Başarılar kardeşm (:
Başarılar kardeşm (:
Teşekkürler.Evet Ankaragücü fena dağıttı ortalığı ama bu bizim şanssızlığımızdan değil diğer gruba baktım orada da aynı şekil Göztepe dağıtmış.Galatasaray'ı da eleyecektik 1-0 öne de geçtik ama olmadı şans da bi yere kadar.
Teşekkürler üstadım![]()
Play-Off Çeyrek Final 1.Maç;
Rakip daha baskın oynadı bize karşı.Doğan ne kadar gol atsa da bir o kadar da kaçırıyor.Bu maç kaçıracağı güne denk geldi ilk maçtan işi bitiremedik.
Play-Off Çeyrek Final Rövanş Maçı;
Kendi sahamızda da aynı skorla berabere kaldık fakat uzatmalarda ardı ardına gelen gollere rakibi 4-1 mağlup ederek play-off yolunda yarı finale çıkmış olduk.
Yarı finalde ise rakibimiz ligde 2 maçta da mağlup olduğumuz Alanyaspor geldi.Tabii ki play-off atmosferi daha farklı olacak oyuncularım olayın bilincindeler.
Alanyaspor dişli bir rakip. Hayırlısıyla yenip finale kalırız umarım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Play-Off Yarı Final 1.Maç;
Dışarıda 3 atarak tek maçta işi bitirdik
Play-Off Yarı Final Rövanş Maçı;
Play-off'un yıldızı Gökhan yine şov yaptı ve 2.maçta da Alanya'yı mağlup ederek finale kaldık.
Finalde ise rakip Kartalspor olacak.
PLAY-OFF FİNALİ
Gökhan Gökhan Gökhan diyorum sadece üstün yeteneği ile play-off'un yıldızı oldu.Doğan ise pek mutlu etmedi beni zor maçlarda batırıyor.
Kazandığımız Ödüller;
Gol Kralı; Doğan Karakuş
Asist Kralı; Ozan Sol
Yılın Genç Oyuncusu; Ozan Sol
Yılın Menajeri; Onur A. (3.)
Yılın Takımı; Ozan Sol (sol açık)
Bu oyuncular ödül kazandılar 2.ligde.PTT 1.Lig için verilen bütçe beni hiç memnun etmedi.Transfer bütçesi 0,maaş bütçesi ise 150k oldu maksimum.Pek oyuncu alamıycaz eksik yerlere yama yapıcaz.Haliyle de bu sene Süper Lig'e çıkmak çok zor gözüküyor.
Transferlerimiz;
Yönetim pintilik yaptığı için pek adam alamadık.Ama gerekli yerlere en iyi takviyeleri yaptığımızı düşünüyorum.
#2 Muller Dinda; Sol bekte kuş uçurtmayacaktır.Ozan'ın arkasına sağlam bir adam almak istedik ve yabancı kontenjanını bu mevkide kullanmaya karar kıldık yerli bulamayınca.
#4 Muhammet Karpuz; Sağ bekte Kemal çok hata yapıyordu ve geçen sezon sağ taraf otoban olmuştu adeta.Hem ofansif hem defansif yönden o tarafa takviye yapmaya karar kıldık ve gurbetçi futbolcu Muhammet'i bir yıllığına kiraladık.Gerekirse seneye tekrar bile kiralayabiliriz kendisini çok kaliteli bir futbolcu.
#10 Omunigho Temile; Sağ kanada da takviye gerektiğini söylemiştim.Gökhan burada yetersiz kaldığı için 1 yabancı kontenjanını da burada kullanmaya karar kıldım.Kendisi yeteneğinin yanı sıra tecrübesiyle de takımı başarıya taşıyacaktır.Bu yüzden de tereddüt etmeden "10" numaralı formayı verdik kendisine.
#11 Phillip Araos ; Bu mevkiye transfer yapmak benim için de sürpriz oldu fakat Doğan gol kralı olmasına rağmen fırsatları hunharca harcıyordu.Gökhan da play-off da şahane performans gösterse de profili yedekten ileri gidemez.Sağlam bir golcü almaya karar kıldık ve hem son yabancı kontenjanı hakkını hem de son maaş bütçemizi bu adama vererek transferi noktaladık.Kendisininden beklentimiz çok büyük golcü olduğu için "11" numarayı verdik kendisine.
Mevcut Kadromuz;
Kadro bizim kaliteli ve yeterli olsa da lig için ortalama bir kadro.Taktik ve bireysel performanslara daha çok iş düşecek bu sene eğer ilk 6'da bulunmak istiyorsak.
