1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Fenerbahçe İncelemesi | FM 14

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

Salih candır can
    Bu adamı senmi geliştirdin ? Karar verme değeri beni biraz şüpheye düşürdü fmde en zor gelişen özellik oyun görüşü nasıl bir antreman uyguladın merak ettim.Aydınlatırmısın bizi
    Last edited by ozan42 : 25.Ocak.2014 at 08:10

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Bu adamı senmi geliştirdin ? Karar verme değeri beni biraz şüpheye düşürdü fmde en zor gelişen özellik oyun görüşü nasıl bir antreman uyguladın merak ettim.Aydınlatırmısın bizi
    genel antremanda sırf taktik çalıştırmıştır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Sırf taktik çalıştırsa bile oyungörüşünün 20 olabilmesi çok zor ayrıca teknik özellikleride bir hayli gelişmiş.Arkadaş nasıl geliştirdiğini anlatırsa bizede yardımcı olur bende oyuncu geliştirme üzerine birçok kere deneyimim oldu genel olarak başarılıda oldum fakat bu bana çok ilginç geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sırf taktik çalıştırsa bile oyungörüşünün 20 olabilmesi çok zor ayrıca teknik özellikleride bir hayli gelişmiş.Arkadaş nasıl geliştirdiğini anlatırsa bizede yardımcı olur bende oyuncu geliştirme üzerine birçok kere deneyimim oldu genel olarak başarılıda oldum fakat bu bana çok ilginç geldi.
    genel antreman yüksek taktik, oyuncu antremanı yüksek oyun kurucu yap gelişir.oyun kurucuda karar vermeyi geliştirir geneli taktiğe ayarlarsanda gelişir 2 sini birden yaparsan daha çok gelişir.ben senin genel antreman yanında oyun kurucu antremanıda yaptırığını varsayarak söyledim.

2 antremandada oyuncunun hem karar vermesi hemde önsezisi ortak yani daha hızlı gelişmesi gözlemlenir

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Bir sorum olacak burada genel antremandan kastın takımın Genel Antremanı değil mi yanlış anlamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bir sorum olacak burada genel antremandan kastın takımın Genel Antremanı değil mi yanlış anlamadım ?
    aynen takımın genel antremanı

Hocam kusura bakma yeni gördüm.Ben geliştirdim.Dikkat ettiysen eğer antremanda oyun kurucu çalıştırdığında odaklanılan özelliklerin çoğu çok iyi bir şekilde gelişmiş durumda.Çalışkanlılık-Dayanıklılık-Karar Verme vs. hepsi 6-7 kademe artmış durumda.İlk sezondan beri hep ilk 11 oynattım,hep bireysel antremanında oyun kurucu çalıştırdım ve genel antremanımda sezon başı 2 hafta kondisyon 2 hafta takım uyumu dışında hep taktik çalıştırdım takımı.Çoğu oyunumda karar verme özelliğini zaten 20 yapıyorum Salih'in bence çok zor bir olay değil Salih'in karar verme özelliğinin 20 olması.

Mesaj Yetkileri