başlayıp moralleri bozup sonrasında toparlaman çok daha iyi.Başarılarının devamını dilerim

  15. #15
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İlk sezon için başarılı bir performans.Hele kötü başlayıp moralleri bozup sonrasında toparlaman çok daha iyi.Başarılarının devamını dilerim
    Evet beklentilerin çok üstünde bir performans sergiledik ikinci yarı.Tekrar teşekkürler


    İkinci sezon öncesi Avrupa Ligi elemelerinde oynayacağız.Bunun için gerekli bölgelere transfer şart.

    Transfer Bütçemiz Bu sene : 5 Milyon €

    Geçen Sene Yaptığımız Ciro: 5.5 Milyon €

    Öncelikle yollarımızı ayırdığmız oyuncular.Hepsine geçen sezon verdikleri katkılar için teşekkür ediyoruz.




    Hurşutu satmamın nedeni oynadığı bölge için iyiden iyice ağırlaşması ve yaşının ilerlemisydi.1.1 milyon € onun için iyi bir paraydı.Taraftar homurdandı biraz ama olsun



  16. #16
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default



    Çaykur Rizespor ile geçen sene yakaladığı performansla dikkatleri üzerine çeken Sukas Lig Tv'nin sorularını yanıtladı.Melih Gümüşbıçak tarafından gerçekleşen röportajdan satır başları.


    Hocam öncelikle programıza katıldığınız için teşekkürler.Çaykur Rizesporun geçen seneki beklenmedik performansında kuşkusuz etkiniz tartışılmaz.Geçen Sezonu nasıl değerlendirirsiniz ?

    Öncelikle bende burada olmaktan çok mutluyum teşekkürler Melih.Takımımız için geçen sene belirlediğimiz hedef aslında çokta yüksek değildi.Öncelikli hedefimiz ligde kalmak daha sonraki yıllar itibari ile bu ligde güzel futbol oynayan yukarıları zorlayan bir Çaykur Rize yaratmaktı.Allaha şükür oyuncularım kendilerinin beklenilenleri fazlasıyla yaptılar ve ligi kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde bitirdik.

    Gerçekten tebrikler hocam.Öngörülenden fazla başarılı olmanız sizi bu sene için baskı altında bırakıyor mu ?

    Böyle bir camia ve kulüpte olmak büyük sorumluluklar getiriyor.Baskı olmasından çekinmiyorum.İyi bir takımız ve daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum.

    Peki hocam sizi tanısak biraz geçen sene Rıza Hocanın aniden görevi bırakmasıyla bir anda isminiz bomba gibi medyaya düştü genç bir antrenörsünüz ilk deneyiminizde bu kadar başarılı olduğunuzu tahmin etmiyordunuz sanırım.

    Tabiki.1987 İstanbul doğumluyum.Futbolla olan ilgi ve alakam kendimde gördüğüm taktiksel birikim ve bilginin farkında olmam bunun üstüne antrenörlük seminerlerine gitmemle başladı herşey.Aslen Rizeliyim.Metin başkan ile de ailevi bir bağımız var kendisi Rize için önemli bir isim.Benim antrenörlük ile ilgili yapmış olduğum çalışmaları duyunca bana "Rıza,Yılmaz,Samet.Dönüp dolaşıp aynı teknik adamlara gitmektense genç bir antrenörle giderim" dedi ve bana bu teklifi önerdi.Şaşkınlık ve mutluluk arasında kaldım diyebilirim.

    Başkan size güveniyor anlaşılan.Yeni sezon için planlarınız neler bizi nasıl bir Çaykur Rizespor bekliyor ?

    Oynamak istediğimiz futbolu geçen sene herkes gördü.Hücum ile savunma arasındaki kontağı kaybetmeyen kazandığı topları dikine hızlı hucumlarla golle sonuçlandırabilecek bununla göze hoş gelen bir futbol sahaya yansıtacak bir takım yaratmak amacımız.Bunun çalışmalarına da başladık.Bazı noksan bölgelere transferlerle daha da iyi olacağız.

    Transferlerden konu açılmışken herhangi bir anlaşma var mı şuana kadar veya listenizde istediğiniz bir oyuncu.

    Tabiki yönetim kuruluna ve başkanımıza bir liste sundum.Geçen sezon takımlarıyla sözleşmeleri sona eren Efe Halil Özarslan,Gıray Kaçar,Cenk Tosun ve Ceyhu Gülselam ile anlaştık.Onun dışında 90% Koray Günter ile anlaşma sağlandı diyebilirim.

    Ligde biliyorunuz yabancı kuralı dahada ağırlaşacak.Yabancı oyuncular konusunda anlaşmaya vardığınız isimler var mı ?

    Bazı isimler var ama şimdi onları açıklamak doğru olmaz.Bir kaç kulübün onlarla ilgilendiğini duydum.Genç bir Fransız oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor.Onun dışında Danimarkadan bir oyuncu ile temastayız.

    Hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler son olarak Rize taraftarına söylemek istediğiniz birşey var mı ?

    Bu sene bizim için zorlu geçecek ve onları desteği bizim için çok önemli.Atmaca avına odaklandı mı geri dönüşü olmaz.Bizde hedefe kitlendik emin adımlarla ilerliyoruz.Umarım hepimiz için hayırlı güzel bir sezon olur.Tekrar ben teşekkür ederim.

  17. #17
    Nesil
    2013
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    1,315

    Default

    İlk sezon için başarılı bir sonuç , tebrikler

  18. #18
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Çayku Rizesporda İmza Show...

    Karadeniz Ekibi,Cenk Tosun,Giray Kaçar,Efe Halil Özarslan,Ceyhun Gülselam ve Dortmundun genç yıldızı Koray Günterle sözleşme imzaladı.Yeni sezon öncesi gövde gösteri yaptı.






    Öte yandan yabancı oyuncu arayışlarına da giren Rizespor bombaları patlatmaya hazırlanıyor...

    Yaptığı yerli transferlerle lig için kadro derinliğini sağlamaya çalışan Rizespor yabancı oyuncular içinde boş durmuyor.Celtic takımından Bangura,Chelsea takımından kiralık olarak Gael Kakuta ve Danimarka ekibi Midtijiylianddan Rilwan Hassanı kadrosuna kattığını yönetim kendi sitesinden duyurdu.Fakat iki isim kulaktan kulağa dolaşıyor.Bomba etkisi yaratacak bu isimler acaba kimler ?





  19. #19
    Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir
    Mesajlar
    4,281

    Default

    Porto'daki isim Quaresma olabilir gibi geliyor ama ben Nabil Ghilas olmasını dilerim çok iş yapar takımda.Forvet lazımsa kalıplı bir çocuk kendisi.
    Barca'daki ise Dos Santos olabilir.

  20. #20
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    794

    Default

    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Porto'daki isim Quaresma olabilir gibi geliyor ama ben Nabil Ghilas olmasını dilerim çok iş yapar takımda.Forvet lazımsa kalıplı bir çocuk kendisi.
    Barca'daki ise Dos Santos olabilir.


Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •