Transferlerimiz;

Yönetim pintilik yaptığı için pek adam alamadık.Ama gerekli yerlere en iyi takviyeleri yaptığımızı düşünüyorum.
#2 Muller Dinda; Sol bekte kuş uçurtmayacaktır.Ozan'ın arkasına sağlam bir adam almak istedik ve yabancı kontenjanını bu mevkide kullanmaya karar kıldık yerli bulamayınca.
#4 Muhammet Karpuz; Sağ bekte Kemal çok hata yapıyordu ve geçen sezon sağ taraf otoban olmuştu adeta.Hem ofansif hem defansif yönden o tarafa takviye yapmaya karar kıldık ve gurbetçi futbolcu Muhammet'i bir yıllığına kiraladık.Gerekirse seneye tekrar bile kiralayabiliriz kendisini çok kaliteli bir futbolcu.
#10 Omunigho Temile; Sağ kanada da takviye gerektiğini söylemiştim.Gökhan burada yetersiz kaldığı için 1 yabancı kontenjanını da burada kullanmaya karar kıldım.Kendisi yeteneğinin yanı sıra tecrübesiyle de takımı başarıya taşıyacaktır.Bu yüzden de tereddüt etmeden "10" numaralı formayı verdik kendisine.
#11 Phillip Araos ; Bu mevkiye transfer yapmak benim için de sürpriz oldu fakat Doğan gol kralı olmasına rağmen fırsatları hunharca harcıyordu.Gökhan da play-off da şahane performans gösterse de profili yedekten ileri gidemez.Sağlam bir golcü almaya karar kıldık ve hem son yabancı kontenjanı hakkını hem de son maaş bütçemizi bu adama vererek transferi noktaladık.Kendisininden beklentimiz çok büyük golcü olduğu için "11" numarayı verdik kendisine.
Mevcut Kadromuz;

Kadro bizim kaliteli ve yeterli olsa da lig için ortalama bir kadro.Taktik ve bireysel performanslara daha çok iş düşecek bu sene eğer ilk 6'da bulunmak istiyorsak.
İstediğiniz bir oyuncu varsa profilini paylaşabilirim bunun yanı sıra yeni transferlerin profillerini görmek için isimlerine tıklamanız yeterli olacaktır.