İstediğiniz bir oyuncu varsa profilini paylaşabilirim bunun yanı sıra yeni transferlerin profillerini görmek için isimlerine tıklamanız yeterli olacaktır.
Hocam ben de Altınordu'yu yönetiyorum ve PTT'ye yükseldim herhalde bütçem artar diye düşündüm. Ancak geçen senekinin aynısını verdi yönetim. Ben biraz daha fazla oyuncu aldım ama aldıklarımın neredeyse hiçbiri seninkiler kadar iyi değil. Ligde ilk 8'e girersin bence.
Hayırlı olsun hocam, Ptt 1.Lig'de başarılar..
Oho PTT 1.Lig hayırlı olsun![]()
Tebrikler PTT'ye yükselmişiz , burada biraz zorlanacağız ama bakalım takım neler yapacak .
Hayırlı olsun, oyuncuların birkaçı Süper Lig'te bile rahatça oynatabileceğin adamlara benziyor. PTT 1'de playoff sürprizi gelirse şaşırmam![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.Şuanda güzel bir ivme yakaladık gibi fakat devam ettirmek gerek tabi bunu.
Teşekkürler.Evet oyuncular çok kaliteli de seneye elden çıkartırız tahminen.
Hocam bakamadım telefondaydım konuşurken hayırlı olsun çıkmışız![]()
Yönetim çok ayıp etmiş ama iyi bir performansla orta sıralarda bitirirsin bu sezonu![]()
Heytt Gladbach'dan oyuncu almışsınBir üst lig hayırlı olsun
![]()
Muhammet Karpuz potansiyelli bir sağ bek. Super Lig'e çıkana kadar iyi gelişir.
PTT'de basarilar, umarim ust siralari zorlayabiliriz![]()
Teşekkürler.Çıkıyoruz basamakları teker teker
Teşekkürler.Sezonun flaş takımı olduk zaten Bank Asya'da neler olacağı hiç belli olmayan bir lig
Sağolasın.Biraz ayıp oluyor paylaşıma önem veremiyorum ama STSL'ye böyle olmayacak
Karpuz çıldırdı ya Bank Asya'da.STSL'de forma yarışına gireceği bir adam olacak ama.
Teşekkürler.Direk tavanı zorladık biz![]()
Puan Durumu;
Şampiyonluk yarışı çok çetin geçti fakat 33.haftada Urfa'yı 2-0 yenmemizin ardından düğüm çözüldü ve şampiyon olduk.
Yılın Genç Oyuncusu;
Muhammet Karpuz bu sezon fırtına gibiydi Bank Asya'da.Sadece bir kez cezalı duruma düştü ve hiç sakatlanmadı.Antremanlarda çok çalıştı ve 22 asist yaptı 33 maçta.Tabi duran topları kullanması da buna büyük bir etken.
Yılın Menajeri;
Geçen sezon yılın menajeri seçilmediğim için üzülmüştüm fakat bu sezon bunu çok hak ettiğimi düşünüyorum geçen sezona göre.Onca kaliteli takımın arasından süzülerek liderliğe çıkmak ve Bank Asya'da medyanın sondan 1.olur dediği takımı şampiyon yapmak büyük bir başarı.Umarım bu sezon da başarılarıma kaldığım yerden devam ederim.
Yılın Takımı;
Yılın takımına 3 oyuncumuz seçildi.Bu oyuncuların 3'ü de hak ettiler burada yer almayı.Bir de forvetim Araos var o da hak etti fakat demek ki bu 2 forvet daha iyiymiş ondan.
Şampiyonluk Sarhoşuyuz !
Süper Lig'de başarılar![]()
Yeni sezon için hazırlıklara başladık.Kamp yeri olarak ise Karadeniz'i seçtik.Artık STSL'ye geçtiğime göre sizlerin de desteği ile sunuma daha özen göstermek istiyorum.Yani transferler haberleri falan olacak.
Lig ne ara bitti yahu simule mi geçiyoruz maçlarıyarın da bi bakarız aaa Avrupa'dayız
![]()
Hocam lig ne ara bittiBaktım gözümden kaçan bir resim var mı diye bulamadım.
![]()
"Next Buffon" Altınordu'ya
İtalya'da "Next Buffon" olarak adlandırılmaya layık görülen genç kalecilerden birisinin Altınordu ile görüştüğü ile söyleniyor.
İlk Bomba Patladı
Altınordu transfer sezonunu Zimbabve'nin çılgın çocuğu Archford Gutu transferi ile açtı.21 yaşındaki genç oyuncu İsveç'inKalmar takımından kiralandı.