Sırf taktik çalıştırsa bile oyungörüşünün 20 olabilmesi çok zor ayrıca teknik özellikleride bir hayli gelişmiş.Arkadaş nasıl geliştirdiğini anlatırsa bizede yardımcı olur bende oyuncu geliştirme üzerine birçok kere deneyimim oldu genel olarak başarılıda oldum fakat bu bana çok ilginç geldi.
genel antreman yüksek taktik, oyuncu antremanı yüksek oyun kurucu yap gelişir.oyun kurucuda karar vermeyi geliştirir geneli taktiğe ayarlarsanda gelişir 2 sini birden yaparsan daha çok gelişir.ben senin genel antreman yanında oyun kurucu antremanıda yaptırığını varsayarak söyledim.
2 antremandada oyuncunun hem karar vermesi hemde önsezisi ortak yani daha hızlı gelişmesi gözlemlenir
steam : aytekin79
Hocam kusura bakma yeni gördüm.Ben geliştirdim.Dikkat ettiysen eğer antremanda oyun kurucu çalıştırdığında odaklanılan özelliklerin çoğu çok iyi bir şekilde gelişmiş durumda.Çalışkanlılık-Dayanıklılık-Karar Verme vs. hepsi 6-7 kademe artmış durumda.İlk sezondan beri hep ilk 11 oynattım,hep bireysel antremanında oyun kurucu çalıştırdım ve genel antremanımda sezon başı 2 hafta kondisyon 2 hafta takım uyumu dışında hep taktik çalıştırdım takımı.Çoğu oyunumda karar verme özelliğini zaten 20 yapıyorum Salih'in bence çok zor bir olay değil Salih'in karar verme özelliğinin 20 olması.