Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 125 sonuç

Konu: İzmir'in Ordusu Süper Lig'i Sardı | Altınordu (3.Sezon)

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar kardeşm (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Sezon güzel geçmiş hocam, Ankaragücü köklü kulüp. Bu ligin Juventus'u Ankaragücü'dür Türkiye Kupası'nda Fener'i elemişsin, Galatasaray'a elenmişsin hocam, adamsın
    Teşekkürler.Evet Ankaragücü fena dağıttı ortalığı ama bu bizim şanssızlığımızdan değil diğer gruba baktım orada da aynı şekil Göztepe dağıtmış.Galatasaray'ı da eleyecektik 1-0 öne de geçtik ama olmadı şans da bi yere kadar.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar kardeşm (:
    Teşekkürler üstadım

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Play-Off Çeyrek Final 1.Maç;

Rakip daha baskın oynadı bize karşı.Doğan ne kadar gol atsa da bir o kadar da kaçırıyor.Bu maç kaçıracağı güne denk geldi ilk maçtan işi bitiremedik.

Play-Off Çeyrek Final Rövanş Maçı;

Kendi sahamızda da aynı skorla berabere kaldık fakat uzatmalarda ardı ardına gelen gollere rakibi 4-1 mağlup ederek play-off yolunda yarı finale çıkmış olduk.
    Yarı finalde ise rakibimiz ligde 2 maçta da mağlup olduğumuz Alanyaspor geldi.Tabii ki play-off atmosferi daha farklı olacak oyuncularım olayın bilincindeler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Alanyaspor dişli bir rakip. Hayırlısıyla yenip finale kalırız umarım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Alanyaspor dişli bir rakip. Hayırlısıyla yenip finale kalırız umarım.
    Teşekkürler.Eledik eledik rahat ol sen

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Play-Off Yarı Final 1.Maç;

Dışarıda 3 atarak tek maçta işi bitirdik

Play-Off Yarı Final Rövanş Maçı;

Play-off'un yıldızı Gökhan yine şov yaptı ve 2.maçta da Alanya'yı mağlup ederek finale kaldık.

Finalde ise rakip Kartalspor olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

PLAY-OFF FİNALİ

Gökhan Gökhan Gökhan diyorum sadece üstün yeteneği ile play-off'un yıldızı oldu.Doğan ise pek mutlu etmedi beni zor maçlarda batırıyor.

Kazandığımız Ödüller;
    Gol Kralı; Doğan Karakuş
    Asist Kralı; Ozan Sol
    Yılın Genç Oyuncusu; Ozan Sol
    Yılın Menajeri; Onur A. (3.)
    Yılın Takımı; Ozan Sol (sol açık)
    Bu oyuncular ödül kazandılar 2.ligde.PTT 1.Lig için verilen bütçe beni hiç memnun etmedi.Transfer bütçesi 0,maaş bütçesi ise 150k oldu maksimum.Pek oyuncu alamıycaz eksik yerlere yama yapıcaz.Haliyle de bu sene Süper Lig'e çıkmak çok zor gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferlerimiz;

Yönetim pintilik yaptığı için pek adam alamadık.Ama gerekli yerlere en iyi takviyeleri yaptığımızı düşünüyorum.
    #2 Muller Dinda; Sol bekte kuş uçurtmayacaktır.Ozan'ın arkasına sağlam bir adam almak istedik ve yabancı kontenjanını bu mevkide kullanmaya karar kıldık yerli bulamayınca.

#4 Muhammet Karpuz; Sağ bekte Kemal çok hata yapıyordu ve geçen sezon sağ taraf otoban olmuştu adeta.Hem ofansif hem defansif yönden o tarafa takviye yapmaya karar kıldık ve gurbetçi futbolcu Muhammet'i bir yıllığına kiraladık.Gerekirse seneye tekrar bile kiralayabiliriz kendisini çok kaliteli bir futbolcu.

#10 Omunigho Temile; Sağ kanada da takviye gerektiğini söylemiştim.Gökhan burada yetersiz kaldığı için 1 yabancı kontenjanını da burada kullanmaya karar kıldım.Kendisi yeteneğinin yanı sıra tecrübesiyle de takımı başarıya taşıyacaktır.Bu yüzden de tereddüt etmeden "10" numaralı formayı verdik kendisine.

#11 Phillip Araos ; Bu mevkiye transfer yapmak benim için de sürpriz oldu fakat Doğan gol kralı olmasına rağmen fırsatları hunharca harcıyordu.Gökhan da play-off da şahane performans gösterse de profili yedekten ileri gidemez.Sağlam bir golcü almaya karar kıldık ve hem son yabancı kontenjanı hakkını hem de son maaş bütçemizi bu adama vererek transferi noktaladık.Kendisininden beklentimiz çok büyük golcü olduğu için "11" numarayı verdik kendisine.

Mevcut Kadromuz;

Kadro bizim kaliteli ve yeterli olsa da lig için ortalama bir kadro.Taktik ve bireysel performanslara daha çok iş düşecek bu sene eğer ilk 6'da bulunmak istiyorsak.
    İstediğiniz bir oyuncu varsa profilini paylaşabilirim bunun yanı sıra yeni transferlerin profillerini görmek için isimlerine tıklamanız yeterli olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hocam ben de Altınordu'yu yönetiyorum ve PTT'ye yükseldim herhalde bütçem artar diye düşündüm. Ancak geçen senekinin aynısını verdi yönetim. Ben biraz daha fazla oyuncu aldım ama aldıklarımın neredeyse hiçbiri seninkiler kadar iyi değil. Ligde ilk 8'e girersin bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Hocam ben de Altınordu'yu yönetiyorum ve PTT'ye yükseldim herhalde bütçem artar diye düşündüm. Ancak geçen senekinin aynısını verdi yönetim. Ben biraz daha fazla oyuncu aldım ama aldıklarımın neredeyse hiçbiri seninkiler kadar iyi değil. Ligde ilk 8'e girersin bence.
    Teşekkürler.Transfer bütçesini maaşa çekince ve hedefi orta sıralar yapınca iyi para oluştu ama az ve öz transfer yapmak istedim çünkü bu bütçeyi 5-6 adama yaysam ortalama kalite düşecekti.Taktik olarak ise 4-5-1 oynuyorum mecburen en ideali o takıma göre.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Hayırlı olsun hocam, Ptt 1.Lig'de başarılar..

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Oho PTT 1.Lig hayırlı olsun

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Tebrikler PTT'ye yükselmişiz , burada biraz zorlanacağız ama bakalım takım neler yapacak .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun, oyuncuların birkaçı Süper Lig'te bile rahatça oynatabileceğin adamlara benziyor. PTT 1'de playoff sürprizi gelirse şaşırmam

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Hayırlı olsun hocam, Ptt 1.Lig'de başarılar..
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Oho PTT 1.Lig hayırlı olsun
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Tebrikler PTT'ye yükselmişiz , burada biraz zorlanacağız ama bakalım takım neler yapacak .
    Teşekkürler.Şuanda güzel bir ivme yakaladık gibi fakat devam ettirmek gerek tabi bunu.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hayırlı olsun, oyuncuların birkaçı Süper Lig'te bile rahatça oynatabileceğin adamlara benziyor. PTT 1'de playoff sürprizi gelirse şaşırmam
    Teşekkürler.Evet oyuncular çok kaliteli de seneye elden çıkartırız tahminen.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam bakamadım telefondaydım konuşurken hayırlı olsun çıkmışız

Yönetim çok ayıp etmiş ama iyi bir performansla orta sıralarda bitirirsin bu sezonu

Nesil
    2012

Heytt Gladbach'dan oyuncu almışsın Bir üst lig hayırlı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Muhammet Karpuz potansiyelli bir sağ bek. Super Lig'e çıkana kadar iyi gelişir.

PTT'de basarilar, umarim ust siralari zorlayabiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hocam bakamadım telefondaydım konuşurken hayırlı olsun çıkmışız
    Teşekkürler.Çıkıyoruz basamakları teker teker

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Yönetim çok ayıp etmiş ama iyi bir performansla orta sıralarda bitirirsin bu sezonu
    Teşekkürler.Sezonun flaş takımı olduk zaten Bank Asya'da neler olacağı hiç belli olmayan bir lig

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Heytt Gladbach'dan oyuncu almışsın Bir üst lig hayırlı olsun
    Sağolasın.Biraz ayıp oluyor paylaşıma önem veremiyorum ama STSL'ye böyle olmayacak

Muhammet Karpuz potansiyelli bir sağ bek. Super Lig'e çıkana kadar iyi gelişir.
    Karpuz çıldırdı ya Bank Asya'da.STSL'de forma yarışına gireceği bir adam olacak ama.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    PTT'de basarilar, umarim ust siralari zorlayabiliriz
    Teşekkürler.Direk tavanı zorladık biz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Puan Durumu;

Şampiyonluk yarışı çok çetin geçti fakat 33.haftada Urfa'yı 2-0 yenmemizin ardından düğüm çözüldü ve şampiyon olduk.

Yılın Genç Oyuncusu;

Muhammet Karpuz bu sezon fırtına gibiydi Bank Asya'da.Sadece bir kez cezalı duruma düştü ve hiç sakatlanmadı.Antremanlarda çok çalıştı ve 22 asist yaptı 33 maçta.Tabi duran topları kullanması da buna büyük bir etken.

Yılın Menajeri;

Geçen sezon yılın menajeri seçilmediğim için üzülmüştüm fakat bu sezon bunu çok hak ettiğimi düşünüyorum geçen sezona göre.Onca kaliteli takımın arasından süzülerek liderliğe çıkmak ve Bank Asya'da medyanın sondan 1.olur dediği takımı şampiyon yapmak büyük bir başarı.Umarım bu sezon da başarılarıma kaldığım yerden devam ederim.

Yılın Takımı;

Yılın takımına 3 oyuncumuz seçildi.Bu oyuncuların 3'ü de hak ettiler burada yer almayı.Bir de forvetim Araos var o da hak etti fakat demek ki bu 2 forvet daha iyiymiş ondan.

Şampiyonluk Sarhoşuyuz !

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Süper Lig'de başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Yeni sezon için hazırlıklara başladık.Kamp yeri olarak ise Karadeniz'i seçtik.Artık STSL'ye geçtiğime göre sizlerin de desteği ile sunuma daha özen göstermek istiyorum.Yani transferler haberleri falan olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lig ne ara bitti yahu simule mi geçiyoruz maçları yarın da bi bakarız aaa Avrupa'dayız

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Süper Lig'de başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Lig ne ara bitti yahu simule mi geçiyoruz maçları yarın da bi bakarız aaa Avrupa'dayız
    Yok yok ben oynuyorum yılın menajeri biziz orada da yazıyor ya 34 maça çıktı diye
    Emin ol Süper Lig'de öyle olmayacak daha sindire sindire yapacam transfer haberleri de başlıyor az sonra

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hocam lig ne ara bitti Baktım gözümden kaçan bir resim var mı diye bulamadım.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hocam lig ne ara bitti Baktım gözümden kaçan bir resim var mı diye bulamadım.
    Bütün gün evdeydim çatır çatır oynadım zaman akmış gitmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

"Next Buffon" Altınordu'ya
    İtalya'da "Next Buffon" olarak adlandırılmaya layık görülen genç kalecilerden birisinin Altınordu ile görüştüğü ile söyleniyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

İlk Bomba Patladı
    Altınordu transfer sezonunu Zimbabve'nin çılgın çocuğu Archford Gutu transferi ile açtı.21 yaşındaki genç oyuncu İsveç'inKalmar takımından kiralandı.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri